respect
UFC Light Heavyweight
Kurwa nie wiem, jestem taki głodny, że zjadłbym wszystko teraz. Nie mogę się skupić żeby Ci sensownie odpisać to co mam na myśli :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa nie wiem, jestem taki głodny, że zjadłbym wszystko teraz. Nie mogę się skupić żeby Ci sensownie odpisać to co mam na myśli :D
Nie no zrozumialem, nie lubisz kurczaka z pomidorami. Ja sie tylko dziwie jak mozna nie lubic kurczaka z pomidorami.Kurwa nie wiem, jestem taki głodny, że zjadłbym wszystko teraz. Nie mogę się skupić żeby Ci sensownie odpisać to co mam na myśli.
Lubię kurczaka z pomidorami, ale nie za bardzo znam jakieś fajne połączenie tych produktów. Może pomidorowa :D być może obudzę się rano i od razu przyjdzie mi na myśli 10 różnych fajnych przepisów.Nie no zrozumialem, nie lubisz kurczaka z pomidorami. Ja sie tylko dziwie jak mozna nie lubic kurczaka z pomidorami.
Zrob sobie np palki kurczaka zapiekane w sosie bolonskim.Lubię kurczaka z pomidorami, ale nie za bardzo znam jakieś fajne połączenie tych produktów. Może pomidorowa :D być może obudzę się rano i od razu przyjdzie mi na myśli 10 różnych fajnych przepisów.
Nie widze sensu w robieniu filmow z mojego gotowania. Gotuje dla siebie, co lepsze dania dokumentuje i zapisuje sobie w folderze "knajpa" bo moze sie przydadza jak bede otwieral swoja. No i wrzucam dla waskiego, miesozernego grona cohones ;)@Gspwraca,jeśli nie masz żadnego kanału na youtube,to może najwyższy czas o tym pomyśleć?
Oczywiście daj znać jak będziesz działał w temacie.
Ja kiedys znalazlem zajebisty przepis na kure panierowana w parmezanie do tego makaron i wlasnie sos ze swiezych pomidorow:)Lubię kurczaka z pomidorami, ale nie za bardzo znam jakieś fajne połączenie tych produktów. Może pomidorowa :D być może obudzę się rano i od razu przyjdzie mi na myśli 10 różnych fajnych przepisów.
ŚwieżeW weekend spróbuje zrobić sushi. Jakieś rady?
W weekend spróbuje zrobić sushi. Jakieś rady?
W weekend spróbuje zrobić sushi. Jakieś rady?
...NIGDY NIE MACZASZ RYŻU W SOSIE SOJOWYM JEŚLI JESZ NIGIRI. NIGDY KURWA!
Nie jadłem od ponad roku, a chodzi za mną od dłuższego czasu. Zobaczymy co to mi wyjdzie ciekawego.
lub ewentualnie
1. Weź gotowe produkty.
2. Wrzuć do garnka.
3. Wyrzuć to wszystko do śmietnika.
4. Idź do sklepu, kup mięso i zjedz jak prawdziwy facet, a nie będziesz się truł jakimś wegegównem![]()
Wiecej sojowego i teryiaki.Postanowiłem spróbować marynaty na bazie sweet chilli sauce,teriyaki i sosu sojowego tak chwalonych przez kolegów tutaj.
Do tego mieszanka przypraw tajskich,kardamon,curry, pieprz,czosnek i imbir.
Wszystko pod udka drobiowe bez kości (1kg.)
Roszponka i szpinak na śmietanie z czosnkiem i dolą..
Miało być puree z ziemniaków,ale za późno w domu byłem.
Wyjebane w kosmos. Pierwszy raz robiłem taką marynatę,ale teraz to będzie u mnie podstawa.
Cytując klasyka: jakie to jest kurwa dobre!!!Wiecej sojowego i teryiaki.
Smakowalo?
Tak, do marynaty. Polecam chinski sojowy - intensywniejszy.Cytując klasyka: jakie to jest kurwa dobre!!!
Kurcze,serio pozytywnie się zaskoczyłem.
Do marynaty miałem dać więcej sojowego i teryiaki?
Powyżej też pisali o chińskim. W Kauflandzie było tylko to. Chciałem jeszcze ostrygowy kupić,ale też nie było.Tak, do marynaty. Polecam chinski sojowy - intensywniejszy.
co tak mało?To już zakrawa o kulinarną masturbację, ale wrzucam także tutaj, bo szama mi wyszła konkret i może komuś się przepis spodoba (a ja nałapię lajków i fejm będzie rósł).
Ojebaliśmy w domu dziś to:
![]()
Piersi i nogi z kaczki, oprószone solą i pieprzem ziołowym, długo pieczone w żurawinie, jabłkach i odrobinie cebuli. Do tego pokroiłem ziemniaki w kostkę i dusiłem w zalewie z maślakami. Na koniec dodałem trochę śmietany, żeby to wszystko wygładzić. Do tego sałatka z kapusty pekińskiej, pomidorów, pora, tartego kalafiora - wszystko z sosem ala winegret.
![]()
Pyszne kurwa![]()
co tak mało?
Za chuj! Miękka jak twe podbródki![]()
Tak jak pisze nasz przyjaciel "Haszyk" więcej sosów do marynaty. Jak znajdziesz to bierz sojowy grzybowy.Postanowiłem spróbować marynaty na bazie sweet chilli sauce,teriyaki i sosu sojowego tak chwalonych przez kolegów tutaj.
Do tego mieszanka przypraw tajskich,kardamon,curry, pieprz,czosnek i imbir.
Wszystko pod udka drobiowe bez kości (1kg.)
Roszponka i szpinak na śmietanie z czosnkiem i solą.
Miało być puree z ziemniaków,ale za późno w domu byłem.
Wyjebane w kosmos. Pierwszy raz robiłem taką marynatę,ale teraz to będzie u mnie podstawa.
Który?Za chuj! Miękka jak twe podbródki![]()
Który?
Mam wzdłużnie ustawione.Szósty z lewej :D
Jesteś samouk? czy skile zawdzięczasz babci czy jakimś praktykom?View attachment 4666 @torpedo
Tak powinien wygladac kurczak w tej marynacie ktora ostatnio robiles. Nie zaluj sosow bo oprocz smaku bedzie ladna i smaczna glazura po usmazeniu.
Następne na bank takie będzie.View attachment 4666 @torpedo
Tak powinien wygladac kurczak w tej marynacie ktora ostatnio robiles. Nie zaluj sosow bo oprocz smaku bedzie ladna i smaczna glazura po usmazeniu.