Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Ciekawe czy Mario umie obsłużyć czata GPT ?!Mariusz używa najnowszej wersji.
Chat LGBT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe czy Mario umie obsłużyć czata GPT ?!Mariusz używa najnowszej wersji.
Chat LGBT
U niego to strona startowa.Chat LGBT
Gumy zmienia pewnie jak rękawiczki.Czyżbyś chciał powiedzieć, że Pudzian śmieje się z gówniarzy, że opony nie potrafią wymienić i jednocześnie przerasta go chat gbt?
Nie ładnie tak się naśmiewać...
Zeby młodych byczków nie zarażaćGumy zmienia pewnie jak rękawiczki.

To fakt, zapytajcie się psychologówTo podobno objaw lekkiego upośledzenia, autyzmu czy czegoś takiego.
Tu może wchodzić w grę kilka defektów jednocześnie.To podobno objaw lekkiego upośledzenia, autyzmu czy czegoś takiego.
Jakieś uszkodzenia płata mózgowego przez anaboleTu może wchodzić w grę kilka defektów jednocześnie.

Aleksytymia to syndrom nazywany przez psychologów „analfabetyzmem emocjonalnym” [...]
Głównymi objawami osobowości aleksytymicznej są:
[...]
- mówienie o sobie w trzeciej osobie
[...]
Coś musi być na rzeczy, dysonans poznawczy musi być ciężki do przetrawienia bo skoro NOR-MAL-NY to nie powinien lubić dociążania byczków w piwnicyTo NIE jest diagnoza.

Chopaki w drugim pokoju odpoczywają po dociążaniu, Marjusz ma czas na browarkaMariusz niestety wczoraj noc spędził sam bez kobiety i chłopakówView attachment 114630
No nie wiem, ten uśmieszek taki dwuznacznyMariusz niestety wczoraj noc spędził sam bez kobiety i chłopakówView attachment 114630

Komentarze pod tym postem były mocarne:Mariusz niestety wczoraj noc spędził sam bez kobiety i chłopakówView attachment 114630

Ło kurna… on tak już oficjalnieKomentarze pod tym postem były mocarne:
View attachment 114640View attachment 114641
Pozytywne uleczenie z potrzeby posiadania kobiety? Czy to kolejny coming out?![]()
On już bezpośrednio proponuje ludziom dociążanie XD. Co ten Mariusz

O ja pierdole

"to chyba jakos tak jest"

Z mnie Pan to wyjąłeś (proszę bez dwuznaczności)O ja pierdole![]()
Wpadła Bomba do piwnicy
napisała na tablicy
ES O ES głupi pies
Jeden oblał się benzyną
Drugi dostał w łeb cytryną
a trzeciego gonią psy
I wypadniesz Raz Dwa Trzy
Za żelazne drzwi numer Sto Dwadzieścia Trzy
Mariusz 100% pedzioKomentarze pod tym postem były mocarne:
View attachment 114640View attachment 114641
Pozytywne uleczenie z potrzeby posiadania kobiety? Czy to kolejny coming out?![]()
Kurwa mać miało być z ustZ mnie Pan to wyjąłeś (proszę bez dwuznaczności)
„Dwa palce” to pewnie pedzianowy slang jebania na dwa baty, oj będzie rano Mariana dupa piekła.Palcóweczka przy sobocie