VoRaNeK
Jakub Chrzciciel
Spierdolił z aresztu zeby wpasc na zlot
W szczytnym celu. Szanuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Spierdolił z aresztu zeby wpasc na zlot
Zrobimy jeszcze zlocik, wierzę.
Zrobimy, bo w sierpniu będę znowuZlot był zacny. Dobrze było spotkać stare i nowe mordy. Na szybko:
- @MegasamoaN to świr, dobry zawodnik który chciał sparrowac z tytusem, wypierdalal stoły i zarywal milfa kelnerke
- @Gaara pozytywna morda, w avku ma swoje prawdziwe foto. Mega się cieszę że przechylilem z nim browca.
- @mewson to wielki nabity skurwiel który nie mieścił się w pubie.
- @respect mega typa szanuje za wiele mądrych wpisów na forum. Na żywca również ogarnięty luzacki gościu.
- @husarz i @Mnichu czyli wojtekiwojtek wiadomo, spoko mordy. Drugi raz z nimi się widzialem a wrażenie jakbym spotkał ziomkow których znam od lat.
Kto nie był ten stuleja. Zrobimy jeszcze zlocik, wierzę.
mozna i na luzno, wiecej wiary i knajpka - ufc 224 - dobry eventFajnie byłoby to połączyć w jeden wspólny przykładowo na jakieś kozackie UFC ;)
A posparujemy znowu mordo?mozna i na luzno, wiecej wiary i knajpka - ufc 224 - dobry event
@husarz akurat nie jest WojtekZlot był zacny. Dobrze było spotkać stare i nowe mordy. Na szybko:
- @MegasamoaN to świr, dobry zawodnik który chciał sparrowac z tytusem, wypierdalal stoły i zarywal milfa kelnerke
- @Gaara pozytywna morda, w avku ma swoje prawdziwe foto. Mega się cieszę że przechylilem z nim browca.
- @mewson to wielki nabity skurwiel który nie mieścił się w pubie.
- @respect mega typa szanuje za wiele mądrych wpisów na forum. Na żywca również ogarnięty luzacki gościu.
- @husarz i @Mnichu czyli wojtekiwojtek wiadomo, spoko mordy. Drugi raz z nimi się widzialem a wrażenie jakbym spotkał ziomkow których znam od lat.
Kto nie był ten stuleja. Zrobimy jeszcze zlocik, wierzę.
ifotos i wrzucasz lynkaEj gówniaki, ja mam dużo lepszą jakość.
Ale nie potrafię dodać zdjęcia
A posparujemy znowu mordo?
Chuj tam, jakość zmniejszona o 50% i dalej plik za dużyifotos i wrzucasz lynka
no to https://www.fotosik.plChuj tam, jakość zmniejszona o 50% i dalej plik za duży
no a jak, tyklko parter jedziemy mordo bo ostatnio mysle "parter" a ten mi kurwa zajebal młotka na dzien dobry i mowi za chwile "starczy ziomek idziemy pic"A posparujemy znowu mordo?
Ale nie potrafię dodać zdjęcia
Przecież twojej mordy w ogóle nie widaćNie wrzucać mi tu mojej mordy! Imienia też nie. Kurwa hejty tylko anonimowo! Taki ze mnie samiec alfa.
Bo bałem się ale lekkono a jak, tyklko parter jedziemy mordo bo ostatnio mysle "parter" a ten mi kurwa zajebal młotka na dzien dobry i mowi za chwile "starczy ziomek idziemy pic"
zapodaj na [email protected]
Hahahahhahhahaha jesteś zakebisry. WpFm@KalasznikowMac czekam na ciebie kurwiaku