Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Weź ciagnij kiche bo ewidentnie zrobiłeś z siebie pośmiewisko i próbujesz mnie odpalić żeby znów wyszło że to ten zły kurwa krecik, haha takiego kurwa wała.
Żyj z tym męska pizdo. Tutaj doskonale widać kto do kogo się próbuje nieudolnie dopierdolic co wystawia ci świetną laurkę, chłopca do bicia sobie w domu poszukaj lamusie i skończ na mnie szczekac bo jak się brama otworzy to się zawiniesz na pięcie i pójdziesz do domu. Jesteś tłustym zakompleksionym fizycznym miernotą i twoje smieszkowanie w internecie tego nie zmieni.
Nie cytuj mnie więcej bo nie mam zamiaru wrzucać cię do ignora w którym siedzi twój partner z sanockiego trójkąta.

Czasami wydajesz się normalny ale jak zaczynasz się denerwować i rzucać płytkimi inwektywami to wychodzi z ciebie prawdziwy ja czyli patus pospolityBez odbioru, możesz smieszkowac ale każdy czytający naszą dyskusje sam wyrobi sobie zdanie na jej temat.
Zabolało cię coś przychlaście że już personalnie próbujesz wjeżdżać? Było pite?
A teraz spierdalaj ojebac Grzesiowi po same jaja i nie zapomnij później wyciągnąć łoniaków z między zębów.
Idź teraz się pochwal w HP dyskusją, może kilku chłopaków wpadnie i zostawi ci lajka by połechtać twoje ego.
Kapitanie szambowozu z Sanoka.

A ktoś cię kurwa pytał o zdanie? Pisze jak jest? To przeczytaj dyskusje raz jeszcze, gwarantuje tobie że gdyby był to inny nick to już by pisali Andrzejowi że robi z siebie błazna, a że jestem to ja to pozostają neutralni, no bo jak to tak przyznać rację oszczanemu menelowiPiszę jak jest

No i kurwa jak zwykle ja rzucam inwektywami hahahahahahaha.Czasami wydajesz się normalny ale jak zaczynasz się denerwować i rzucać płytkimi inwektywami to wychodzi z ciebie prawdziwy ja czyli patus pospolity![]()

Jak nie chcesz żeby się inni odnosili do twoich wypocin to idź się awanturować z Andrzejem na gadu gaduA ktoś cię kurwa pytał o zdanie?
A to że w pewnym momencie zacząłem odbijać piłeczkę oo kilku postach z wyzwiskami skierowanymi w moją stronę już czyni ze mnie prowodyra, nie no kurwa trzymajcie mnie bo się wywale ze śmiechu, nie no kurwa .. ręce opadają.

Przecież pierwszy zacząłeś ubliżać. Swoją drogą @Miskatonic też nieźle poleciałNo i kurwa jak zwykle ja rzucam inwektywami hahahahahahaha.
Ja wyzywam w każdym poście próbując zwrócić na siebie uwagę, kurwa co za hipokryzja![]()

Zniżyłem się do jego poziomu bo nie będzie mnie smark wyzywał jak nic mu nie zrobiłem.Przecież pierwszy zacząłeś ubliżać. Swoją drogą @Miskatonic też nieźle poleciał![]()

Bo jestem kurwa jasnowidzem i pisze to czego inni boją się napisać żeby przypadkiem w swoją stronę nie skierować szabelek które są wycelowane w moją osobę.@Siedem jesteś jedyną osobą, która przy kłótni, w co drugim komentarzu pisze, że wygrywa kłótnie. Wypowiadasz się za wszystkich. Piszesz, że WSZYSCY widzą jak twój oponent się błaźni itd. Nie zauważyłem żeby ktokolwiek tak robił. Jakbyś sam próbował się usprawiedliwiać, dodać sobie otuchy czy kurwa nie wiem, wjechać na psychę rywalowi
Nie mówię przez to, że całe to zamieszanie to Twoja wina, nie oceniam kto „wygrywa” bo to dziecinada. Poza tym tyle tego najebaliście, że już nie pamiętam o co poszło a ostatnie kilkanaście postów to po prostu rywalizacja na „lepsze” wyzwiska.
![]()
Co za debil, to ja nie mam słówJa nie muszę leczyć swoich kompleksów wytykając komuś że ma gorszą sytuację finansową czy życiową przez internet.
Świadczy to tylko o tym że Andrzej jest po prostu małym człowiekiem tylko na trzeźwo się dobrze maskuje.
Teraz odwraca kota ogonem że ja z siebie jakąś ofiarę robię, nie kurwa, to ciebie idioto boli to że przegrałeś dyskusje z forumowym "głąbem" dlatego dalej próbujesz ciągnąć temat, ja się śmieję w ty siedzisz kurwa sfrustrowany.
Powiedziałem raz powiem drugi, rusz dupę to wyleczysz swoje kompleksy, pokaż dzieciom że aktywność fizyczna to coś dobrego bo jak na razie prezentujesz im że bycie zakompleksionym grubasem jest fajne.
Co miałem powiedzieć to powiedziałem, teraz idę zjeść i pewnie już więcej nie wrócę tu do dyskusji która nie ma kompletnie sensu, jak walka z wiatrakiem.

Czy warto było szaleć tak przez cały wieczór.
No widzisz, to jest Twoja płytka perspektywa, którą sobie wmawiasz żeby było Ci z tym łatwiej.Bo jestem kurwa jasnowidzem i pisze to czego inni boją się napisać żeby przypadkiem w swoją stronę nie skierować szabelek które są wycelowane w moją osobę.
Wiem że nie oceniasz kto wygrywa, bo wygrywa niewłaściwa osoba, gdybym ja tu był pod jego słowami w tej dyskusji, a on pod moimi, to za chwilę byłoby stado umoralniaczy pod tytułem "jak ty tak możesz".
Poprostu strzelam wam głębiej w podświadomość dając do myślenia zwłaszcza kiedy wiem że jestem bez winy i wychodzę z dyskusji z klasą i twarzą w przeciwieństwie do oponenta, proste.
Nie ma co czekać. Wale wiadro i otwieram chiperki
Kandydat do inby roku juz w styczniu!
View attachment 118945
E: @MirsadBektic gratulacje, piekny temat![]()
jaworka wstawili to też byś głosował.