bill boży
Maximum FC Lightweight
dwa palce w dupalcePalcóweczka przy sobocie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
dwa palce w dupalcePalcóweczka przy sobocie
Ja pierdole Pudzian typowi pisze, że go w dupe będzie walił, co tu sie odpierdala :D
Tu już nawet nie jest kryptopedał tylko zwykły stary gej. Ja jestem przekonany, że kiedyś to wypłynie na szerszą skale niż tylu podśmiechujki w tym dziale.Ja pierdole Pudzian typowi pisze, że go w dupe będzie walił, co tu sie odpierdala :D
Albo ma olbrzymi dystans do tej opinii , albo coś jest na rzeczy i faktycznie jest ciepły. Może kiedyś prawda ujrzy światło dzienne.Tu już nawet nie jest kryptopedał tylko zwykły stary gej. Ja jestem przekonany, że kiedyś to wypłynie na szerszą skale niż tylu podśmiechujki w tym dziale.
Prawda była w filmie z basenuAlbo ma olbrzymi dystans do tej opinii , albo coś jest na rzeczy i faktycznie jest ciepły. Może kiedyś prawda ujrzy światło dzienne.
Poważna groźba zerwania gwintu.,,Więc uważaj bo możesz gruzy gubić potem''

Jeszcze Bafra zapomiales o Bafra KebabKurwa kto by pomyślał widząc lata temu Mariusza w trepach na ringu kelnerów, że to pójdzie w taką stronę??
Piwnicę, browary, gotowanie kamieni, coming outy, pudzian bandy, budokrusz, diety od brokuła, Pruszyński. Purpur zbudował krs1 i wraz ze swoim odejściem zawinie ich do piwni na ostatnie dociążanie

"Uważamy, że odnoszenie się do samego siebie w trzeciej osobie sprawia, że ludzie myślą o sobie samych w podobny sposób, w jaki myślą o innych osobach. Pozwala im to zyskać, choćby na moment, pewien psychologiczny dystans do stresującej ich sytuacji i pomaga uregulować potencjalnie szkodliwe emocje".Czemu on o sobie pisze w trzeciej osobie ????
to brzmi jak jakiś tajny gejowski slang,,Więc uważaj bo możesz gruzy gubić potem''

Zacytowałem Purpuratora, wiec moze cos w tym być z tym gejowskim slangiem. Moze to też jakieś słowa-klucz do purpurowej piwnicy.to brzmi jak jakiś tajny gejowski slang![]()
Dopiero zauważyłem, przechujDlatego na jednej ścianie ma pięć
![]()

Chłopina jest przystojny facet to co się dziwicie, że sam się sobie podoba ?! odpierdolta się w końcu od niego !!!Dopiero zauważyłem, przechuj![]()
Na pewno bił gruche do własnych zdjęćChłopina jest przystojny facet to co się dziwicie, że sam się sobie podoba ?! odpierdolta się w końcu od niego !!!

Po Białej Rawskiej od tygodnia chodzą słuchy, że przy willi Pudziana kręcił się Mike Tyson z gołą dupą.
Szwagier sołtysa potwierdził jednak, że chodziło o sprzedaż gołębi, gdzie nieporozumienie w sprawie ceny kupna doprowadziło do dantejskich scen.

Chłop na ruszt chce brać

Ja pierdole, każdy kolejny jego wpis jest coraz mocniejszy. On musi czytać ten wątek i robi to celowo

A jeszcze te firmy ze złotem czekają: Wojewódzki się skusił więc pewnie Pudzian też się przekona.Jeszcze Bafra zapomiales o Bafra Kebab
Myśle odwrotnie: wręcz otworzyłby się przed nim większy rynek reklamowy. Może nawet biżuteria firmy Yes: kto wie ten wie dlaczegoObrzydliwy stary gej ruchacz, dominujący pyton za dużo może stracić jeśli przyzna się do homoseksualizmu, dlatego będzie dociążał w ukryciu,mam nadzieję że kiedyś jakiś kochanek się ujawni i powie prawdę o Pudzianie
Dorota pcha się na chuja!! ( jeszcze biedna nie wie ) Młody Czarnecki też zaczął od 69 na X a teraz zapina Maryśkę i to wielka miłość jest !!!