Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

Votes: 32 17.2%
  • Nawrocki

Votes: 33 17.7%
  • Mentzen

Votes: 42 22.6%
  • Braun

Votes: 41 22.0%
  • Hołownia

Votes: 3 1.6%
  • @halibut

Votes: 35 18.8%

• Total voters
    186
  • Poll closed .
Przeczytaj sobie definicje tego słowa i nie przyznawaj się do błędu, do niczego mi to nie jest potrzebne.

Nie róbmy tu więcej śmietnika.
1737058185002.png

Nie ma nic o nieprzewidywalności :lesnarhappy:

Kurwa, z tym Krecikiem to się nawet nie da dyskutować.
"Merytoryczne dyskusje" chce prowadzić a po chwili wchodzi i edytuje swoje poprzednie wpisy po tym jak już mu na każdy odpowiedziałem :pociesznymirek:

To dopiero frajerskie zachowanie, co nie, Kapitanie Chodnika? :DC:

View attachment 118933

Nie ma nic o nieprzewidywalności :lesnarhappy:
Screenshot_2025-01-16-21-11-37-402_com.android.chrome.jpg

To co, czyli jedno dobrze użyłem określenia Furiat?

Screenshot_2025-01-16-21-13-33-570_com.android.chrome.jpg

Bez odbioru, możesz smieszkowac ale każdy czytający naszą dyskusje sam wyrobi sobie zdanie na jej temat.

Zabolało cię coś przychlaście że już personalnie próbujesz wjeżdżać? Było pite?

A teraz spierdalaj ojebac Grzesiowi po same jaja i nie zapomnij później wyciągnąć łoniaków z między zębów.

Idź teraz się pochwal w HP dyskusją, może kilku chłopaków wpadnie i zostawi ci lajka by połechtać twoje ego.
Kapitanie szambowozu z Sanoka.

Zresztą, pochodzimy z innych części kraju, a ty się przypierdalasz że u mnie jakieś słowo może znaczyć nie tak samo jak u ciebie, no przyjebany.

Krecik, to że socjopatę cechuje taka cecha nie znaczy, że każdy kto ją posiada jest z automatu socjopatą.
Jest to tak obszerny termin, że nie da się zaszufladkować.
Tak samo jak nie da się powiedzieć na podstawie definicji że Braun socjopatą nie jest, więc co prawda leży po środku i obaj mamy rację?

Tłusty jesteś ledwo 10 pompek zrobisz i się sapiesz w internecie bo twoją sympatie Grzegorza szkalują, głowa rodziny :juanlaugh:
Szacunek.

Analfabeta i menel w oszczanych gaciach, kozak internetowy.
Próbuje jakieś mądre tezy głosić a wiedzę to posiada o tym czy lepiej warkę czy dębowe walnąć przed śniadaniem :DC:

Tłusty jesteś ledwo 10 pompek zrobisz i się sapiesz w internecie bo twoją sympatie Grzegorza szkalują, głowa rodziny :juanlaugh:
Szacunek.
Co ty karaluchu mi możesz powiedzieć? Jesteś poniżej Bastka w tej swojej osranej norze z której nie potrafisz wyjść, dupa rodziny :juanlaugh:

Analfabeta i menel w oszczanych gaciach, kozak internetowy.
Próbuje jakieś mądre tezy głosić a wiedzę to posiada o tym czy lepiej warkę czy dębowe walnąć przed śniadaniem :DC:
Zabolało? Twój pan zawsze wiedział w co wbić szpilke, jak już wspominałem, tym razem to ty się pogrążasz maskując się za śmiesznymi emotkami.

Mój syn jest obywatelem wyższej kategorii przy takim śmieciu obsranym jak ty.
Twój syn jeszcze niedawno chodził z obsraną dupą a ty to wachałeś całymi dniami a twój syn jest na poziomie zwierzęcia w tym momencie, mają takie same prawa wyborcze :kis:

Jakieś przykłady furiackiego zachowania?

Mówi powoli, spokojnie, nigdy się nie dał sprowokować.
Nawet jak świeczki gasił albo mikrofon rozjebał temu polakożercy żydowskiemu to wszystko spokojnie, opanowany.

Może Ty nie znasz znaczenia tego słowa?
Człowieka prostego mowa spokojna, poważna przeraża
:beczka:

Twój syn jeszcze niedawno chodził z obsraną dupą a ty to wachałeś całymi dniami a twój syn jest na poziomie zwierzęcia w tym momencie, mają takie same prawa wyborcze :kis:
A i tak jest nadczłowiekiem w porównaniu do obszczanego menela co po kątach wali konia, którego się własna matka wstydzi

A i tak jest nadczłowiekiem w porównaniu do obszczanego menela co po kątach wali konia, którego się własna matka wstydzi
Wstydzi to się twoja żona z takim tłuściochem na plaży pokazać :kis:

Ogólnie nie wiem czy wiesz, ale bardzo się błaznisz w tym momencie miękka tłusta fajo.

Lecisz na fali tego że tutaj większość jest za Braunem i masz świadomość że raczej nikt w dyskusji po mojej stronie nie stanie ale ja mam na to wyjebane, nie raz wspominałem że nie jestem jak owca i stada w przeciwieństwie do ciebie nie potrzebuje.
Frustruje cię twój wygląd? To rusz kurwa dupę w nie w internecie się próbujesz wyżyć jak zwykła ciota. Eot.

Wstydzi to się twoja żona z takim tłuściochem na plaży pokazać :kis:

Ogólnie nie wiem czy wiesz, ale bardzo się błaznisz w tym momencie miękka tłusta fajo.
Takie menele jak ty też są potrzebne w społeczeństwie, jak idę ulicą z synem to pokazuję mu takich śmierdzących obsrańców jak ty i przestrzegam żeby tylko się nie stoczył do poziomu peta deptanego na ulicy przez porządnych ludzi.

Co frajerzyno? Dalej edytujesz posty po wszystkim?

Back