MMA Tycoon - gra online

No to jednak będę miał wszystkie skiny w czwartek. Zakupię, on sobie je usunię i będzie miał miejsce, wtedy zapisze je już w domu, bo do 16 w czwartek pracuję. I 3 dni poczekam na ich ubranie.

MMARocks nieco opóźnione, ta gala już była! :)

A tak poważnie to wczoraj widziałem przy uzupełnianiu wiki Marcina (w związku ze zmianą przeciwnika będę musiał to zrobić jeszcze raz) i też miałem ubaw ;).

@zlatan, jesli chcesz to przelewasz mi 31 zł na konto i do 24 godzin po tym jak zobacze pieniądze u mnie na koncie dostajesz vipa.

@Uefo Na pewno tak zrobie, tylko na razie musze nauczyć się grać, stworzyć zawodników, a potem wykupić VIP'a. Trochę stron jest do przeczytania, nie wiem czy opłaca się czytać od początku czy od momentu wprowadzenia nowego silnika. Strasznie mało punktów jest do rozdysponowania.

Uefo jest sprawa. Mógłbys wstawic to do sklepu?

tophm.jpg
bootom.jpg

w całości:

calyl.jpg

Ja osobiscie biorę 3 sztuki.Wiem, że niewiele, ale może ktoś się jeszcze skusi :)

Zlatan czytaj całość szybko przebrniesz i będziesz mądrzejszy "My" się uczyliśmy na własnych błędach (ja to w ogóle wciąż jestem beznadziejny)

POLAND FIRST TO FIGHT - ja się skusze na bardzoooooo dużo:)

Ciekawe pytanie :D Raczej nie bo ja maiałem sporo tych zawodników wyrzuconych w miare dobrych (25 latkow mam zamair wszystkich wyjebac i zostawic tylko 18 :P) a ten hype wciaz jakis jest, wiec moim zdaniem nie.

5zPNl.jpg

Panowie, 30k na was czeka! Szczególnie kieruje to do tych co mają miejsca, bo ciężko bedzie kogos znalezc w Rio z ID 140k+ w piórkowej. Ewentualnie płace 50% zmienienia lokacji na czas turnieju.

Przypominam, waga piórkowa (minimalnie 130lbs, maksymalnie - zalezy ile mozecie zbic, 145.9 trzeba miec w dniu walki), ID 140k+ (ID zawodnika, np. Capoeira Oliveira [ 138934 ] - jego hype jest ponizej 140k wiec nie moze wbic do turnieju bo ma przewage w ilosciach treningu, dluzej trenuje)

VXreJ.jpg

No nie bede dyskryminowal za id o 500 mniejsze :P

http://www.mmatycoon.com/forums/index.php?showtopic=25470

napisz oficjalnie na forum czy mozesz sie zapisac mimo ze jestes troszeczke ponizej limitu 140k, ja tam potwierdze i git, zeby nie bylo potem wyrzutow ;p

a kontrakt zaraz wysle

Poland first to fight - wystawione :) Muszę dzisiaj trochę posiedzieć nad tym i uporządkować te ciuszki, bo niezły bałagan na sklepie.

Kto chce sponsoringi popdbijać w grze z id waszych fighterów.

Nieźle ciśniemy panowie :D 5 osob w Top25 polski jest z mmarocks.

jHfat.jpg

#6 Born2Kill
#9 sethcab (eee... :-))
#13 Uefo
#19 darosanok
#23 Hightower

naiver. reivan. r e i v a n. n a i v er. faktycznie, jak moglem na to nie wpaść:D

no to jeszcze wiecej nas jest w top 25 :P dominujemy polaków

Najs :)

To ja się jeszcze pochwalę, że w ogólnej klasyfikacji kończącego się miesiąca jestem na 4 miejscu. Bilans sierpnia 10-2 :)

hehe, no wlasnie conajmniej Naivera misalem tu wspomniec, gdy go nie wymieniles :) Dzięki niemu to ja w to gram :) Tak czy siak pozycja ta daje mi małe poczucie dumy, bo wciąż nie czuję się dobry nawet w tym...teraz będzie pare wyzwań, z 7 chyba 4 walki o pasy, w kocu wymagający rywale, nowy silnik mnie trochę przeraża, bo jednak kontrami głównie walczyłem czekając moimi w większości grapplerami na odsłonięcie się rywala...

Skiny jutro mają byc, mam spore nadzieje na nie...tym bardziej, ze podobno polaczyl powiedzmy ciala zawodnikow, ktorych wskazalem z avatarami podobno...watpie, ze zrobi tatuaze jakie chcialem, ale zobaczymy. jutro po 16 wejde, bo do 16 jestem w robocie i zobacze,zapisze i kupie wszystkie za 8 kawałków.

PS: A wsrod top16 polskich fighterw w grze mam wciąż 4 póki co...byli w piętnastce, więc któryś tam podskoczył. Gorawski za to spada...3 walki, dwie porażki i remis to raczej sprawiają, że następna walka do walka o utrzymanie się pod moimi skrzydłami i mój bilans menadżera może się nieco uszczuplić, bo to doświadczony dość fighter, jak na moich.

No to spoko, pokaz je jutro :D

@Hightower - Category City Rank: 1
Overall Month Rank: 4
Category Month Rank: 1
Overall City Month Rank: 1
Category City Month Rank: 1

Dostaniesz znaczki złote piekne ^^

My Fighter...
*Knows how to adapt his gameplan
*Comes in with an extensive amateur record
*Has a big heart
*Has a granite chin
*Never gets injured
*Is very self confident
*Doesn't cut easily
*Is a fast learner
*Has natural KO power
*Is a popular fighter

co najlepiej wybrac dla strikera a co dla grapplera?

Strajkerom daje Ko power i granite chin, grapplerom granite chin tez i pewnosc siebie

No i fast learner to wiadomo :p

Back