Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

Votes: 32 17.2%
  • Nawrocki

Votes: 33 17.7%
  • Mentzen

Votes: 42 22.6%
  • Braun

Votes: 41 22.0%
  • Hołownia

Votes: 3 1.6%
  • @halibut

Votes: 35 18.8%

• Total voters
    186
  • Poll closed .
inba_4.gif

Weź ciagnij kiche bo ewidentnie zrobiłeś z siebie pośmiewisko i próbujesz mnie odpalić żeby znów wyszło że to ten zły kurwa krecik, haha takiego kurwa wała.

Żyj z tym męska pizdo. Tutaj doskonale widać kto do kogo się próbuje nieudolnie dopierdolic co wystawia ci świetną laurkę, chłopca do bicia sobie w domu poszukaj lamusie i skończ na mnie szczekac bo jak się brama otworzy to się zawiniesz na pięcie i pójdziesz do domu. Jesteś tłustym zakompleksionym fizycznym miernotą i twoje smieszkowanie w internecie tego nie zmieni.
Nie cytuj mnie więcej bo nie mam zamiaru wrzucać cię do ignora w którym siedzi twój partner z sanockiego trójkąta.
:waldeklaugh:

ty lamusie frajerski, morda tam i do budy lizać grzyba ze ściany, szczochu obsrany

Bez odbioru, możesz smieszkowac ale każdy czytający naszą dyskusje sam wyrobi sobie zdanie na jej temat.

Zabolało cię coś przychlaście że już personalnie próbujesz wjeżdżać? Było pite?

A teraz spierdalaj ojebac Grzesiowi po same jaja i nie zapomnij później wyciągnąć łoniaków z między zębów.

Idź teraz się pochwal w HP dyskusją, może kilku chłopaków wpadnie i zostawi ci lajka by połechtać twoje ego.
Kapitanie szambowozu z Sanoka.
Czasami wydajesz się normalny ale jak zaczynasz się denerwować i rzucać płytkimi inwektywami to wychodzi z ciebie prawdziwy ja czyli patus pospolity :usunto:

Piszę jak jest
A ktoś cię kurwa pytał o zdanie? Pisze jak jest? To przeczytaj dyskusje raz jeszcze, gwarantuje tobie że gdyby był to inny nick to już by pisali Andrzejowi że robi z siebie błazna, a że jestem to ja to pozostają neutralni, no bo jak to tak przyznać rację oszczanemu menelowi :juanlaugh:
2 strony czytałem o tym nieudolnumym przytyku że chyba sobie taką range ustawie.

A tamta kurwa pewnie mnie za chwilę zacytuję ale i tak jej nie odpisze bo damskie spasione się nie liczy.
Niech swoje kompleksy leczy gdzie indziej, napewno nie na mojej osobie.

Ogólnie to jestem z siebie dumny, wyszedłem na bardziej dojrzałego niż uczony doktor rehabilitowany głowa rodziny z Sanoka :beczka:

Czasami wydajesz się normalny ale jak zaczynasz się denerwować i rzucać płytkimi inwektywami to wychodzi z ciebie prawdziwy ja czyli patus pospolity :usunto:
No i kurwa jak zwykle ja rzucam inwektywami hahahahahahaha.

Ja wyzywam w każdym poście próbując zwrócić na siebie uwagę, kurwa co za hipokryzja :juanlaugh:

A to że w pewnym momencie zacząłem odbijać piłeczkę oo kilku postach z wyzwiskami skierowanymi w moją stronę już czyni ze mnie prowodyra, nie no kurwa trzymajcie mnie bo się wywale ze śmiechu, nie no kurwa .. ręce opadają.

A to że w pewnym momencie zacząłem odbijać piłeczkę oo kilku postach z wyzwiskami skierowanymi w moją stronę już czyni ze mnie prowodyra, nie no kurwa trzymajcie mnie bo się wywale ze śmiechu, nie no kurwa .. ręce opadają.
:juanlaugh:

Biedny Krecik :arielcry:

Siedzi taka tłusta zakompleksiona kurwa co próbuje rozkręcić afere, odpisuje oo 39 sekundach na każdy mój post, próbuje smieszkowac ale nikogo to nie bawi i poziom frustracji wzrasta miarodajnie do poziomu tłuszczu w organizmie.

Jak jest tu ktoś mu życzliwy, to uświadomcie kolegę że dzisiejszego wieczoru pod wpływem alkoholu który zarzuca rozmówcy zrobił z siebie klauna.

