mewson
EFC Africa Light Heavyweight
Staram się nie używać portali społecznościowychNikt z ekipy nie ma cię na priv?
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Staram się nie używać portali społecznościowychNikt z ekipy nie ma cię na priv?
![]()
Nie dawaj tu. Ogarniemy na priva. Po co ma nas Rurzal dojechać
Ty lepiej uważaj, bo u mnie już 98kg na wadze, do wtorku włącznie pełna świnia, dzisiaj grill wlatuje... z halapenjoHe he he został mi jeszcze jeden hamburgier z halapenjo
No i co na to wiadomy Admin. Prywatne, bez zgody, osób znanychView attachment 10891
Rurzal szukaj
Chuj tamNo i co na to wiadomy Admin. Prywatne, bez zgody, osób znanych![]()
Widze tam @defthomas z tylu po lewej![]()
Ale w sensie ze prosisz o usuniecie posta @Gaara? :)No i co na to wiadomy Admin. Prywatne, bez zgody, osób znanych![]()
Bastek, uciekajNie widziales @defthomas na zywo to moze nie widzisz![]()
A ja nikogo, ale chija tam widzę.Zdjęcie chyba ajfonem robione co? Patrząc po jakości
Ale, żeby nie było 3 osoby rozpoznaje.
Co to za patola? Tylko Logana rozpoznaję.Co za kurwy
View attachment 10896
Co za kurwy
View attachment 10896
No właśnie siajomi pewnie wjechało. Ja sam siebie kurwa na tym zdjęciu nie poznałem i się zastanawiałem czy na pewno na nim jestemZdjęcie chyba ajfonem robione co? Patrząc po jakości
Ale, żeby nie było 3 osoby rozpoznaje.
Gaara z nerką. Pewnie tam narkotyki trzymałnie znam, Respect, Logan, nie znam, Megasamoan, Gaara, Mnichu
Czekoladę milke i odtwarzać widełoprzywoził z zachodu chociaż gumy do żucia i proszek do prania dla ziomków?
Żelki hariboprzywoził z zachodu chociaż gumy do żucia i proszek do prania dla ziomków?
Spierdolił z aresztu zeby wpasc na zlotWypuścili go?![]()