Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Suabo, ja dzisiaj toco dzis jecie Polaki robaki? pewnie ziemniaki z cebula i burakami.
u mnie na grubo chinszczyzna dla bogaczy kuhhhwa
View attachment 2637
warzywa mrozone, druga czesc z puchy, nudle jak z zupki chinskiej i miecho z udek kuraka. i wkurwe chili i imbiru.

CIENKO DZISIAJ JAK DUPA WĘŻA...co dzis jecie Polaki robaki? pewnie ziemniaki z cebula i burakami.
View attachment 2637
warzywa mrozone, druga czesc z puchy, nudle jak z zupki chinskiej i miecho z udek kuraka. i wkurwe chili i imbiru.
Suabo, ja dzisiaj to
Teściowej. Wrzucałem nie raz-najpieknieszy był ramen z boczkiemJeszcze nie widzialem zebys wrzucil fote dania zrobionego przez Ciebie. Wszystkoz knajp. Zarobas jebany rak nie ubrudzi. Golonki surowe wrzuciles pewnie od Mamy z kuchni.
;)

HA ha ja dziś byłem u Chińczyka Wołowina po Taj.co dzis jecie Polaki robaki? pewnie ziemniaki z cebula i burakami.
View attachment 2637
wygląda jak wymiociny.co dzis jecie Polaki robaki? pewnie ziemniaki z cebula i burakami.
View attachment 2637
Sprawdzałeś na pewno czy to aby Tajki?obsługa same Tajki, zero ściemy.
W sumie to mogą być Tajowie :DSprawdzałeś na pewno czy to aby Tajki?
Stare tajki.Sprawdzałeś na pewno czy to aby Tajki?
Sos salsa to prawie jak chrupki chipsy.sos salsa
akurat chrupki i czipsy to zupelnie co innego ;)Sos salsa to prawie jak chrupki chipsy.
Bywają;)Dzisiaj kupiłem taki o to zestaw pasztetów w Lidlu. Dwa zjadłem od razu, wyśmienite. Każdy z innym mięsem - sarna, dzik, kaczka, przepiórka, świniaczek. Wszystko z dodatkami m.in. fig, trufli, koniaku.
Teraz mam pytanie, czy w Lidlu w Polsce też bywają takie specjały? Bo rzadko bywam w tym markecie i nie wiem czy polować czy nie.
Dzięki za info. Teraz w ogóle zobaczyłem że zapomniałem dodać zdjęcie do tamtego posta.Bywają;)
Jak podasz zdjęcie to ci powiem dokładniej bo bywam w tym markecie. Często jest pewnie jak wszędzie ale tydzień z produktami "deluxe" i można kupić różne wymyślne rzeczy. Ostatnio było carpaccio z tuńczyka ale niestety nie zdążyłem bo wykupili;(Dzięki za info. Teraz w ogóle zobaczyłem że zapomniałem dodać zdjęcie do tamtego posta.
Takie cośJak podasz zdjęcie to ci powiem dokładniej bo bywam w tym markecie. Często jest pewnie jak wszędzie ale tydzień z produktami "deluxe" i można kupić różne wymyślne rzeczy. Ostatnio było carpaccio z tuńczyka ale niestety nie zdążyłem bo wykupili;(
Wydaje mi się, że widziałem to kiedyś:) sprawdziłem na necie i kiedyś tam taki zestaw kosztował 19.90 ale to jakiś czas temuTakie coś
![]()
Bardzo prawdopodobne, w Anglii kosztuje 3£. Aż dziwne, że to takie tanie. Ale w sumie słoiczki są bardzo małe.Wydaje mi się, że widziałem to kiedyś:) sprawdziłem na necie i kiedyś tam taki zestaw kosztował 19.90 ale to jakiś czas temu
po co zbiera się piane? co daje te klarowanie?zbieramy piane z gory
Klarowane maslo znosi wyzsza temperature bez przypalenia sie.po co zbiera się piane? co daje te klarowanie?