MMA VIP - Temat ogólny

O ile o Binkowskim można jeszcze mówić poważnie to na długo on przyjechał do Polski? I w ogóle po co? O ile oczywiście w Kanadzie nie splajtował na amen i nie ma do czego wracać? :lol:

O ile o Binkowskim można jeszcze mówić poważnie to na długo on przyjechał do Polski? I w ogóle po co? O ile oczywiście w Kanadzie nie splajtował na amen i nie ma do czego wracać? :lol:
On nie ma nic oprócz zasiłku tam, z którego mu pewnie potrącają na alimenty. A podobno kurator chce go znów wsadzić. Tu ma ludzi, którzy mu "pomagają". Cichy zrobił zbiórkę, to ludzie mu wpłacili 4 koła xd

Możecie się śmiać ale Binkowski w MMA VIP zrobił większe zasięgi niż materiały KSW na Narodowym xD. Teraz jeszcze niech Ebe Ebe zaczną ich promować i będzie git.

1687441599200.png

No cóż, Binkowski długo był poza mainstreamem w tym kraju to trochę minie zanim znudzi się jego anturaż menela-ćpuna ciężko i niesprawidliwie doświadczonego przez życie na obczyźnie. Niech na szybko jakąś biografię wyda, albo coś. Inaczej skończy jak Janczyk (wkrótce) albo Sypniewski (RIP); ludzie w końcu będą mieli wyjebane po czterdziestym apelu zwykłych meneli o kolejną szansę od losu.

No cóż, Binkowski długo był poza mainstreamem w tym kraju to trochę minie zanim znudzi się jego anturaż menela-ćpuna ciężko i niesprawidliwie doświadczonego przez życie na obczyźnie. Niech na szybko jakąś biografię wyda, albo coś. Inaczej skończy jak Janczyk (wkrótce) albo Sypniewski (RIP); ludzie w końcu będą mieli wyjebane po czterdziestym apelu zwykłych meneli o kolejną szansę od losu.
Ja od dawna mam w niego wywalone. Po głupiej akcji z dziadziem monterem podczas jego wywiadu i burackim zaczepianiem laski z chłopakiem na lotnisku, to dla mnie może być real menelem albo menelem-stażystą w serialach detektywistycznych.

Ja od dawna mam w niego wywalone. Po głupiej akcji z dziadziem monterem podczas jego wywiadu i burackim zaczepianiem laski z chłopakiem na lotnisku, to dla mnie może być real menelem albo menelem-stażystą w serialach detektywistycznych.
Są filmy na YT ?

Są filmy na YT ?
O monterze było nawet głośno, a ten drugi to był chyba jakiś stream i raczej tego nie znajde. Zaczepianie co prawda może i za dużo powiedziane, ale sytuacja była taka że szła laska z typem i binio z jakimś waflem coś gadali w jej kierunku, a binio powiedział do ziomka, że jak typ bedzie sapał to dostanie. Powiedziałbym że oni nawet nie słyszeli tych zaczepek ale intencje były wyraźne. Kiedyś mi to utkwiło w pamięci, jeszcze chyba przed aferą końską.

Promowanie typa który zaatakował Ferrariego maczetą, powinno się skończyć tak samo jak zakontraktowanie udziału Słowika - anulowaniem gali. Wstyd.

To nie oglądaj.

Nie będę, a lubiłem to uniwersum. Moim zdaniem zaprószenie typa który się promuje na usiłowaniu zabójstwa i robienie z tego jego wizytówki to przekroczenie granicy, której nie jestem w stanie przełknąć, a wybaczałem MMA VIP wiele, bo lubię to odklejone uniwersum

Nie będę, a lubiłem to uniwersum. Moim zdaniem zaprószenie typa który się promuje na usiłowaniu zabójstwa i robienie z tego jego wizytówki to przekroczenie granicy, której nie jestem w stanie przełknąć, a wybaczałem MMA VIP wiele, bo lubię to odklejone uniwersum
Dla mnie to idiotyzm w czystej postaci no ale co poradzę, ani na tym nie zarabiam ani nie dokładam, jest sporo innych person bardziej rozpoznawalnych których możnaby wziąć zamiast niego.

Darek z Anglii wydaje się wporzadku gościem, ale ktoś jeszcze za nim tym steruje i chuja ma do powiedzenia coś mi się wydaje.

A tak wogole to co to za post Ambro wstawił, a co do Sonica to on nie wyjdzie do walki z nikim poważnym, on chce zbić jakiegoś amatora, niech spierdala i tak nikogo jego postać nie interesuje i więcej niż 5 PPV nie sprzeda, to ma być freakfight więc już wolę żeby zaprosili dosłownie 3 randomowych żuli spod sklepu w wieku 30-40 lat max, najlepiej jakby się nie znali i byli brani z pod innych sklepów, i niech się napierdalają we 3 o paletę browarów albo tanich win i tyle.
Ten cały Sonic myśli że jest jakimś kurwa celebryta

ja oglądam ale nie płacę :korwinlaugh:

Tragikomiczne, że to pewnie nie ten typ. Nawet jakiś dziennikarz o tym mówił, że Ferrari zaprzeczył że to on.

MMA VIP jedyna organizacja freakfight nie umoczona w rosyjskich konszachtach - postawiona na 100% polskim kapitale, promująca pozytywne wartości - np. Rycha Szczenę, który przestał pić i rozpoczął nowe życie jako sportowiec.

MMA VIP jedyna organizacja freakfight nie umoczona w rosyjskich konszachtach - postawiona na 100% polskim kapitale, promująca pozytywne wartości - np. Rycha Szczenę, który przestał pić i rozpoczął nowe życie jako sportowiec.
Oraz Miśka z Nadarzyna gangstera który wolał sprzedać kumpli by zniszczyć przestępczość w Polsce

Gala VIPMMA 09.09.2023. Nawet już jakieś konfy niedawno robili.

W sumie fajnie, bo to w tej chwili jedyna prawdziwa frikowa organizacja z odklejeńcami, w dodatku dołączył Biniu Olimpijczyk. PRIME też się stara być jeszcze frikowa, natomiast Fame i Clout dla mnie straciły klimat, za bardzo idą w sport i jeszcze ściągają słabych zawodowcow, także wiadomo co wiadomo gdzie.

Back