Joker
Legacy FC Light Heavyweight
szybciej beda banowac tych co go tutaj cisnaPodbijam, możemy prosić o reakcje moderacji?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
szybciej beda banowac tych co go tutaj cisnaPodbijam, możemy prosić o reakcje moderacji?

Dla drużyny wezme wyrok na klatęszybciej beda banowac tych co go tutaj cisna![]()
Chuj mu w dupę, 0honoru. Mógłby się ujawnić, wytłumaczyć, a tu nic.Jak myślicie, dalej niewidzialny kurwantes czyta forum?
Właśnie tak to jest z tymi co zgrywają najbardziej honorowychChuj mu w dupę, 0honoru. Mógłby się ujawnić, wytłumaczyć, a tu nic.
Chciał hajs na dzieci, szkoda że jak poszło o jego hajs to zniknął.
W takich zakładach to każdy jest honorowy, aż nie przegra, jednak po tym smyku spodziewałem się czegoś innego, a widać co wyszło.Właśnie tak to jest z tymi co zgrywają najbardziej honorowych
nie przypominam sobie by ktoś się migał od płatności na chore dzieciW takich zakładach to każdy jest honorowy, aż nie przegra, jednak po tym smyku spodziewałem się czegoś innego, a widać co wyszło.
A na pieski czy tam koniki?nie przypominam sobie by ktoś się migał od płatności na chore dzieci
Podejrzewam, że wspomniany zawodnik jest za chytry na jakąkolwiek wpłatę dobroczynną... Skoro na dzieci żałował przegrywając zakład.A na pieski czy tam koniki?
Na dzieci to nawet taka faja jak ja wpłaciła jak przegrała zakład.Podejrzewam, że wspomniany zawodnik jest za chytry na jakąkolwiek wpłatę dobroczynną... Skoro na dzieci żałował przegrywając zakład.
Prezes Jarek?bez konta w banku ... kotki
Prezes Jarek?

No nie do końca, ja gdybym przegrał to od początku zakładałem, że i tak wpłacę stówe i kasuje kontoW takich zakładach to każdy jest honorowy, aż nie przegra, jednak po tym smyku spodziewałem się czegoś innego, a widać co wyszło.
Taki zabieg tutaj zastosowałem, zabieg koloryzujący, bo na forum jest wiele osób które regularnie przegrywają i bez mrugnięcia okiem wpłacają hajs na ustalony cel.No nie do końca, ja gdybym przegrał to od początku zakładałem, że i tak wpłacę stówe i kasuje konto
Ja to chyba raz dostałem na jakieś foki, a i tak wpłaciłem.A na pieski czy tam koniki?

Ja to chyba raz dostałem na jakieś foki, a i tak wpłaciłem.

Fokom coś płaciłeś? To chyba nie byl zakładJa to chyba raz dostałem na jakieś foki, a i tak wpłaciłem.
Po tym, zawsze przed zakładem zastrzegam, że najpierw ludzie, a zwłaszcza dzieci mają pierwszeństwo.
Jak już to ogarniemy to na zwierzątka też mogę wpłacać.

Że niby na jakieś feministki dałeś kasę?Ja to chyba raz dostałem na jakieś foki, a i tak wpłaciłem

Lamus zalega?@Karwantes już zarobiłeś stówkę na złomie? Możesz wpłacić na dzieci kutasie.
@david patrz kto wrócił
View attachment 129759
Kurwa już od dawna, przejebal zakład i przypalił chuja a pozował na honorowego.Lamus zalega?
To jebać !Kurwa już od dawna, przejebal zakład i przypalił chuja a pozował na honorowego.