Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja wiem? Chodzą słuchy że pedzian utknął w sicie rejestracji na cohones. Wypłatę chyba ma odpowiednią więc wiadomo jaki musiał być powód. Nie wiem na pewno ale się domyślam.
PODWAWELSKA!
Morda nie boisz się, że Mario się wkurwi jak to czyta i będzie chciał cię zaprosić do piwnicy ?!?!Ja wiem? Chodzą słuchy że pedzian utknął w sicie rejestracji na cohones. Wypłatę chyba ma odpowiednią więc wiadomo jaki musiał być powód. Nie wiem na pewno ale się domyślam.
Konta nie ma z takim sprzętem a przecież nikt nie zakapuje bo tutaj wszyscy sztywniutko.Morda nie boisz się, że Mario się wkurwi jak to czyta i będzie chciał cię zaprosić do piwnicy ?!?!
Jest Darek od boksu?Mariusz i chłopaki View attachment 115299
Żaden opalony bo przesiadują w piwnicyMariusz i chłopaki View attachment 115299
Jest też Marek od zapasówJest Darek od boksu?
Mariusz ostatnio chyba wyposzczony. Konsekwentnie prowadzi polowanie na młodych byczków.
View attachment 115380
Wzięte z posta:

I tak jak w Ksw: bez konsekwencjiJuż się siatki łapał![]()
Mariusz ostatnio chyba wyposzczony. Konsekwentnie prowadzi polowanie na młodych byczków.![]()
View attachment 115380
Wzięte z posta:
Mariusz absolutnie przestał się kryć ze swoimi fantazjami o zapodaniu pytona w dziurę innego mężczyzny.Mariusz ostatnio chyba wyposzczony. Konsekwentnie prowadzi polowanie na młodych byczków.
View attachment 115380
I jeszcze te gejowskie „hymmm dawaj” to przeciągnięte mmm na końcu słowa. Jaki facet tak robi ? On na bank pisał to pod wpływem silnej wizualizacji, gdzie siedział okrakiem, oczy na wpół otwarte wywrócone białkami do góry i mruczał sobie „mmm” a i nie wiadomo czy też nie jęknął przy tymMariusz absolutnie przestał się kryć ze swoimi fantazjami o zapodaniu pytona w dziurę innego mężczyzny.
Ktoś jeszcze potrzebuje jakichś dowodów?
Mariusz ostatnio chyba wyposzczony. Konsekwentnie prowadzi polowanie na młodych byczków.
View attachment 115380
Wzięte z posta:
Już wiem z czego będę robił habilitacjęZ tym gruzem to już przesada nawet jak na niego. Ilu znacie NORMALNYCH chłopów, którzy w wieku 50 lat tak "żartują" z często młodszymi o połowę, do tego obcymi, facetami?
Człowiek czasem potrafi debilnie żartować w swoim własnym, zaufanym gronie -- będąc jeszcze w stanie wskazującym. Ale ten człowiek pisze to na trzeźwo i do obcych. Jemu się pewnie wydaje, że ma do siebie dystans, że to jest zabawne, że dzięki temu odsuwa od siebie podejrzenia... Tyle, że jest na odwrót.
Tyle gównoartykułów piszą te pseudoportale, a nikt się nie weźmie za publiczne konwersacje pedziana z fanami. Tekst np. "Dziwne homoprzypadki Mariusza P."

Ktoś jeszcze potrzebuje jakichś dowodów?

Co ten Mariusz?

Blachy Pruszyński zyskały właśnie nową przestrzeń do reklamowaniaNowa zbroja od Pudel East Coast![]()

I dla Bafra Kebab znajdzie się miejsceBlachy Pruszyński zyskały właśnie nową przestrzeń do reklamowania![]()

Małe rollo bez cebuli, za to z seremI dla Bafra Kebab znajdzie się miejsce![]()
Co ten Mariusz?

Ale mu dojebałPudzian w środku aż płonie
Dociążył by nawet tego szczypiorka za te obelgi
Co ten Mariusz?