Robisz dotacje na tyle ile chcesz wyprac, a ja np. Ci daje sponsoring za taką kwote na konkretnego fightera;)
Wasyl, zmieniasz gym po wieczornym treningu w czwartek, czyli np ok.23. Wyszukujesz sobie jakis nowy, ale przychodzisz do niego PO 00:55 Z CZWARTKU NA PIĄTEK. Poniewaz jesli przyjdziesz tam o 00:30 zaplacisz wpisowe, a o 00:55 tygodniowke...wiec x2. Sprawdzone, zmienialem nie raz, w ten czwartek tez musze, bo mu fighter z Hawajow powoli sie rozwija,a przyjalem ciezki fight, ale o pas chociaz,a jakos chce go sprawdzic...jak mnie wkurzy to go wywale, choc ma poki co 4-1.
Sethcab, to tez zmiany juz dawno wypisane byly na stronie...a teraz wchodza,no i git,im realistyczniej tym lepiej, choc nie dziwilo mnie,ze jesli ktos ustawia max na kontre i rywal tez to nic sie prawie nie dzije, co w tym dziwnego,a wiecznie kontrujacy Lyoto jak doszedl do tego co doszedl;)
Zobaczymy, mniejszym ma byc lepiej obalac itp, tez okej,ale zbytnio nie bede wkminial sobie tych zmian, staram sie wierzyc, ze gra jest realistyczna, wiec juz wczesniej myslalem,ze mniejszy wzrost ma wplyw na to, ze latwiej Ci zejsc do nog i obalic rywala niz wysokiemu...zobaczymy, ja z kontry czzesto korzystam, jakos to wchodzi, boje sie, ze bardziej agresywniej bym nie trafial lub sam zostal skontrowany, bo tak wiekszosc walczy;)a mam wielu grapplerow, a walka rozpoczyna sie w koncu w stojce.