Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

Votes: 32 17.2%
  • Nawrocki

Votes: 33 17.7%
  • Mentzen

Votes: 42 22.6%
  • Braun

Votes: 41 22.0%
  • Hołownia

Votes: 3 1.6%
  • @halibut

Votes: 35 18.8%

• Total voters
    186
  • Poll closed .
W ogóle ciekawy wynik tej aniety :lol:
Braun i Mentzen remis 1
Halibut mocne 2
Nawrocki i Trzask remis 3
No i golovnia:gdzie:
Jakbym nie dał na Halibuta tylko na gigaczadasigmęjebaczapomiotówakcjiwisła Grzegorza Brauna to byłby na 1 miejscu

braun-grzegorz.gif

Bardziej martwi mnie 31 głosów na czaskoskiego i trzy na hujownie. To potencjalnych 34 osobników którzy mogą podpierdolić cohones na służby obecnego reżimu. Chyba że 31 głosów na już nie tęczowego rafaua i hujownie bez kręgosłupa było dla beki.

Bardziej martwi mnie 31 głosów na czaskoskiego i trzy na hujownie. To potencjalnych 34 osobników którzy mogą podpierdolić cohones na służby obecnego reżimu. Chyba że 31 głosów na już nie tęczowego rafaua i hujownie bez kręgosłupa było dla beki.
Spokojnie, tutaj co drugi to wor w zakonie także w razie co to bajera będzie skręcona i przetrwamy te 15 lat w gułagu.

Haha smyk mnie zablokował
Może ktoś sprawdzic w jego "bio" czy jest wiadomość ode mnie? Haha
Cały profil zablokował. Nie wiem co on kombinuje i tak już życia tu nie będzie miał. Zwłaszcza, że poza jego waflem Barthezem nikt go nie lubi.

Zablokował żeby nikt nie miał wglądu ze nadal tu siedzi

Balas

Cały profil zablokował. Nie wiem co on kombinuje i tak już życia tu nie będzie miał. Zwłaszcza, że poza jego waflem Barthezem nikt go nie lubi.
Nic nie kombinuje, zablokował w ustawieniach w prywatności, żeby nikt nic nie widział kiedy się loguje itp i będzie sobie przeglądał forum normalnie jak gdyby nigdy nic ale się nie będzie odzywał :jarolaugh:

Back