Wtf? Nazwisko "kurwo"?Aha chyba ze tak... W takim razie to chodzilo na pewno o Magdę Kurwo - jedna z ekspedientek z burger kinga z nazwiska której mielismy bekę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wtf? Nazwisko "kurwo"?Aha chyba ze tak... W takim razie to chodzilo na pewno o Magdę Kurwo - jedna z ekspedientek z burger kinga z nazwiska której mielismy bekę.
Poprawilem.Zbieżność imion no i narobił się syf.
Wjechał bialorycerz i po zabawie![]()
prostu skasowalem to slowo, podpisalem sie pod edycja i zasygnalizowalem to komentarzem "szanujmy sie". Naprawde przesadzilem?
Zakonczenie tematu pobocznego (bo nie o tym ten watek) i tak, na moich warunkach, w tym problem? I nie odpowiedziec, tylko ewidentnie zaczepiac. Ja moge sie dostosowac.Nie. Zbanowales typa bo miał czelność jaśnie Panu odpowiedzieć, gdy jaśnie Pan zarządzil ciszę.
Dokladnie tak bylo.Ona nazywała się
Magda Zakręt.
Zakręt to po niemiecku kurve. @Gaara w Niemczech mieszka, a końcówkę spolszczył.
Ja zwalilem koniaTez wam się tak chce ruchać na kacu jak mi? No kurwa jak tylko otworze oczy na skurwysyńskim kacu to myśle tylko o jebaniu...
Ja nie mogę, bo kobieta obolała... Dlatego dzisiaj piję dalejTez wam się tak chce ruchać na kacu jak mi? No kurwa jak tylko otworze oczy na skurwysyńskim kacu to myśle tylko o jebaniu...
Tez wam się tak chce ruchać na kacu jak mi? No kurwa jak tylko otworze oczy na skurwysyńskim kacu to myśle tylko o jebaniu...
No kurwa. To normalne, baba wyjechała to wajcha wjechała.Ja zwalilem konia
Eee, jak to się liczy, to ja też poruchałemNo kurwa. To normalne, baba wyjechała to wajcha wjechała.
Nie dawaj tu. Ogarniemy na priva. Po co ma nas Rurzal dojechaćJa mam jakieś grupowe, wrócę do domu to wstawię i dam link, bo za chuj mi się tu nie udaje fot dodawać![]()
Nie mam premium, nie mogę wysłać pw.
Nikt z ekipy nie ma cię na priv?Nie mam premium, nie mogę wysłać pw.
Już Wam robię priva, jeno momencik