Miskatonic
Vale Tudo Championship
Przeczytaj sobie definicje tego słowa i nie przyznawaj się do błędu, do niczego mi to nie jest potrzebne.
Nie róbmy tu więcej śmietnika.
Nie ma nic o nieprzewidywalności

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przeczytaj sobie definicje tego słowa i nie przyznawaj się do błędu, do niczego mi to nie jest potrzebne.
Nie róbmy tu więcej śmietnika.

Tak samo jak nie da się powiedzieć na podstawie definicji że Braun socjopatą nie jest, więc co prawda leży po środku i obaj mamy rację?Krecik, to że socjopatę cechuje taka cecha nie znaczy, że każdy kto ją posiada jest z automatu socjopatą.
Jest to tak obszerny termin, że nie da się zaszufladkować.
Frajer to ty jesteś i to z wolności.a to frajerzyna mała pijacka, w internecie wirażka
bogdanjanusz said:Jprdl prosty temat z ankietą jak dla debila to zawsze ktoś się musi znaleźć kto zaspami temat (wiadomo o kim mowa)

Tak to można każdemu coś przyjebaćTak samo jak nie da się powiedzieć na podstawie definicji że Braun socjopatą nie jest, więc co prawda leży po środku i obaj mamy rację?
Co ty karaluchu mi możesz powiedzieć? Jesteś poniżej Bastka w tej swojej osranej norze z której nie potrafisz wyjść, dupa rodzinyTłusty jesteś ledwo 10 pompek zrobisz i się sapiesz w internecie bo twoją sympatie Grzegorza szkalują, głowa rodziny
Szacunek.

Zabolało? Twój pan zawsze wiedział w co wbić szpilke, jak już wspominałem, tym razem to ty się pogrążasz maskując się za śmiesznymi emotkami.Analfabeta i menel w oszczanych gaciach, kozak internetowy.
Próbuje jakieś mądre tezy głosić a wiedzę to posiada o tym czy lepiej warkę czy dębowe walnąć przed śniadaniem![]()
Dowartościowujesz się teraz czy o co chodzi bo nie do końca rozumiem tłusta łamago.Co ty karaluchu mi możesz powiedzieć? Jesteś poniżej Bastka w tej swojej osranej norze z której nie potrafisz wyjść, dupa rodziny![]()
Bo jesteś analfabetą i menelem z przeżartym mózgiem w obsranych gaciach, szczochu niemytyDowartościowujesz się teraz czy o co chodzi bo nie do końca rozumiem tłusta łamago.
Ładnie się pan przedstawił przed milionami słuchaczy.Bo jesteś analfabetą i menelem z przeżartym mózgiem w obsranych gaciach, szczochu niemyty
Mój syn jest obywatelem wyższej kategorii przy takim śmieciu obsranym jak ty, szczochuŁadnie się pan przedstawił przed milionami słuchaczy.
Per szczochu to sobie syna na obiad jutro możesz zawołać.
Twój syn jeszcze niedawno chodził z obsraną dupą a ty to wachałeś całymi dniami a twój syn jest na poziomie zwierzęcia w tym momencie, mają takie same prawa wyborczeMój syn jest obywatelem wyższej kategorii przy takim śmieciu obsranym jak ty.

Mój syn jest obywatelem wyższej kategorii przy takim śmieciu obsranym jak ty, szczochu
Jeńcem to jest Krecik na izbie wytrzeźwień co weekend jak ochleje się barmańskiej w tej zagrzybiałej norze2025 nie bierze jeńców!View attachment 118941
Człowieka prostego mowa spokojna, poważna przerażaJakieś przykłady furiackiego zachowania?
Mówi powoli, spokojnie, nigdy się nie dał sprowokować.
Nawet jak świeczki gasił albo mikrofon rozjebał temu polakożercy żydowskiemu to wszystko spokojnie, opanowany.
Może Ty nie znasz znaczenia tego słowa?

A i tak jest nadczłowiekiem w porównaniu do obszczanego menela co po kątach wali konia, którego się własna matka wstydziTwój syn jeszcze niedawno chodził z obsraną dupą a ty to wachałeś całymi dniami a twój syn jest na poziomie zwierzęcia w tym momencie, mają takie same prawa wyborcze![]()
Wstydzi to się twoja żona z takim tłuściochem na plaży pokazaćA i tak jest nadczłowiekiem w porównaniu do obszczanego menela co po kątach wali konia, którego się własna matka wstydzi
Takie menele jak ty też są potrzebne w społeczeństwie, jak idę ulicą z synem to pokazuję mu takich śmierdzących obsrańców jak ty i przestrzegam żeby tylko się nie stoczył do poziomu peta deptanego na ulicy przez porządnych ludzi.Wstydzi to się twoja żona z takim tłuściochem na plaży pokazać
Ogólnie nie wiem czy wiesz, ale bardzo się błaznisz w tym momencie miękka tłusta fajo.