Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Tu już nawet nie jest kryptopedał tylko zwykły stary gej. Ja jestem przekonany, że kiedyś to wypłynie na szerszą skale niż tylu podśmiechujki w tym dziale.
Albo ma olbrzymi dystans do tej opinii , albo coś jest na rzeczy i faktycznie jest ciepły. Może kiedyś prawda ujrzy światło dzienne.

Kurwa kto by pomyślał widząc lata temu Mariusza w trepach na ringu kelnerów, że to pójdzie w taką stronę??

Piwnicę, browary, gotowanie kamieni, coming outy, pudzian bandy, budokrusz, diety od brokuła, Pruszyński. Purpur zbudował krs1 i wraz ze swoim odejściem zawinie ich do piwni na ostatnie dociążanie
Jeszcze Bafra zapomiales o Bafra Kebab

Obrzydliwy stary gej ruchacz, dominujący pyton za dużo może stracić jeśli przyzna się do homoseksualizmu, dlatego będzie dociążał w ukryciu,mam nadzieję że kiedyś jakiś kochanek się ujawni i powie prawdę o Pudzianie

Czemu on o sobie pisze w trzeciej osobie ????
"Uważamy, że odnoszenie się do samego siebie w trzeciej osobie sprawia, że ludzie myślą o sobie samych w podobny sposób, w jaki myślą o innych osobach. Pozwala im to zyskać, choćby na moment, pewien psychologiczny dystans do stresującej ich sytuacji i pomaga uregulować potencjalnie szkodliwe emocje".

1732695166230.png

Po Białej Rawskiej od tygodnia chodzą słuchy, że przy willi Pudziana kręcił się Mike Tyson z gołą dupą.
Szwagier sołtysa potwierdził jednak, że chodziło o sprzedaż gołębi, gdzie nieporozumienie w sprawie ceny kupna doprowadziło do dantejskich scen.
:juanlaugh:

Jeszcze Bafra zapomiales o Bafra Kebab
A jeszcze te firmy ze złotem czekają: Wojewódzki się skusił więc pewnie Pudzian też się przekona.
Boże ze jeszcze ktoś po Amber Gold wierzy w inwestowanie w złoto, którego nie ma się fizycznie...

Obrzydliwy stary gej ruchacz, dominujący pyton za dużo może stracić jeśli przyzna się do homoseksualizmu, dlatego będzie dociążał w ukryciu,mam nadzieję że kiedyś jakiś kochanek się ujawni i powie prawdę o Pudzianie
Myśle odwrotnie: wręcz otworzyłby się przed nim większy rynek reklamowy. Może nawet biżuteria firmy Yes: kto wie ten wie dlaczego

Back