GypsyKing
UFC Middleweight
Ryje lewarów powykrzywiane w smutku jakby im ktoś matkę zabił.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ryje lewarów powykrzywiane w smutku jakby im ktoś matkę zabił.

Jest nagranie.Miałem do załatwienia kilka interesów więc przy okazji zrobiłem sobie spacer główną ulicą poznania. Stypa w chuj. Ryje powykrzywiane w smutku jakby im ktoś matkę zabił.![]()
Bo to psychopaci pierdoleni. Jak wczoraj dupiarz "wygrał" to mnie to pierdoliło wogóle, a po trochu troche wolałem żeby ten kiep wygrał, bo jego wygrana oznacza dojechanie jego wyborców w przyszłości, co mozna by im bezgranicznie wytykać.Ryje powykrzywiane w smutku jakby im ktoś matkę zabił
Jest nagranie.
Dokładnie :DKtoś musi ogarniać i ratować ten kurwidołek![]()
Co masz na myśli ? ciekawe
No niestety, obserwuje taki trend że "środowisko" szczególnie te nowe typu Julki i wielkomiejskie banany, czasem jakaś dziwna ambicjonalna kadra akademicka, wszystko idzie mocno w jakiś dziwny progresowo ideologiczny trans humanizm.
Zamiast mieć trochę pokory i patrzeć na człowieka w inny sposób. Ale to temat rzeka.
Ja się na polityce nie znam ale on nie wciągał w kichawe tylko brał snusaWciąganie czegoś w kichawe Nawrockiego na debacie uświadomiło jeszcze bardziej, że polityka to zwykłe aktorstwo i dobrze wyreżyserowany scenariusz. Nadal myśl, że masz wpływ na cokolwiek![]()
Nasz oświecony łączykropek już nie odpowie. Zapadł w wieczny senJa się na polityce nie znam ale on nie wciągał w kichawe tylko brał snusa

