Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chwilowo jedyna o jakiej śnię to diabelskie kuszenie, a nie dar niebios. Ale wszystko w swoim czasie. Jak kocha to poczeka, może przed pięćdziesiątką się objawi ta właściwa. Pukajcie, a otworzą wam, szukajcie, a znajdziecie. Wiary Mort, wszystko będzie dobrze, a jak nie będzie to się człowiek podniesie i będzie dobrze!Obyś tak jak ja, wyśnił ją w śnie proroczym, bo ja bez tego snu bym dalej tkwił w niewiedzy i ślepocie. Pozdro! :D
Chwilowo jedyna o jakiej śnię to diabelskie kuszenie, a nie dar niebios. Ale wszystko w swoim czasie. Jak kocha to poczeka, może przed pięćdziesiątką się objawi ta właściwa. Pukajcie, a otworzą wam, szukajcie, a znajdziecie. Wiary Mort, wszystko będzie dobrze, a jak nie będzie to się człowiek podniesie i będzie dobrze!
Ale wracajmy do książek.
Porwana i sprzedana. Mocne, brutalne i nie dla każdego. Niepojęte co ta kobieta musiała przejść i się z tego podniosła.
Jest oficjalny ebook, także polecam poczekać na jakąś promocję, bo ebooki na nich są śmiesznie tanie.Ogarnie ktoś może książkę Zychowicza ,,Obłęd 44'' w pdf do pobrania?
Skonczylem American Desperado (Evan Wright, Jon Roberts). Zajebioza. Ktos to juz chyba polecal (@defthomas ?) i mi nie pozostaje nic innego jak sie przylaczyc. Historie przedstawiane przez Jona sa tak niesamowite, ze glowa mala. Czlowiek zaczyna zalowac, ze nie kradl i nie mordowal w latach 60 i dalej w USA. Ponad 500 stron da sie raktycznie ogarnac w jeden dzien.
PS. Ksiazka usystematyzowala moja wiedze na temat bojki z udzialem niebezpiecznego narzedzia. Pozwolil takze potwierdzic przypuszczenia jakie mialem na temat prawidlowego uzycia kija bejsbolowego w praktyce ulicznej
No ja właśnie szukam książki "Prawdziwy Gangster" i nigdzie nie ma :( Gdzie najczęściej kupujecie książki on-line?
Może źle się wyraziłem. Nie lubie e-booków, szukam papierowej wersji Prawdziwego Gangstera do kupienia on-line :)
Pytanie do osób czytający książki na czytnikach e-book. Skąd ściągacie E-booki oprócz torrenty.org ?
exsite.Pytanie do osób czytający książki na czytnikach e-book. Skąd ściągacie E-booki oprócz torrenty.org ?
Zalajkuj sobie Świat Czytników, codziennie jest zestawienie promocji i można bardzo tanio fajne rzeczy wyłapac.Pytanie do osób czytający książki na czytnikach e-book. Skąd ściągacie E-booki oprócz torrenty.org ?
Właśnie kupiłem sobie tę książkę i od dzisiaj biorę się za czytanie, opinie o niej są mega.Kończę czytać autobiografie Mike Tysona. Świetna książka, według mnie obowiązkowa dla każdego fana sportów walki. Wszystko opowiedziane dużo bardziej szczegółowo niż w wszystkich filmach dokumentalnych. Trudno się od tej książki oderwać. Myślę, że gdyby nie śmieć Cus D'Amato, Tyson panował by przynajmniej kilka lat dłużej.
@defthomas czytales nowego Sumlinskiego juz? Jak bardzo sie pokrywa ze "Zwiazkami"?
Gdzie ja się uchowałem, że pierwszy raz o tym słyszę? Nice :)dorwal juz ktos moze metro 2035? jakies ogolne wrazenia?
Ale w ogóle nie słyszałeś o tej serii? To faktycznie nie wiem gdzie :-DGdzie ja się uchowałem, że pierwszy raz o tym słyszę? Nice :)
Tak od siebie to polecam trylogię Skrytobójcy Robin Hobb, klasyczna fantastyka w każdym calu.