MMA Tycoon - gra online

Dobra, mam pierwszą wygraną na nowym silniku. Sędzia podnióśł po 1 obaleniu, aż się zdziwiłem, przy takimi finishu ustawionym, a Radchenko ma i GNP i Submission skills na purple belcie, no ale po 3 minutach rywal klepał armbara...Udany debiut Rosjanina w Stanah w L:as Vegas. dodam też, że Mój Rucinski szybko zrzucil kilka funtow i juz moze walczyc tez w wadze do 155lbs...majac praktycznie po scieciu maxymalną wagę, tak jak byc powinno.

http://mmatycoon.com/fightcommentary.php?FTID=339024

Latwo nie bedzie, choc patrzac na doswiadczenie i id powinno byc;) jak Twoj gnp i subsy i def grappling. Sethcab Ci pomoze, dobry gameplaner z niego, nawet po rekordzie widac:D

Jak ktos ma piorkowych w Rio to zapraszam do mojego turnieju, 15000$ nagrody i kontrakty 1k/1k/3k na start.

http://www.mmatycoon.com/forums/index.php?showtopic=25470

Tu zapisy

c36xL.jpg

No to sie okaze jak to dziala niedlugo panowie. Mam tym zawodnikiem flexa na 12 to nawet dam mu spaść, jak narazie nic nie spadło, było 12-- i wciaz jest 12--

Powinno lecieć bardzo powoli, bo max to 0.25 na sesję, czyli 0.5 dziennie. Tzn. nie wiem czy to max (czyli wartość zależna od szerokości tego czerwonego paska) czy stała wartość. Jeśli stała - to w ciągu pięciu dni będziesz miał 11++ i ewentualnie 5 dni od pierszego widocznego spadku 11+. Jeśli nie - to przez tydzień możesz się nie doczekać żadnej różnicy. Tak czy siak wystarczy raz (no może dwa :P) machnąć jogę i będzie po staremu ;)

Ja byłbym chętny jakbym miał jeszcze jakieś sloty wolne na zawodników ;) A 40 dolców mi na razie szkoda :P

Mnie pod koniec tygodnia czeka najważniejsza walka w karierze i poważny test dla Sobieskiego (4-0) w postaci również niepokonanego Mathiasa (5-0). Wydaje się typowa walka striker vs grapler ale zapasy na poziomie superb u mojego przeciwnika mogą stanowić problem przy obaleniu. Do tego przeciwnik 7 lat starszy. Do walki najważniejsze zadanie dla mnie to wbić zapasy i poddania na exceptional myśle że to będzie klucz do sukcesu.

Sobieski vs Mathias (scouting report):
http://img585.imageshack.us/img585/5318/sobieskivsmathias.png

Licze na wszelkie porady i uwagi dot. gameplanu!

@sethcab

No prawdziwych niestety, nie tycoonowych ;) Kupowanie dodatkowych slotów na zawodników kosztuje, a raczej nie chciałoby mi się rozdrabniać na jednego albo dwóch tylko od razu całą piątkę :P

1 slot=$10
2 slot=$18
3 slot=$26
4 slot=$34
5 slot=$40

Jesienią się pomyśli

@darosanok

Masz sporą przewagę w MT więc wykorzystaj to i sadź low-kicki ile wlezie (no chyba, że to MT to tylko do walki w klinczu ;) ) od czasu do czasu dorzucając próbę obalenia. Nie wiem jak to jest na nowym silniku, ale wcześniej chyba MT było znacznie skuteczniejsze w stójce niz boks.

Czy lepsza będzie walka z kontry czy bardziej agresywna, to Ci nie powiem, bo jeszcze nie wiem jak to wygląda po zmianach :)

A no widze. Do wygrania jest :P

Kurwa co za bezsens ze na forum nie mozna nowych kont robic :f Na MT

@Hightower
To MT to własnie do "sadzenia low-kicków" (kicks = superb). Taką taktyke podejmę szczególnie że ją już testowałem w poprzedniej walce z podobnym przeciwnikiem (tylko miał zapasy proficient a ten superb):
http://mmatycoon.com/fightcommentary.php?FTID=337382
Jedno co mnie martwi to że moj zawodnik padł w tamtej walce po pierwszym mocnym strzale, a mój przyszły przeciwnik ma niespotykanie wysoki procent celnych ciosów i "heavy hands". Mam nadzieje że się przejedzie na walce z kontry bo po zmianach jest naprawde duża różnica.

Sorry że 2 z rzedu ale nie chce żeby zaginął w tłumie.

!!! Potrzebuje osoby która nie ma stałego pakietu ViP i wykorzystała juz ViP trial (okres mu się skończył) do sprawdzenia pewnej rzeczy. Wymaga to jedynia wykonania 3 kliknięć w grze !!!

Prosze chętnego o kontakt przez PW w grze:
http://mmatycoon.com/managerprofilemanager.php?MgrID=39468

Coz, na start low kicki, ale przede wszystkim dla zmylki, aby przeciez walke do parteru jednak. Ponadto mozesz klinczowac,wysokie MT i zapasy to sukces w klinczu, jeszcze clinchwork i takedown offense i obalasz lub sciagasz do gardy go.

Sethcab poprosilem go o 10 skinow :D z pewnymi podanymi szczegolami jak kto mieli by wygladac mniej wiecej, ciekawe co pokaze...Koszt łączny 8 tysięcy, od każdego po 800;)

Pisalem wczesniej, ale dzis uzbieralem czas na opisanie jakbym to widzial, wtedy tak mowil, pare dni mu to zajmie, ale tak samo 400 za top,20 sztuk i bottom tak samo.

No to niezle, daj znac jak zrobi i nie zapomnij zapisac na dysku bo jak odrazu kupisz to bedziesz musial 3 dni czekac az sie nam pochwalic :D

Fakt:) no ciekaw jestem jego mozliwosci graficznych, czy np zrobi tatuaz jaki chce, czy niezbyt, a to powinno byc dosc proste, w programie graficznym miec czcionkę jakas i odpowidni ksztalt jej nadac...np w stylu Everlasta.

Panowie 6 miejsc juz tylko zostalo w moim turnieju piorkowych, przypominam 15 tysiecy do wygrania :p

Siemanko.
Wczoraj założyłem sobie konto na MMAtycoon i mam pytanko:
Jak załatwić kontrakt swojemu fighterowi?
I jeżeli byście mogli to zapodajcie jakieś rady dla początkującego, bo nie chce mi się przeszukiwać wszystkich 73 stron tematu :-)

żeby dostać kontrakt proponuje zgłosić się do jakieś organizacji i poprosić o przyjęcie. Co do tych 73 stron tematu- idealne na początek. proponuję jednak przejrzeć, bo w jednym poście i tak nikt tego nie streści.

No to założyłem ponownie konto. Może tym razem sie bardziej przyłoże. Chce kupić VIP, jest możliwość zrobienia zwykłego przelewu bankowego ?

Sethcab, skiny mam podobno gotowe, ale będę mógł kupowac po dwie, bo mówił, że ma 75 miejsc, a 73 potrzebne...lipa trochę,bo trochę to potrwa,zakup ...3 dni czekania...zakup 2 skinow 3 dni czekania...zakup 2 skinow 3 dni czekania i tak az bede mial wszystkie dziesiec.

Jeszcze dzis ma gosc dograc tatuaze:)

@outcast

http://cohones.mmarocks.pl/topic/kaleo-kwan-nowym-rywalem-marcina-helda-na-AFC-2

Huhu niezłych zawodnikow kontraktujesz :D

Back