Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Domy na fame nabierze nowego znaczenia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Uuu, ewidentnie konstelacja murzyńskiej kutangi po podwójnym odbiciu i przebiciu półdupka. Chujowo to wygląda
będziesz jebać na budowie na wieki wieków, amen.Jak będę zakładał niebawem na binance (bo jebane remonty mnie dobiją) to macie jakieś linki afiliacyjne żeby coś tam z nieba spadło do koszyczka ?będziesz jebać na budowie na wieki wieków, amen.
Nizsze prowizje od transakcji sa, jak bede mogl to wysle. nie zwlekaj z zalozeniem i KYC bo schodzi z aktywacja czasem.Jak będę zakładał niebawem na binance (bo jebane remonty mnie dobiją) to macie jakieś linki afiliacyjne żeby coś tam z nieba spadło do koszyczka ?
Twoje zdrowie!

51 zł w kryptowalucie Polkadot brzmi w chuj absurdalnie.
Ale już na siebie zarabia51 zł w kryptowalucie Polkadot brzmi w chuj absurdalnie.
Tak pewnie jeszcze z miesiąc, aż ziomek posiadający 60% całej waluty ją sprzeda.
Jak będę zakładał niebawem na binance (bo jebane remonty mnie dobiją) to macie jakieś linki afiliacyjne żeby coś tam z nieba spadło do koszyczka ?
Miało być wejście kupiłem 5 ton ziemi i trawę do ogrodu.

Założyłem sobie tego revoluta i przyszedł mi jakiś kod. Nie zapisałem sobie. Czy mogę go odzyskać? Nie przyszedłem pełnej weryfikacji (zdjecie dokumentu ok, moja twarz nie:-) )
Już ogarnąłem.Założyłem sobie tego revoluta i przyszedł mi jakiś kod. Nie zapisałem sobie. Czy mogę go odzyskać? Nie przyszedłem pełnej weryfikacji (zdjecie dokumentu ok, moja twarz nie:-) )
Czy ewentualnie mogę skasować swój profil i nowy założyć (ten Sam nr tel i mail)?.
Ewentualnie czy jest w komórce możliwość wyciągnięcia historii powiadomień?
Nie mam tego edukacja... gdzie szukac?

Masz zainstalowana najnowsza aktualizacje apki? Powinno być na głównej stronie trochę w dół, o tutaj:Nie mam tego edukacja... gdzie szukac?![]()
Cos im sie pierdoli chyba duzo hien... przelogowalem sie i jestcMasz zainstalowana najnowsza aktualizacje apki? Powinno być na głównej stronie trochę w dół, o tutaj:
View attachment 37380

Kurla tylko 9 cebulakow za wszystko...Masz zainstalowana najnowsza aktualizacje apki? Powinno być na głównej stronie trochę w dół, o tutaj:
View attachment 37380

?Kurla tylko 9 cebulakow za wszystko...![]()
?
Tam jest kilka tych szkoleń do zrobienia i za całość wpadnie ok. Tych 51 cebulionow.
Pewnie obniżyli jak zobaczyli ile.bylo chętnych
U mnie tak to wygląda:
View attachment 37391

Dzisiaj 100% dal zarobic!Hidden gem!
![]()
Tidal Finance price today, TIDAL to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Tidal Finance price today is $0 USD with a 24-hour trading volume of $0 USD. We update our TIDAL to USD price in real-time.coinmarketcap.com

Łącznie kupione 1232.8 szt. $RBW za 3000$ po średnim kursie 2,4333$
Aktualna cena 2,54$ (więcej niż +15% w dobę) co daje łącznie możliwość sprzedaży za 3100$
Czekamy dalej, premiera zjebanej gry jest 2 maja
Ja bym zostawił do następnej hossy, 0,2 ETH to floor price i kilka ofert, reszta ofert to większe hajsy i tym bym się kierował.
Jesteś w elitarnym gronie pionierów co zostali wydymani na hajs, szczyć się.