midern
KSW Heavyweight
Już 28 maja w trójmiejskiej ERGO Arenie na KSW 35 swoje kolejne pojedynki stoczą: broniący po raz pierwszy tytułu KSW w wadze średniej Mamed Khalidov oraz Mariusz Pudzianowski i Michał Materla.
Tak, wiem, nie było jeszcze KSW 34, jednak... Jako, że w poniedziałek ma ruszyć przedsprzedaż biletów, a w temacie o newsach zaczęły się pierwszy dyskusje i rozmowy na temat dojazdów i obecności na gali, postanowiłem być tym, który założy temat odnośnie KSW 35, noclegów, dojazdów, ew. zlotu czy popijawy itd.
Ja na gali będę na pewno, na ważeniu prawdopodobnie też. Do samego Gdańska mam nieco ponad godzinę drogi od siebie z domu. @VoRaNeK @Droni
Dwie gale z rzędu w ERGO brałem miejsca za 160zł, dokładniej sektor 314. Byłem bardzo zadowolony. Jedyny minus Ergo jest taki, ze z tych wyższych sektorów (jak 314) nie da się zejść na sam dół pod klatkę. W efekcie tego, na KSW 27 po gali szybko wyszedłem swoimi drzwiami i wszedłem z powrotem innym wejsciem na sam dół, a na KSW 31 po prostu przeskoczyłem przez barierkę i udało mi się zbić piątkę z Michałem Materlą, jak schodził z klatki.
Ceny biletów na poprzednie gale w ERGO (KSW 31 i 27) wyglądały tak samo:
Zapraszam do dyskusji, kto będzie, na ile będzie i jakie bilety będzie brał.