GypsyKing
UFC Middleweight
Byl pewny ze wybory sa ustawione, przyklepał zakład, przegrał i wali w chujaCo odjebal Karwantes? bo nie mam czasu lecieć cały temat...
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Byl pewny ze wybory sa ustawione, przyklepał zakład, przegrał i wali w chujaCo odjebal Karwantes? bo nie mam czasu lecieć cały temat...
![]()

Zrobił z gęby dupę jak mało kto, przegrał zakład o konto i WPŁATĘ pieniążków na dzieci, zamiast wpłacić i skasować konto jak było w umowie, albo chociaż wpłacić i się dogadać co do konta żeby nie kasować, to ten geniusz postanowił napisać pożegnalny post i pogrzebać w prywatności konta, żeby nikt nie mógł sprawdzać czy wchodzi na cohones czy nieCo odjebal Karwantes? bo nie mam czasu lecieć cały temat...
![]()

Po czym stwierdził, że jednak jego konto jest więcej warte od oponenta, bo ma więcej komentarzy i do tego cieszy się nieposzlakowaną opinią na forum, bo ludzie wiedzą, że kłamstwem to on się brzydzi, więc wycofuje swoje przyklepanie.Byl pewny ze wybory sa ustawione, przyklepał zakład, przegrał i wali w chuja![]()
Było pożegnanie? PrzegapiłemZrobił z gęby dupę jak mało kto, przegrał zakład o konto i WPŁATĘ pieniążków na dzieci, zamiast wpłacić i skasować konto jak było w umowie, albo chociaż wpłacić i się dogadać co do konta żeby nie kasować, to ten geniusz postanowił napisać pożegnalny post i pogrzebać w prywatności konta, żeby nikt nie mógł sprawdzać czy wchodzi na cohones czy nie
Ty kiedyś mówiłeś coś że potrafisz samemu zmieniać rangi, zmień mu range na parówa albo schakuj mu konto, udowodnij że nie klamałeś![]()

No o wypełnieniu wyroczni coś wspominał.Było pożegnanie? Przegapiłem![]()
W tym temacie?No o wypełnieniu wyroczni coś wspominał.
Dobra Panowie politolog ze mnie żaden. Trzeba wypełnić wyrocznie. Miło było poznać. Trzymajcie się, dużo zdrowia!![]()

Jeszcze mu lajki dawali, że niby honorowy

będzie wchodził "inprivate" zgapiać kuponyZrobił z gęby dupę jak mało kto, przegrał zakład o konto i WPŁATĘ pieniążków na dzieci, zamiast wpłacić i skasować konto jak było w umowie, albo chociaż wpłacić i się dogadać co do konta żeby nie kasować, to ten geniusz postanowił napisać pożegnalny post i pogrzebać w prywatności konta, żeby nikt nie mógł sprawdzać czy wchodzi na cohones czy nie
Ty kiedyś mówiłeś coś że potrafisz samemu zmieniać rangi, zmień mu range na parówa albo schakuj mu konto, udowodnij że nie klamałeś![]()

nie przegapiles, nawet lajka dalesByło pożegnanie? Przegapiłem![]()

Ta myślałem raczej o jakiś dłuższym tekścienie przegapiles, nawet lajka dales![]()
@Karwantes wszczyna buntCo oni świrują teraz z tym Kaliszem na czele?
To ma być oświadczenie? Wpłacaj stówę, a później rób ankietę czy masz wypierdalać.Dobra Panowie politolog ze mnie żaden. Trzeba wypełnić wyrocznie. Miło było poznać. Trzymajcie się, dużo zdrowia!![]()

Może to sam Roman Konina.A może @Kurwantes jest z tej sekty Czaskowskiego, która wierzy, że wybory były sfałszowane i trzeba je powtórzyć?
Może stówka by w kieszeni została.
Wolał wypierdolić bez ankiety i bez stówyTo ma być oświadczenie? Wpłacaj stówę, a później rób ankietę czy masz wypierdalać.![]()
Nie no, stówę zachował w kieszeni a i na forum zaglądaWolał wypierdolić bez ankiety i bez stówy

I myśli że wygrałNie no, stówę zachował w kieszeni a i na forum zagląda![]()

Podbijam, możemy prosić o reakcje moderacji?@Dzihados @defthomas @Jakub Madej
W imieniu całego forum wnoszę o bana dla podużytkownika @Karwantes albo chociaż zmianę nicku na @Kurwantes i zablokowanie mu dostępu do każdego działu poza tym tematem.
Reszta chłopaków z forum zgadza się, jak trzeba to zrobimy ankietę żeby wypierdalał.