Póki co ma status halibuta świeżo po ankiecie.Nasz oświecony łączykropek już nie odpowie. Zapadł w wieczny sen![]()
Widzę faktycznie na grubo zajawiony na tematy że takie pogłębienia i wchodzenie na bokiDokładnie :D
Być może w przyszłości wysmażę jakiś felieton, podcast, może coś grubszego, co będzie traktować o fundamentach ideologii LGBT. Jednak na ten moment czuję, że to jeszcze nie czas, wciąż zbieram dane, obserwuje, analizuje. Nie wypuściłbym takiego tworu bez pewności, że przeanalizowałem temat na wskroś. Dodatkowo - nie opieram się tylko na nauce, ale na koncepcjach energetycznych, karmicznych, a środowisko naukowe często odrzuca wszystko, co niezbadane. Sęk w tym, że to właśnie te niezbadane rzeczy, takie jak transmisja wzorców z pokolenia na pokolenie, choćby dotyczących pierwiastków męskiego i żeńskiego, może składać się na sytuacje, którą próbują tłumaczyć nowoczesne ideologie. Temat jest złożony i sięga dalej, niż jedno życie. W skali mikro można sobie porozważać, jak np. w subkulturze skinów homoseksualizm był związany z zabijaniem emocjonalności i promowaniem "silnych samców". Problemy z tożsamością sięgają znacznie dalej, niż lata współczesne. Wg badaczy traum ich transmisja obejmuje do 4 pokoleń wprzód. Wg biblii, klątwy dotykają również 4 pokoleń wprzód. Przypadek? Gdybym był przywiązany do którejś z powyższych sfer, może bym tak stwierdził. Ale tutaj nie ma przypadku. Energia jest przekazywany z pokolenia na pokolenie, i nieuwolnione emocje pochodzące z życia naszych prapradziadów mogą rzutować na to, co dzieje się w rodzie. Zabijanie emocjonalności w linii męskiej może skutkować tym, że kolejni synowie mogą być np. zniewieściali i mieć dominujący kobiecy pierwiastek, upraszczając - równoważy się energia w rodzie w ten sposób. Podobnie myślę o dzisiejszych LPG ideologiach. Jest to równoważenie wielopokoleniowego zabijania emocji w sobie, zabijania swojej natury, niespełnianie się w roli rodzica, zarówno u kobiet jak i mężczyzn. W takich rodzinach nierzadko dochodzi do ograniczenia lub zatrzymania płodności. To tak w dużym uproszczeniu. Jednak nie wiem, czy będę szedł w taką głęboką analizę tego pojęcia, ponieważ z praktycznego punktu widzenia najbardziej konstruktywną opcją inwestowania energii jest ładowanie w pozytywne zmiany, pożądane kwestie, typu zarządzanie emocjami, integracja z samym sobą itp, aniżeli ukazywanie ideologii, że mają chwiejne podstawy. To głównie będzie polaryzować obie strony. Choć nie mówię, że nie jest to potrzebne. W jakimś stopniu zapewne jest.
Temat rzekaMoże tak może nie. Świat tu i teraz rządzi się swoimi prawami.ale Bóg, wszechświat i czas rozliczą te sferę w odpowiednim czasie.
Internalizują się Juleczki, albo zamiast skupiać na podstawach wybiegają do przodu na łepek na szyjęCo do tego nie mam wątpliwości. Myślę, że spośród ludzi świeżo po 5 letnich studiach (23-24lata się ma chyba), niewielki odsetek ma w sobie dojrzałość emocjonalną do pracy z klientem.
Potem idą skrzywdzeni niekompletni ludzie z zamiarem pracy z takimi ludźmi, to nie może się najczęściej dobrze skończyćSzczerze - wielki props dla dziewczyny, pokazała naprawdę dużą dojrzałość.Widzę faktycznie na grubo zajawiony na tematy że takie pogłębienia i wchodzenie na boki![]()
Temat rzeka
Może tak może nie. Świat tu i teraz rządzi się swoimi prawami.
Internalizują się Juleczki, albo zamiast skupiać na podstawach wybiegają do przodu na łepek na szyję
Ja miałem te szczęście i dopiero w późnych latach 25+ poszedłem na studia. Bagaż życiowy+inteligencja emocjonalna powoduje nieskromnie że zjada się takie dzieciaki tam na dzień dobry. A w rynek jak dzik w sosny bo konkurencja żadna jeśli brać pod uwagę "rówieśników" z roku.
Wgl taka anegdota, która pokrywa moją ulubioną tezę co do dużej części ludzi na takich studiach. Ale ostatnio na zajęciach dziewczynka jedna przyznała się na 4 roku że nie widzi się w roli psychologa. Ona sądziła że sama się naprawi bo ma "problemy" ale nie dała rady więc jak ma pomóc innym skoro nie pomogła sobie mimo narzędzi i wiedzy xD I tak gratulacje dla niej za zdolność do samorefleksji. Ale u innych tego brak a sedno takie samoPotem idą skrzywdzeni niekompletni ludzie z zamiarem pracy z takimi ludźmi, to nie może się najczęściej dobrze skończyć
Chodzi Ci o ten przykład co ja podałem, o ludzi wojujacych o szczepienia, ideologię itp?Nie wiem za bardzo w którym miejscu zapytać o jakich szczepieniach Wy piszecie tutaj? Bo zastanawiam się czy jesteście przeciwnikami szczepień obowiązkowych tych przeznaczonych dla dzieciaków czyli m.in. różyczka, polio, krztusiec, odra itd? Czy chodzi Wam o szczepienia na covid i inne chuje muje?

Człowieku, oni nie odróżniają Polaka od niemca. Za dużo wymagasz.Dla mnie największa beka to, że ta cała elita inteligencka nie odróżnia oficjalnych wyników od sondaży
Zobaczyli wyniki sondażowe i się zesrali ze szczęścia![]()
Może ma status na GG ustawiony jako niewidocznyDalej parówa się loguje i myśli że jest niewidzialny