ZELAZNAREKA
UFC Middleweight
NBA skończyłem oglądać jak Pistones pokonali L.A. 4-1 .
Aha
... Sorry,ale oprócz Kosmicznego meczu totalnie nic nie wiem o koszykówce.
Ale za tą scenę kosza trochę kocham.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
NBA skończyłem oglądać jak Pistones pokonali L.A. 4-1 .
... Sorry,ale oprócz Kosmicznego meczu totalnie nic nie wiem o koszykówce.
A jest taki co tak twierdzi?No chyba że jeszcze nie dyskutowałeś o tym że boks umarł z pewnym użytkownikiem![]()

oczywiścieA jest taki co tak twierdzi?![]()
Jesli boks umarł to mma nawet sie nie narodziłooczywiście
Zazdroszczę że nie znasz
Nazywa się żelazna pizda czyli @ZELAZNAREKA
Ale prawdopodobnie da ci bana jak tylko rzucisz w niego jakąś obrazę
Ale możesz z nim podyskutować

Jesli boks umarł to mma nawet sie nie narodziło![]()
1 walka Canelo > cala kariera McGrzegorza w mma,Post po alkoholu widzę napisany.

A podasz jakies konkretne argumenty za swoja teza czy zabrakło?I te 5 wypłat ma świadczyć o wielkości dzisiejszego boksu nad Mma. To jak Garnek piszący zawsze na tt po walce Furego, że boks się ma dobrze przez jedną walkę w roku.
![]()

To skad oni biora te pieniadze?
jesli by nie bylo zainteresowania to by nie bylo wyplat, proste, tak to dziala. I to nie jest jak to napisales "5 wyplat" tylko to sa wyplaty przez lata kariery, i to nie w jednym przypadku. Po prostu ludzie chca to ogladac i sa zainteresowani tym. Boks ma za bogata historie i jest od dlugiego czasu numerem jeden jesli chodzi o sporty walki, nie moze ot tak po prostu sobie umrzec bo gdzies tam ludzie oglądają facetow bijacych sie w klatce. Nie podales nadal zadnych argumentów za swoja teza.Canelo, Usyk, Joshua, Fury, Wilder, Hayney, Shakur.Możesz mi wymienić choćby 4-6 bokserów , którym niby dziś tak żyje świat w boksie. Nie wiem może żyjemy w innych uniwersach, bo w moim uniwersum boks jest martwy i nawet nie znam ludzi, którzy jeszcze nim żyją zbytnio.Ja tej potęgi kompletnie, nie widzę ale kto co lubi.
Bare knuckle to jest dziecko poczęte z miłości śmierci boksu właśnie.
co nie znaczy ze taka jest rzeczywistośc i nikt tego nie ogląda.i pomyśleć że jedyną porażkę jaka Arnold Allen ma na koncie to ta z WrzoskiemAle jakby nie patrzeć to Wrzosek podobnie jak Parke, znalazł sobie sposób na emeryturę. W poważnym mma już nic nie osiągnie, to będzie pajacował we frikach i pewnie niezłe siano kosił.
akurat alkus podobno z wszystkich wpływów dostał 50 mln za kebsa1 walka Canelo > cala kariera McGrzegorza w mma,
1 walka Joyca ktory nie byl ani nie jest mistrzem nawet dostaje 3 mln vs jedna z najwiekszych biznesowo walk McGregor vs Khabib, rudy dostaje 3 mln
Mayweather, Fury, Joshua, Klitshko, Pacquiao i mozna by wymieniac tak dalej i dalej, jedna walka zjadaja praktycznie wyplatami cale karty UFC i to czesto dwie lub trzy do przodu, takze o czym mowa?![]()
50 mln? Jest jakies potwierdzenie oficjalne gdzies? Ja podawalem tamte wyplaty podawalem kwoty gwarantowane, wyplaty piesciarzy rowniez byly wieksze, w niektórych przypadkach sporo wieksze.akurat alkus podobno z wszystkich wpływów dostał 50 mln za kebsa
Boks ma o tyle przewagę nad MMA że amerykańce którzy są mikrusami pójdą do boksu raczej bo ememej super dobrze nie płaci i zbiera się tam wieksze kontuzje(chodzi o same ciało)
Bo nie oszukujmy się ten kto chce się bronić na ulicy to zwykle ma broń ze sobą dzisiaj
Ja tam pewien jestem że przyjdzie w końcu chłop który przywróci boks na swoje miejsce jak kiedyś 4 królów czy de la chuj
no sam rudi o tym mówił50 mln? Jest jakies potwierdzenie oficjalne gdzies? Ja podawalem tamte wyplaty podawalem kwoty gwarantowane, wyplaty piesciarzy rowniez byly wieksze, w niektórych przypadkach sporo wieksze.
Rudi to mogl wiele mowicno sam rudi o tym mówił
Ale podliczając wszystko to mógł dostać co najmniej 30 baniek
Oczywiście że były większe
Przypominam że Conor był pierwszym chyba fajterem co dostawał milion podstawki
moze i sie zakręcił kolo 20-30 mln, tyle ze podobna sume to Fury podstawki bierze a Alvarez to juz nie ma o czym mowic. Dlatego roznica jest kolosalna.Boks jest od dlugiego czasu numerem jeden

