Jeff
UFC Featherweight
EKSTRIM KONDYSZYNno.. ygh.. krejzi... View attachment 127458

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
EKSTRIM KONDYSZYNno.. ygh.. krejzi... View attachment 127458

EKSTRIM KONDYSZYN![]()

Jak Mario złapał za karczycho młodego to mam nieodparte wrażenie że "ciąg" dalszy miał miejsce poza obiektywem kamery![]()
Chłopie...

Ja tego nie wstawiałem. To krilanChłopie...![]()

A ja z synem właśnie zakończyliśmy pierwszy sezon DBZ

A ja z synem właśnie zakończyliśmy pierwszy sezon DBZ![]()
Będą jeszcze z niego ludzie.A ja z synem właśnie zakończyliśmy pierwszy sezon DBZ![]()

Bardzo dobrze. I polecam pobierać, bo teraz mocno kasują te stare wersję polskie z rtl7A ja z synem właśnie zakończyliśmy pierwszy sezon DBZ![]()
Dzięki hojności mistrza @Roshi mamy cały DB oraz DBZ.Bardzo dobrze. I polecam pobierać, bo teraz mocno kasują te stare wersję polskie z rtl7

Obejrzyjcie. Wielu narzekało na GT, ale w zasadzie nie wiem dlaczego, bo mi się bardzo podobało. Tylko no ja zawsze byłem fanem całego DB.Dzięki hojności mistrza @Roshi mamy cały DB oraz DBZ.
Pamiętam, że później było GT ale tego już nie oglądałem i nie wiem czy to dobre i czy kontynuować to z synem czy odpuścić.
Chcielibyśmy jeszcze Troll Hunter, ale co zrobisz?![]()
Ssj4 z GT > te wszystkie kurwa ultra instynkty i inne boskie moce z tych nowych dragon boluwObejrzyjcie. Wielu narzekało na GT, ale w zasadzie nie wiem dlaczego, bo mi się bardzo podobało. Tylko no ja zawsze byłem fanem całego DB.

Też tak uważam, do tego ta kreska z wtedy i db z była najlepsza. Z tego Super to ja mam jeszcze do obejrzenia ten cały turniej, a potem jest jeszcze coś dalej, jakoś nie ma kiedy się zabrać.Ssj4 z GT > te wszystkie kurwa ultra instynkty i inne boskie moce z tych nowych dragon boluw![]()
Sinior kawalerachWypier papier do tematu o jakichś bajeczkach l, to jest temat o pięknych mężczyznach!![]()
Wypier papier do tematu o jakichś bajeczkach, to jest temat o pięknych mężczyznach!![]()
Jestem tego samego zdaniaSsj4 z GT > te wszystkie kurwa ultra instynkty i inne boskie moce z tych nowych dragon boluw![]()
Panie, na jakiej stronie? DejA ja z synem właśnie zakończyliśmy pierwszy sezon DBZ![]()

ogladajanime sobie wpiszPanie, na jakiej stronie? Dej![]()
Liczba słojów na czole Mariusza znacznie rośnie.
Tylko zdaje się, że nie ma pierwszej części Dragon Ball, jest Z. Ktoś coś? @Miskatonic @Roshiogladajanime sobie wpisz