Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Darek Kosowski dobry zadymiarz. Planuje, żeby było jeszcze grubiej na ich galach i kolejne mocne "postacie".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
diaboliczne plany Najmana zaczynają przerastać moje umiejętności pojmowania świata, Murański go zjadł na konferencjach, więc ten w ramach zemsty każe muaboyowi puścić homoplotę, słodki jezu![]()
Muaboy wyjaÅnia MuraÅskiego
ð¹ Szalone urywki najbardziej szalonej Gali w Polsceâ¼ï¸â¤µï¸ð¥ Wybierz w komentarzu Knockout wieczoruâ¼ï¸â¤µï¸m.youtube.com
Tak samo nasłał Mua Boya na Stanowskiego po galidiaboliczne plany Najmana zaczynają przerastać moje umiejętności pojmowania świata, Murański go zjadł na konferencjach, więc ten w ramach zemsty każe muaboyowi puścić homoplotę, słodki jezu

jakiś materiał?Tak samo nasłał Mua Boya na Stanowskiego po gali![]()
jakiś materiał?
Nie. Naród czeka na jego walki chociażby ze starym Muranem. Walka z dyzmą z Nadarzyna też wzbudzi mega emocje.Najman to serio już mógłby być tylko tym włodarzem.
O kurwa. Kawul miał rację że Parke ma żółte papiery. XD

Najman ma mentalność 15-latka, że codziennie wrzuca filmiki? Jemu się to całe freak MMA trafiło jak ślepej kurze ziarno, dorobi się niezłej kasy za pajacowanie. Szkoda na zdrowiu minimalna, teraz w dziesięć sekund obali dziada emeryta i po zabawie. Mnie te całe dymy mało interesują, a słuchanie pierdolenia Najmana tym bardziej![]()
Najman mówi że na VIP 4 raczej nie będzie walki Żurom vs Misiek , tylko teraz zmiana planów Najman vs Misiek/Parke
a Chic vs Żurom.
Rozważa też walkę ... Kartel vs Parke.

xD Norman rusza dupsko z kanapy za minimum stówkę.
Mam prośbę nie hejtujcie EFM ponieważ w 2021 miała miejsce tam walka roku Słodkiewicz akop.
Cipao Materla bez KSW też chuja znaczy.xD Norman rusza dupsko z kanapy za minimum stówkę.
Chociaż i tak EFM go zweryfikowało. Bracia Materla zatrudnili go żeby zagonił PPV i nic z tego nie wyszło.
Cipao Materla bez KSW też chuja znaczy.
Cipao Materla bez KSW też chuja znaczy.