Miskatonic
Vale Tudo Championship
Dopiero zauważyłem, że tego była tylko jedna sztuka. One są unikatowe czy zwyczajnie się wyprzedały?
Cieszę się, że podsunąłem fajny pomysł![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dopiero zauważyłem, że tego była tylko jedna sztuka. One są unikatowe czy zwyczajnie się wyprzedały?
Cieszę się, że podsunąłem fajny pomysł![]()
Nie ma dwóch identycznych noży, chyba że na zamówienie.Dopiero zauważyłem, że tego była tylko jedna sztuka. One są unikatowe czy zwyczajnie się wyprzedały?
Nawet nie wiedziałem. Ale to będzie prezentNie ma dwóch identycznych noży, chyba że na zamówienie.
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.instagram.com
E: da się przeglądać bez logowania się na insta?
Jakby co to możesz mi przypomnieć popołudniu :)To na spokojnie jak wrócisz do domu to wyślij z tamtego, nie pali się
Mnie od pomysłu zakupu tego całego super noża Husk skutecznie wyleczył ten materiał Stilgara:Byku, chcę sobie kupić cały komplet, nie tylko szefa kuchni.
Poza tym ta strona i cała marka wygląda jak jakiś farmazon. W dodatku ta przecena 70%
W chuja robić to my, nie nas.
Mnie od pomysłu zakupu tego całego super noża Husk skutecznie wyleczył ten materiał Stilgara:
Napisałem.To na spokojnie jak wrócisz do domu to wyślij z tamtego, nie pali się
OdpisałemNapisałem.
Na pewno wcisnąłeś "wyślij" bo odświeżam i nicOdpisałem
Kurwa faktycznie coś się zjebalo, ani w wysłanych ani w roboczych. Teraz poszło na pewno.Na pewno wcisnąłeś "wyślij" bo odświeżam i nic![]()
OdpisałemKurwa faktycznie coś się zjebalo, ani w wysłanych ani w roboczych. Teraz poszło na pewno.
PoszłoOdpisałem
Moja ma taką, chwali. Zawsze to coś do podgląduJakich maszynek do mielenia mięsa używacie? Chcę kupić maszynkę i nie wiem jaką wybrać bo pełno tego, możecie coś polecić dobrego?
i piersi wymagaja masazu przed jedzeniemPierogi Boże drogi
(co prawda tylko jeden na stole ale dobre tyle)
![]()
Nie gotuję w cudzych kuchniach.Nie rozgoscił byś się?
![]()
Nie gotuję w cudzych kuchniach.
Moja mi wystarczy
![]()
Mnie od pomysłu zakupu tego całego super noża Husk skutecznie wyleczył ten materiał Stilgara:
To ja tyle za JEDEN nóż santoku dałem.