VitoC
UFC Featherweight
Jebaniutki, nawet świecącą żarówkę z klocków zbudował

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

I to pewnie stojąc na rękach.Jebaniutki, nawet świecącą żarówkę z klocków zbudował
![]()
![]()
Z przywiązanym kettlem do…I to pewnie stojąc na rękach.

Narobiliście smaka
View attachment 136345
Wspominałeś coś o kwiatach. Trzymają się te klocki czy lepiej nie dotykać?

Wspominałeś coś o kwiatach. Trzymają się te klocki czy lepiej nie dotykać?![]()
Ijo ijo.
Amanita MuscariaDla Ciebie bardziej takie
View attachment 136461

Jeszcze tylko gdyby mi ktoś wytłumaczył po huj są te linie na żaglach to byłoby super…
Ty no właśnie moja kobita też o to pytała i myślała, że się go jakoś składa w chińskie osiemJeszcze tylko gdyby mi ktoś wytłumaczył po huj są te linie na żaglach to byłoby super…

Moja córka od razu „trzeba wyciąć !!!” I po nożyczki hahaTy no właśnie moja kobita też o to pytała i myślała, że się go jakoś składa w chińskie osiem![]()
To pewnie ‘linie’ szycia żagla. Kiedyś żagiel składał z kilku kawałkówJeszcze tylko gdyby mi ktoś wytłumaczył po huj są te linie na żaglach to byłoby super…
To pewnie ‘linie’ szycia żagla. Kiedyś żagiel składał z kilku kawałków

I głupi jak but umrze, dzięki za info kolego wyżej.
Człowiek się uczy całe życie.
spidersweb.pl
Dooobre!![]()
Klocki Lego wchodzą w nową erę. To zmienia absolutnie wszystko
To bez wątpienia najważniejszy moment w historii duńskiego giganta od 1958 r., kiedy to opatentowano współczesny projekt kultowego klocka. Podczas targów CES 2026 w Las Vegas, Lego zaprezentowało technologię, która dla wielu fanów może brzmieć jak czysta magia, choć w rzeczywistości stoi za nią...spidersweb.pl
Warto!Co prawda czekam jeszcze na wyniki ostatniego egzaminu…ale jestem (tfu tfu) dobrej myśli, więc chyba można zamawiać nagrodę za kolejny zaliczony semestr
![]()
Ale sztosCo prawda czekam jeszcze na wyniki ostatniego egzaminu…ale jestem (tfu tfu) dobrej myśli, więc chyba można zamawiać nagrodę za kolejny zaliczony semestr
![]()