Siedem
NoLife FC
Jebać farmazona, myślał że się wycwani blokując dostęp do swojego konta a tu chuj.To jebać !
Miała być stówka na dzieci, a jak nie to kasowanie konta.
Nie zrobił ani tego ani tego, tfu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jebać farmazona, myślał że się wycwani blokując dostęp do swojego konta a tu chuj.To jebać !
Zachowanie podłe.Zabawna pizda z niego
Wszędzie wyśmiewany jest ten koleżka
Na to nie licz, kurwy mi matkę wyzywają a dalej po forum smigają bez reakcji.
Mamusi nie wolno.Na to nie licz, kurwy mi matkę wyzywają a dalej po forum smigają bez reakcji.
Widać że jednak wolno. Jebać.Mamusi nie wolno.
za mowienie prawdy nie karajaNa to nie licz, kurwy mi matkę wyzywają a dalej po forum smigają bez reakcji.
Mówiła że tak małego kutasa w życiu nie widziała.Co słychać? Właśnie rucham ci matke pecie![]()

To ciekawe bo jęczała jak po dorodnej murzyńskiej pale prujdupoMówiła że tak małego kutasa w życiu nie widziała.
![]()

Odważne słowa, jak na kogoś, kto nie ma nawet stówy przy dupieTo ciekawe bo jęczała jak po dorodnej murzyńskiej pale prujdupo![]()

Jaja kolegi z mordy już wyjąłeś kondonie?To ciekawe bo jęczała jak po dorodnej murzyńskiej pale prujdupo![]()
Nie mam obecnie dostępu do twojego ryja więc jaj ci z niego nie wyciągnę. Krztuś się amebo jebanaJaja kolegi z mordy już wyjąłeś kondonie?

Japa tam frajerze. Wydygałeś się zapłacić 100 zł kurwo bez honoru i teraz próbujesz być mocny przez internet wyzywając czyjaś matkę. Lepę byś na maskę dostał i wrócił do kąta z płaczem lamusie.Nie mam obecnie dostępu do twojego ryja więc jaj ci z niego nie wyciągnę. Krztuś się amebo jebana![]()

Pierwszy matke wyzwałeś śmieciu. Co sterydki tak styki popaliły, że nie pamiętasz co piszesz? Kto mieczem wojuje od miecza ginie.Japa tam frajerze. Wydygałeś się zapłacić 100 zł kurwo bez honoru i teraz próbujesz być mocny przez internet wyzywając czyjaś matkę. Lepę byś na maskę dostał i wrócił do kąta z płaczem lamusie.
Pokazujesz tylko jaką jesteś pizdą. Całe forum z ciebie i twojego wartościowego konta jebie kondonie.
![]()

Dygasz jednak, że Nawrocki przegra. Jak nie przyklepiesz stówy na dzieciaka to nie będzie żadnych konsekwencji
To jest kluczowy argument. Twoje konto jest o wiele mniej warte od mojego dlatego niech chociaż jakieś chore dziecko skorzysta, wtedy będzie sprawiedliwie. Jak nie pasuje to wyjazd i gitary nie zawracaj smyku.
Ślepy jesteś? Napisałem, że jeśli nie zadeklarujesz wpłaty 100zł na cel charytatywny to zakładu nie ma smyku. Nie lękaj się.
Dla mnie internet to tylko rozrywka i kabaret a dla ciebie całe życie. Uwierz, że mam większą beke z was niż wy ze mnie![]()

Ślicznie wypunktowane panie prokuratorzePrzepis na straszny upadek
>Głosisz polityczne teorie spiskowe
>Traktujesz innych z góry bo przecież Ty wiesz więcej
>Chcesz udowodnić ze masz racje więc wchodzisz w zakład o marną stawkę 100zl lub odejście z forum
> Oczywiście przegrywasz zakład
> Okazujesz się dorosłym chłopem który jest golasem bez stówki w kieszeni
> Tracisz szacunek na forum
> Próbujesz być incognito i nie odpisujesz
>nie wychodzi bo wszyscy widzą jak sie logujesz
> Beka z chłopa
> Blokujesz dostęp do profilu.
> Jestes w kryjówce, nikt Cie nie widzi.
> Po 4 miesiacach pęka Ci psycha i zaczynasz wyzywać ludzi w tym samym temacie w którym przegrałeś
>TRZASKOWSKI DLACZEGO PRZEGRAŁEŚ WYBORY!?

Ślicznie wypunktowane panie prokuratorze
Jakim ty musisz być gównem żeby myśleć, że mi zależy na reputacji u jakichś forumowych półgłówków![]()
Nie wiem, wiem natomiast jedno , mam wiele stówek na rozjebanie w portfeluŚlicznie wypunktowane panie prokuratorze
Jakim ty musisz być gównem żeby myśleć, że mi zależy na reputacji u jakichś forumowych półgłówków![]()