Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Jak wiadomo pederator jest wielkim narodowcem, patriotą, wspierał Brauna i chciał kiedyś imigrantów częstować bejsbolem. Ale byłaby heca, gdyby okazało się, że jego partnerem był jakiś muslim lub czarny jak heban Afrykańczyk. Gdyby jakiś „fakt” czy inny „super ekspress” namówił go na zwierzenia. I powstałby artykuł: „Dupczyłem pedziana w sadzie czereśniowym”.
Bardzo prawdopodobne , że tak jest , aczkolwiek nasz skromny Homoseksualista lubi domowe zacisze i chłodne piwnice w lecie , a do tego zmrożona Warkę 0.0%

Rodzinna tradycja
:roberteyeblinking:
WRON TURN.jpg

Ja już odgadłem co się kryje za pedzianowym "AKTYWNY". Ciągłe powtarzanie tego na tle tych półnagich fotek 50 letniego mężczyzny w prowokacyjnych pozach. Mężczyzny, który bardzo lubi programy, w których może się przebierać w różne ciuszki.

Owo AKTYWNY To nie to co myślicie. To po prostu śmiały odważny homoseksualista, który jest świadom swoich potrzeb i wprost pokazuje, że potrzebuje drągala, który go będzie heblowal i go zaspokoi.

Ja już odgadłem co się kryje za pedzianowym "AKTYWNY". Ciągłe powtarzanie tego na tle tych półnagich fotek 50 letniego mężczyzny w prowokacyjnych pozach. Mężczyzny, który bardzo lubi programy, w których może się przebierać w różne ciuszki.

Owo AKTYWNY To nie to co myślicie. To po prostu śmiały odważny homoseksualista, który jest świadom swoich potrzeb i wprost pokazuje, że potrzebuje drągala, który go będzie heblowal i go zaspokoi.
20250711_014929.jpg

Back