Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Może nie chce. Pytanie jest kto zostanie prezydentem a nie na kogo będziesz głosowałTymczasem 12 podludzi na potrzaska chce głosować![]()

Murasa nie znasz? To co ty tu od wczoraj jesteś?Nie znam.
Taki mam plan, tu zarobić a tam żyć jak król w jednym z najbiedniejszych państw na świecie.
Nie siedziałem w HP od początku konta, nick kojarzę ale żadnej interakcji sobie nie przypominam więc go nie znam, bardziej już kojarzę Marasa i wojny z gołębiami.Murasa nie znasz? To co ty tu od wczoraj jesteś?
No to coś kojarzysz, ja nie pamiętam co miał w avatarze, ale pamiętam jak go pogonili.Nie siedziałem w HP od początku konta, nick kojarzę ale żadnej interakcji sobie nie przypominam więc go nie znam, bardziej już kojarzę Marasa i wojny z gołębiami.
Miał chyba jakiegoś aktora z na wspólnej w awatarze w gajerku, to tyle co mogę o nim powiedzieć.
Kto, moderacja? Za co?No to coś kojarzysz, ja nie pamiętam co miał w avatarze, ale pamiętam jak go pogonili.
Za niewinnośćKto, moderacja? Za co?

Gdyby tak wyglądały debaty prezydenckie to może nawet bym się nimi zainteresowałPowiem Panowie że mocne rozpoczęcie wyborów, debaty przednie, kandydaci starają się jak mogą. Wydaje mi się że w dotychczasowym sondażu Andrzej może mieć lekkie prowadzenie, ale to tylko moje odczucie. Obaj kandydaci wygłaszają mocne, szczere i przekonujące postulaty, żaden nie odpuści, walczą o każdy głos!!
![]()

A pisałeś kiedyś, że to we mnie jest dużo złości...Tak czułem, że to nie przypadek, iż w temacie o prezydencie nagle najebano tyle postów
2025 na pełnej kurwie![]()

Jeden 10 razy kończy dyskusję i do niej nie wraca, drugi pisze ciągle o nie zniżaniu się do poziomu oponenta po czym sam co chwilę go zaczepia i chyba nie zniżył się do jego poziomu tylko pokazał swój a do tego wpada trzeci i zaczyna z pierwszym dyskusję o emotkach w komentarzach 
Siedzą dorosłe chłopy i analizują przyczynę internetowej pyskówki weryfikując kto komu jaką emotkę dał przy komentarzuJeden 10 razy kończy dyskusję i do niej nie wraca, drugi pisze ciągle o nie zniżaniu się do poziomu oponenta po czym sam co chwilę go zaczepia i chyba nie zniżył się do jego poziomu tylko pokazał swój a do tego wpada trzeci i zaczyna z pierwszym dyskusję o emotkach w komentarzach
![]()
Siedzą dorosłe chłopy i analizują przyczynę internetowej pyskówki weryfikując kto komu jaką emotkę dał przy komentarzuJeden 10 razy kończy dyskusję i do niej nie wraca, drugi pisze ciągle o nie zniżaniu się do poziomu oponenta po czym sam co chwilę go zaczepia i chyba nie zniżył się do jego poziomu tylko pokazał swój a do tego wpada trzeci i zaczyna z pierwszym dyskusję o emotkach w komentarzach
![]()