Risky
UFC Light Heavyweight
To trudne się wylosowało.To chyba jasne...
Jak każdy prawilny forumowicz na Halibuta
Jakaś podpowiedź?
Zagłosowałeś dla beki czy utożsamiasz się z nim i jego upodobaniami?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To trudne się wylosowało.To chyba jasne...
Jak każdy prawilny forumowicz na Halibuta
Teraz to juz sam sie zagubiłem, pytasz o prawdziwe głosowanie czy to państwowe?To trudne się wylosowało.
Jakaś podpowiedź?
Zagłosowałeś dla beki czy utożsamiasz się z nim i jego upodobaniami?

Jakbym nie dał na Halibuta tylko na gigaczadasigmęjebaczapomiotówakcjiwisła Grzegorza Brauna to byłby na 1 miejscuW ogóle ciekawy wynik tej aniety
Braun i Mentzen remis 1
Halibut mocne 2
Nawrocki i Trzask remis 3
No i golovnia![]()
I zaraz przyjdzie spanov zeby nazwać Cię rasowym kacapemJakbym nie dał na Halibuta tylko na gigaczadasigmęjebaczapomiotówakcjiwisła Grzegorza Brauna to byłby na 1 miejscu
![]()

I zaraz przyjdzie spanov zeby nazwać Cię rasowym kacapem![]()
Spokojnie, tutaj co drugi to wor w zakonie także w razie co to bajera będzie skręcona i przetrwamy te 15 lat w gułagu.Bardziej martwi mnie 31 głosów na czaskoskiego i trzy na hujownie. To potencjalnych 34 osobników którzy mogą podpierdolić cohones na służby obecnego reżimu. Chyba że 31 głosów na już nie tęczowego rafaua i hujownie bez kręgosłupa było dla beki.
Cały profil zablokował. Nie wiem co on kombinuje i tak już życia tu nie będzie miał. Zwłaszcza, że poza jego waflem Barthezem nikt go nie lubi.Haha smyk mnie zablokował
Może ktoś sprawdzic w jego "bio" czy jest wiadomość ode mnie? Haha
Renoma poszła się jebac a respektu masz -100 na tamtym koncie, nawet jak dopłacisz to nie wezmęMam do sprzedania konto, dużo warte. Sporo postów, renoma wyrobiona.
Więcej info na priv![]()

Dobra dobra, wylapiesz bana za pyskówki kiedyś i bedziesz pisać czy ktoś ma jeszcze te logi do karwantenesaRenoma poszła się jebac a respektu masz -100 na tamtym koncie, nawet jak dopłacisz to nie wezmę![]()

Nic nie kombinuje, zablokował w ustawieniach w prywatności, żeby nikt nic nie widział kiedy się loguje itp i będzie sobie przeglądał forum normalnie jak gdyby nigdy nic ale się nie będzie odzywałCały profil zablokował. Nie wiem co on kombinuje i tak już życia tu nie będzie miał. Zwłaszcza, że poza jego waflem Barthezem nikt go nie lubi.

Nic nie kombinuje, zablokował w ustawieniach w prywatności, żeby nikt nic nie widział kiedy się loguje itp i będzie sobie przeglądał forum normalnie jak gdyby nigdy nic ale się nie będzie odzywał![]()
Jest większym lamusem niż myślałemCały profil zablokował. Nie wiem co on kombinuje i tak już życia tu nie będzie miał. Zwłaszcza, że poza jego waflem Barthezem nikt go nie lubi.

Jest to szansa na odzyskanie honoru.przyjebaliscie sie do @Karwantes a moze on byl tak pewny wygranej teczowego rafala ze przepierdolil wszystkie swoje oszczednosci i czeka do 10 by cos wplacic na dzieciaki![]()
Po takiej kompromitacji to musi zdublować i 200 wpłacić.Odzyskanie czego?![]()
![]()
Przy progu HP to chyba 200 ale tysięcyPo takiej kompromitacji to musi zdublować i 200 wpłacić.
Trzeba wziąć pod uwagę ze chłop pewnie domy na trzaska stawiał przy takiej pewnosciPrzy progu HP to chyba 200 ale tysięcy