hehe, no wlasnie conajmniej Naivera misalem tu wspomniec, gdy go nie wymieniles :) Dzięki niemu to ja w to gram :) Tak czy siak pozycja ta daje mi małe poczucie dumy, bo wciąż nie czuję się dobry nawet w tym...teraz będzie pare wyzwań, z 7 chyba 4 walki o pasy, w kocu wymagający rywale, nowy silnik mnie trochę przeraża, bo jednak kontrami głównie walczyłem czekając moimi w większości grapplerami na odsłonięcie się rywala...
Skiny jutro mają byc, mam spore nadzieje na nie...tym bardziej, ze podobno polaczyl powiedzmy ciala zawodnikow, ktorych wskazalem z avatarami podobno...watpie, ze zrobi tatuaze jakie chcialem, ale zobaczymy. jutro po 16 wejde, bo do 16 jestem w robocie i zobacze,zapisze i kupie wszystkie za 8 kawałków.
PS: A wsrod top16 polskich fighterw w grze mam wciąż 4 póki co...byli w piętnastce, więc któryś tam podskoczył. Gorawski za to spada...3 walki, dwie porażki i remis to raczej sprawiają, że następna walka do walka o utrzymanie się pod moimi skrzydłami i mój bilans menadżera może się nieco uszczuplić, bo to doświadczony dość fighter, jak na moich.