KUPONY

Leje ciepłym moczem :olewam: na tą waszą grupę jak na te tenisy i inne rzeczy :cool: tenis najgorsze gówno do gry, dzisiaj weszło a jutro 5 przegra :bayan:

Tutaj jest tylko jedna prawilna zamknięta grupa :tiphatb:

Leje ciepłym moczem :olewam: na tą waszą grupę jak na te tenisy i inne rzeczy :cool: tenis najgorsze gówno do gry, dzisiaj weszło a jutro 5 przegra :bayan:

Tutaj jest tylko jedna prawilna zamknięta grupa :tiphatb:
Gamoniu ja to wstawiłem wszystko tylko po to żeby Ci udowodnić że nie jesteś the best i żeby obalić twoje dopierdalanie. Wpierw grałem na sucho wirtualnie, później nie było takich zdarzeń tylko tworzyłem swoje, później stawki z dupy --> jak to obalone to oczywiście zmiana płyty i tylko wygrane kupony, teraz kurwa że tenis.

Jutro będzie że w żużlu jest za dużo zmiennych a pojutrze co..?

I kurwa nie potrafisz przyznać że ktoś jest dobry w jakiejś dziedzinie... 87% - tyle wynosi procent trafionego żużla w tym sezonie - udokumentowane od startu na początku kwietnia jak ruszyło :lol: :cool:

Nie będę Ci yielda obliczał bo nie kopie się leżącego, w końcu odklepałeś :lol::lol:

Pudzian gamonie @DavidMMA masz żebyś nie beczał co grać ani jak:

6x200

plus taki mały tenis z naszej grupy
Po co wrzucasz tutaj zakończone zdarzenia na kuponach? Rozumiem jeszcze rozliczanie swoich typów, które się podawalo tutaj wczesniej do gry, inaczej to nie ma najmniejszego sensu.
Każdy z nas moze wrzucic zielone kupony po fakcie, tylko po co?

Po co wrzucasz tutaj zakończone zdarzenia na kuponach? Rozumiem jeszcze rozliczanie swoich typów, które się podawalo tutaj wczesniej do gry, inaczej to nie ma najmniejszego sensu.
Każdy z nas moze wrzucic zielone kupony po fakcie, tylko po co?
Przecież jest co zamyka. Dubel z belka

Dzisiaj jadę z Wami na jednym wózku. Powodzenia :)

1628845280732.png

Ten Pawlak jest naprawdę aż taki dobry???? Chyba ten cały Romanowski po podobnym kursie jest wart więcej uwagi z Janikowskim mogą przewalkowac po 3 rundach....
Lepszy w stójce i parterze, kondycja tez na jego korzyść.
Pawlak chyba dwa razy przewalczyl 5 rund a kangur ledwo 3 rundy przeskacze.

Back