Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

Votes: 32 17.2%
  • Nawrocki

Votes: 33 17.7%
  • Mentzen

Votes: 42 22.6%
  • Braun

Votes: 41 22.0%
  • Hołownia

Votes: 3 1.6%
  • @halibut

Votes: 35 18.8%

• Total voters
    186
  • Poll closed .
inba_4-gif.117391

Nie mam obecnie dostępu do twojego ryja więc jaj ci z niego nie wyciągnę. Krztuś się amebo jebana :lesnarhappy:
Japa tam frajerze. Wydygałeś się zapłacić 100 zł kurwo bez honoru i teraz próbujesz być mocny przez internet wyzywając czyjaś matkę. Lepę byś na maskę dostał i wrócił do kąta z płaczem lamusie.

Pokazujesz tylko jaką jesteś pizdą. Całe forum z ciebie i twojego wartościowego konta jebie kondonie.

:kis:

Przepis na straszny upadek

>Głosisz polityczne teorie spiskowe
>Traktujesz innych z góry bo przecież Ty wiesz więcej
>Chcesz udowodnić ze masz racje więc wchodzisz w zakład o marną stawkę 100zl lub odejście z forum
> Oczywiście przegrywasz zakład
> Okazujesz się dorosłym chłopem który jest golasem bez stówki w kieszeni
> Tracisz szacunek na forum
> Próbujesz być incognito i nie odpisujesz
>nie wychodzi bo wszyscy widzą jak sie logujesz
> Beka z chłopa
> Blokujesz dostęp do profilu.
> Jestes w kryjówce, nikt Cie nie widzi.
> Po 4 miesiacach pęka Ci psycha i zaczynasz wyzywać ludzi w tym samym temacie w którym przegrałeś
>TRZASKOWSKI DLACZEGO PRZEGRAŁEŚ WYBORY!?

Japa tam frajerze. Wydygałeś się zapłacić 100 zł kurwo bez honoru i teraz próbujesz być mocny przez internet wyzywając czyjaś matkę. Lepę byś na maskę dostał i wrócił do kąta z płaczem lamusie.

Pokazujesz tylko jaką jesteś pizdą. Całe forum z ciebie i twojego wartościowego konta jebie kondonie.

:kis:
Pierwszy matke wyzwałeś śmieciu. Co sterydki tak styki popaliły, że nie pamiętasz co piszesz? Kto mieczem wojuje od miecza ginie.

Dla mnie internet to tylko rozrywka i kabaret a dla ciebie całe życie. Uwierz, że mam większą beke z was niż wy ze mnie :mamed:

Dygasz jednak, że Nawrocki przegra. Jak nie przyklepiesz stówy na dzieciaka to nie będzie żadnych konsekwencji

To jest kluczowy argument. Twoje konto jest o wiele mniej warte od mojego dlatego niech chociaż jakieś chore dziecko skorzysta, wtedy będzie sprawiedliwie. Jak nie pasuje to wyjazd i gitary nie zawracaj smyku.

Ślepy jesteś? Napisałem, że jeśli nie zadeklarujesz wpłaty 100zł na cel charytatywny to zakładu nie ma smyku. Nie lękaj się.
Dla mnie internet to tylko rozrywka i kabaret a dla ciebie całe życie. Uwierz, że mam większą beke z was niż wy ze mnie :mamed:

Tylko nie mówicie że zabiłem Majkela Dżeksona drugi raz, internet to tylko zabawka ram pam pam :juanlaugh:

Przepis na straszny upadek

>Głosisz polityczne teorie spiskowe
>Traktujesz innych z góry bo przecież Ty wiesz więcej
>Chcesz udowodnić ze masz racje więc wchodzisz w zakład o marną stawkę 100zl lub odejście z forum
> Oczywiście przegrywasz zakład
> Okazujesz się dorosłym chłopem który jest golasem bez stówki w kieszeni
> Tracisz szacunek na forum
> Próbujesz być incognito i nie odpisujesz
>nie wychodzi bo wszyscy widzą jak sie logujesz
> Beka z chłopa
> Blokujesz dostęp do profilu.
> Jestes w kryjówce, nikt Cie nie widzi.
> Po 4 miesiacach pęka Ci psycha i zaczynasz wyzywać ludzi w tym samym temacie w którym przegrałeś
>TRZASKOWSKI DLACZEGO PRZEGRAŁEŚ WYBORY!?
Ślicznie wypunktowane panie prokuratorze :DC:

Jakim ty musisz być gównem żeby myśleć, że mi zależy na reputacji u jakichś forumowych półgłówków :DC:

Ślicznie wypunktowane panie prokuratorze :DC:

Jakim ty musisz być gównem żeby myśleć, że mi zależy na reputacji u jakichś forumowych półgłówków :DC:
Nie wiem, wiem natomiast jedno , mam wiele stówek na rozjebanie w portfelu :lesnarhappy:

Przyznaj, wstyd Ci przed samym sobą. Myślałeś ze zapomną a tu zonk, głupio wchodzić caly czas na forum gdzie nie ma sensu napisać nawet jednego posta.

Postanowiłeś teraz dostać bana za wyzywanie by nie kusiło czy co ?

No nie wydaje mi się, że możesz mieć większą beke z nas niż my z Ciebie w momencie gdy zrobiłeś z siebie pośmiewisko za 100 PLN
Stówa, wydaje ją jakbym spluwał
Hatfu na Ciebie śmieciu i weź już spierdalaj jak nie masz honoru pecie

Back