Owszem jest, ludzie znaja po czesci ufc bo to ono jest marka, za to bokserzy sa marka sama w sobie. Kogo Ci wymienia z mma? Conora i na tym koniec. Bokserzy sa duzo bardziej medialni, i sami w sobie sa marka, zawodnicy w mma pracuja w korpo pod nazwa ufc ktore jest marka. To zasadniczo pokazuje roznice i roznice poziomów miedzy boksem a mma. A jak taki ciekawski nadal jestes to wez sie dowiedz skad Ci bokserzy maja takie wyplaty bo mowiles ze oglądalność i zainteresowanie sportem nie idzie w parze z pieniędzmi ( co oczywiscie jest glupota
) to jak juz sie dowiesz i bedziesz miec czym poprzec swoje poprzednie wypowiedzi to daj znac. Bo jak na razie dyskusja polega na tym ze Ty zadajesz pytania a ja sie produkuje na odpowiedzi, a nie prowadze tu wykładów
zapytaj @B.I.G Makumba moze Ci pomoże.

Dalej nie odpowiedziałeś na zaden argument, nawet nie potrafiles potwierdzic/wytłumaczyć swoich bzdur ktore wypisywałeś takze masz racje, dyskusja z Toba nie ma sensuDobra bo jak czytam, że świat zna tylko Conora z MMA.
To widzę, że ta dyskusja nie ma żadnego sensu, bo czytam olbrzymie bzdury.

Szczerze miałem już to zostawić, ale nie mogę gdy widzę niewiarygodna głupotę w internecie.
Tylko Conor? Kuźwa
Aldo ,Jon Jones, Ngannu, Adesanya ,to tylko na szybko nazwiska które znają całe kontynenty świata.
Brazylia ,Szwecja,USA,Irlandia ,Czechy,Australia,Dubaj, Azja to tylko jedne z nielicznych państw/krajów gdzie bilety na UFC zejdą w jeden cholerny dzień.
Człowieku ty serio tutaj siedzisz i takie banały wypisujesz?

Tyson Fury 5.7m obserwujących na insta![]()
![]()
Jaki kurwa franiu? go tylko w Kamerunie rozpoznają
Aldo? Niby król Rio ale też nie jestem przekonany
Adesanya?
Jones? Znają go w Ameryce ale na cały świecie też wątpię
Jedynych pięściarzy którzy są znani na całym świecie to Ali i Tyson za to z zawodników MMA to tylko Conor
@alww przekaż mu ode mnie ten ostatni fragment