Wygląda na to, że Marcin Wrzosek szuka kolejnego rywala, z którym mógłby zmierzyć się na gali FAME. Za pośrednictwem Twittera „The Polish Zombie” wyzwał do walki Amadeusza Ferrariego.
„Ferrari chce walczyć z Kamilem Łaszczykiem, bo go wyzywał? Hm… Ok, Amadi, ty chu** - teraz wyślijcie mi kontrakt.”
Były mistrz KSW ostatnią walkę w największej organizacji mieszanych sztuk walki w Polsce stoczył w lipcu 2020 roku, przegrywając jednogłośną decyzją sędziów z Borysem Mańkowskim. W następnych pojedynkach przegrał na punkty z Kasjuszem Życińskim w starciu bokserskim, rozbił ciosami Vaso Bakocevica na gali WOTORE, przez techniczny nokaut pokonał Piotra Kałuskiego w kickboxingu, natomiast na FAME 15 wypunktował Mariusza Gollinga w boksie.
„Ferrari” ma za sobą walkę na gali HIGH League 4, gdzie w pierwszej rundzie znokautował Pawła Bombę. Wcześniej Roślik przegrał z Adrianem Polańskim niejednogłośną decyzją sędziów, wygrywał natomiast na punkty z Filipem Marcinkiem oraz przez techniczny nokaut z Mateuszem Gąsiewskim.

Marcin Wrzosek wyzywa do walki Amadeusza Ferrariego na FAME. "WyÅlijcie mi kontrakt" | MMAROCKS
Wygląda na to, że Marcin Wrzosek szuka kolejnego rywala, z którym mógłby zmierzyć się na gali FAME. Za pośrednictwem Twittera „The Polish Zombie” wyzwał do walki Amadeusza Ferrariego. „Ferrari chce walczyć z Kamilem Łaszczykiem, bo go wyzywał? Hm… Ok, Amadi, ty chu** – teraz wyślijcie mi...