Pozdrawiam koledzy.

@GypsyKing trzeba było nie marnować wiadra na wątpliwą rozrywkę opartej na słowie szczoch w każdym poście.

Nie wiem jak dla was ale dla mnie robi się to żałosne i nie umywa się do ani jednej innej afery z moim udziałem na forum, to jest poziom poniżej dna i na w tym nie mam zamiaru dalej uczestniczyć.

Chuj brałna w dupę tej kurwy z Sanoka z której po lekkim podlaniu wyszło szydło z worka.

Dobrze szczur zagoniony do kanału gdzie jego miejsce. Tam siedź i się nie odzywaj jak dorośli rozmawiają, frajerzyno.
:kis:

Przecież pierwszy zacząłeś ubliżać. Swoją drogą @Miskatonic też nieźle poleciał :muttley:
Zniżyłem się do jego poziomu bo nie będzie mnie smark wyzywał jak nic mu nie zrobiłem.
Oczywiście, że pierwszy zaczął, później edytował posty a teraz zgrywa ofiarę.
Frajer i tyle, taki jest bity na każdym kroku i dlatego kozaka w internecie zgrywa, pajac mały.

Nie ma miękkiej gry z takimi parówczakami.

Swoją drogą to powiem jedno, czy ja się naśmiewam z Andrzeja że ma lewą żonę bo mu zachorowała na coś, jak płakał w HP o tym że zostanie sam i inne tego typu bzdury jak się żalił? Nie? Bo w przeciwieństwie do niego mam jakąś klasę zachowaną i takich rzeczy nie ruszam.
A ten się naśmiewa z mojej sytuacji mieszkaniowej że się zalilem, wymyśla sobie że mama się mnie wstydzi oraz pomawia mnie o jakieś bycie kurwa szczochem czy frajerem to mówi tylko o jednym, rura zawsze będzie rurą i od dzisiejszego dnia każdy musi brać na tę kurwę poprawkę i uważać na to co pisze na forum, proste.

@Siedem jesteś jedyną osobą, która przy kłótni, w co drugim komentarzu pisze, że wygrywa kłótnie. Wypowiadasz się za wszystkich. Piszesz, że WSZYSCY widzą jak twój oponent się błaźni itd. Nie zauważyłem żeby ktokolwiek tak robił. Jakbyś sam próbował się usprawiedliwiać, dodać sobie otuchy czy kurwa nie wiem, wjechać na psychę rywalowi
:mamed:

Nie mówię przez to, że całe to zamieszanie to Twoja wina, nie oceniam kto „wygrywa” bo to dziecinada. Poza tym tyle tego najebaliście, że już nie pamiętam o co poszło a ostatnie kilkanaście postów to po prostu rywalizacja na „lepsze” wyzwiska.
:fjedzia:

Ja nie muszę leczyć swoich kompleksów wytykając komuś że ma gorszą sytuację finansową czy życiową przez internet.

Świadczy to tylko o tym że Andrzej jest po prostu małym człowiekiem tylko na trzeźwo się dobrze maskuje.

Teraz odwraca kota ogonem że ja z siebie jakąś ofiarę robię, nie kurwa, to ciebie idioto boli to że przegrałeś dyskusje z forumowym "głąbem" dlatego dalej próbujesz ciągnąć temat, ja się śmieję w ty siedzisz kurwa sfrustrowany.
Powiedziałem raz powiem drugi, rusz dupę to wyleczysz swoje kompleksy, pokaż dzieciom że aktywność fizyczna to coś dobrego bo jak na razie prezentujesz im że bycie zakompleksionym grubasem jest fajne.

Co miałem powiedzieć to powiedziałem, teraz idę zjeść i pewnie już więcej nie wrócę tu do dyskusji która nie ma kompletnie sensu, jak walka z wiatrakiem.

@Siedem jesteś jedyną osobą, która przy kłótni, w co drugim komentarzu pisze, że wygrywa kłótnie. Wypowiadasz się za wszystkich. Piszesz, że WSZYSCY widzą jak twój oponent się błaźni itd. Nie zauważyłem żeby ktokolwiek tak robił. Jakbyś sam próbował się usprawiedliwiać, dodać sobie otuchy czy kurwa nie wiem, wjechać na psychę rywalowi
:mamed:

Nie mówię przez to, że całe to zamieszanie to Twoja wina, nie oceniam kto „wygrywa” bo to dziecinada. Poza tym tyle tego najebaliście, że już nie pamiętam o co poszło a ostatnie kilkanaście postów to po prostu rywalizacja na „lepsze” wyzwiska.
:fjedzia:
Bo jestem kurwa jasnowidzem i pisze to czego inni boją się napisać żeby przypadkiem w swoją stronę nie skierować szabelek które są wycelowane w moją osobę.

Wiem że nie oceniasz kto wygrywa, bo wygrywa niewłaściwa osoba, gdybym ja tu był pod jego słowami w tej dyskusji, a on pod moimi, to za chwilę byłoby stado umoralniaczy pod tytułem "jak ty tak możesz".
Poprostu strzelam wam głębiej w podświadomość dając do myślenia zwłaszcza kiedy wiem że jestem bez winy i wychodzę z dyskusji z klasą i twarzą w przeciwieństwie do oponenta, proste.

Ja nie muszę leczyć swoich kompleksów wytykając komuś że ma gorszą sytuację finansową czy życiową przez internet.

Świadczy to tylko o tym że Andrzej jest po prostu małym człowiekiem tylko na trzeźwo się dobrze maskuje.

Teraz odwraca kota ogonem że ja z siebie jakąś ofiarę robię, nie kurwa, to ciebie idioto boli to że przegrałeś dyskusje z forumowym "głąbem" dlatego dalej próbujesz ciągnąć temat, ja się śmieję w ty siedzisz kurwa sfrustrowany.
Powiedziałem raz powiem drugi, rusz dupę to wyleczysz swoje kompleksy, pokaż dzieciom że aktywność fizyczna to coś dobrego bo jak na razie prezentujesz im że bycie zakompleksionym grubasem jest fajne.

Co miałem powiedzieć to powiedziałem, teraz idę zjeść i pewnie już więcej nie wrócę tu do dyskusji która nie ma kompletnie sensu, jak walka z wiatrakiem.
Co za debil, to ja nie mam słów :siara:

Zresztą @respect dobrze wiesz że mało kto tutaj napiszę wbrew obowiązującym trendom z powodów wyżej wymienionych.

A skąd wiem że się nie zgadzacie? Że wygrałem? Może to śmieszne ale przy każdej awanturze z moim udziałem zazwyczaj "przeciwnik" ma po kilka lajków na post, tutaj tego nie widać, a to o czymś świadczy.
:lesnarhappy:
Nara bo mi serio burczy w brzuchu, nie mam nic ciekawego więcej do napisania.

Bo jestem kurwa jasnowidzem i pisze to czego inni boją się napisać żeby przypadkiem w swoją stronę nie skierować szabelek które są wycelowane w moją osobę.

Wiem że nie oceniasz kto wygrywa, bo wygrywa niewłaściwa osoba, gdybym ja tu był pod jego słowami w tej dyskusji, a on pod moimi, to za chwilę byłoby stado umoralniaczy pod tytułem "jak ty tak możesz".
Poprostu strzelam wam głębiej w podświadomość dając do myślenia zwłaszcza kiedy wiem że jestem bez winy i wychodzę z dyskusji z klasą i twarzą w przeciwieństwie do oponenta, proste.
No widzisz, to jest Twoja płytka perspektywa, którą sobie wmawiasz żeby było Ci z tym łatwiej.

Inna, głębsza perspektywa jest taka, że np ja w tej sytuacji celowo nie opowiadałem się za żadną ze stron i już Ci tłumaczę dlaczego. Po pierwsze lubię Was obu. Po drugie specjalnie wróciłem do początku tej awantury żeby się upewnić. To Ty zesrałeś się do Andrzeja żeby ojebał Ci pałę gdy on normalnie do Ciebie pisał, nawet po tym pisał do Ciebie jeszcze kilka razy bez żadnego wyzwiska. Cała reszta już nie ma znaczenia bo to zwykłe przekrzykiwanie między Wami. Ale prawda jest taka, że to Tobie puściły nerwy jako pierwszemu i to Ty odwracasz kota ogonem. Uważam, że to znowu Ty jesteś prowodyrem, ale mimo wszystko nie chciałem celowo występować przeciwko Tobie bo ostatnio chyba nie masz dobrej passy dlatego chciałem być neutralny. To tyle z Twojej analizy psychologicznej jeżeli chodzi o mnie.

Last edited:
Back