Roshi
Roshi
Na profilu twoim wrzuciłem.
Yo jest 10$ w xlm, które reklamują na stronie za "rozpoczecie kursu"?
Użytkownik Coinbase Referral przesłał Ci 0.000235 BTC

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na profilu twoim wrzuciłem.
Yo jest 10$ w xlm, które reklamują na stronie za "rozpoczecie kursu"?
Użytkownik Coinbase Referral przesłał Ci 0.000235 BTC

bithub.pl
spidersweb.pl
Ja ciągle czekam żeby wejść w krypto. Planowałem kupić BTC grubo poniżej 40k. Optymalnie 30k, ale już za 35-37k kupię za tyle, ile mam odłożone na "inwestycję w hazard".Kurwa znowu spadamy?![]()
W Prospera sie pakuj a nie jakis przereklamowany BitcoinJa ciągle czekam żeby wejść w krypto. Planowałem kupić BTC grubo poniżej 40k. Optymalnie 30k, ale już za 35-37k kupię za tyle, ile mam odłożone na "inwestycję w hazard".

Gdzie się uczyłeś? Sam bym chyba coś pospekulowałJa ciągle czekam żeby wejść w krypto. Planowałem kupić BTC grubo poniżej 40k. Optymalnie 30k, ale już za 35-37k kupię za tyle, ile mam odłożone na "inwestycję w hazard".
Cohones.mmarocks.plGdzie się uczyłeś? Sam bym chyba coś pospekulował

Co to ten Prosper?W Prospera sie pakuj a nie jakis przereklamowany Bitcoin![]()
Prosper12Cohones.mmarocks.pl
Co to ten Prosper?
Cohones.mmarocks.pl
Co to ten Prosper?

Mam "zestakowane" używając nomenklatury krypotowalutowców karton wódy z wesela i w "longtermie":Prosper12
Upłynnić!Mam "zestakowane" używając nomenklatury krypotowalutowców karton wódy z wesela i w "longtermie":
View attachment 31915
Muszę zdywersyfikować mój wallet.
Passport ile sie czlowiek tego uchlalMam "zestakowane" używając nomenklatury krypotowalutowców karton wódy z wesela i w "longtermie":
View attachment 31915
Muszę zdywersyfikować mój wallet.

Wziąłbyś tę kasę co pakujesz w hazard zwany "krypto" i zainwestował w coś co ma 100% szansę zwrotu i to realnych pieniędzy a nie wirtualnych i byś se mógł sera kupić![]()
Prosper price today, PROS to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Prosper price today is $0.02066 USD with a 24-hour trading volume of $50,573.09 USD. We update our PROS to USD price in real-time.coinmarketcap.com
![]()
Prosper (PROS) – dzisiejszy kurs, wykres, kapitalizacja rynkowa i wiadomości | CoinGecko
Wyświetl kurs i aktualny wykres Prosper, kapitalizację rynkową PROS, 24-godzinny wolumen obrotu, zasoby w obiegu, najnowsze wiadomości i nie tylko.www.coingecko.com
za jakis czas Wam przypomne jak wyjebie w kosmos, albo wyladuje na bruku![]()

Tego ostatniego kuponu Ci nigdy nie wybaczę.

O chuj, jaki naganiacz na coina![]()
Prosper price today, PROS to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Prosper price today is $0.02066 USD with a 24-hour trading volume of $50,573.09 USD. We update our PROS to USD price in real-time.coinmarketcap.com
![]()
Prosper (PROS) – dzisiejszy kurs, wykres, kapitalizacja rynkowa i wiadomości | CoinGecko
Wyświetl kurs i aktualny wykres Prosper, kapitalizację rynkową PROS, 24-godzinny wolumen obrotu, zasoby w obiegu, najnowsze wiadomości i nie tylko.www.coingecko.com
za jakis czas Wam przypomne jak wyjebie w kosmos, albo wyladuje na bruku![]()
który to z internetowych "guru" namówił Cię na to, żeby się w to zapakować?Pierwszy raz uslyszalem od Ostapowicza o tym, zrobilem research ale bylo na kurewskiej gorce.. Wszedlem na dolku i juz raz dal zarobicO chuj, jaki naganiacz na coinaktóry to z internetowych "guru" namówił Cię na to, żeby się w to zapakować?

Dobry interes zrobiaPanowie, nie chcę Was straszyć ale ten... w kryptowaluty mocno weszli Kevin Lee i Francis Nigganu... także ten![]()
ciekawe kto im doradza? 
Hodluję ETH więc nie stracęPanowie, nie chcę Was straszyć ale ten... w kryptowaluty mocno weszli Kevin Lee i Francis Nigganu... także ten![]()
Mi nie chodzi o to, że ich kurs spadnieHodluję ETH więc nie stracę
Oni sprzedadzą na dołku, jak braknie na nową piżamę lub złoty łańcuch.

W chwili obecjen jest na -90.6% od ATH, nawet jak rynek mega zwyżkował to ten coin miał racezj trend boczny, dwa niewielkie wybicia to jak dla mnie "pump&dump" tych co byli załadowani grubo albo tzw dead cat bounce. Gdzie nie poszukasz to predykcje na to są na zjazd w okolice zera. Projek z tego co szukałem to nie ma nawet opublikowanych whitepaper. Dodatkowo zobacz jakie jest do niego teraz nastawianie:Pierwszy raz uslyszalem od Ostapowicza o tym, zrobilem research ale bylo na kurewskiej gorce.. Wszedlem na dolku i juz raz dal zarobic
Maja bardzo mocne plecy, konkretne partnerstwa, tylko deva maja ruskiego alkona chyba jakiegos
Na pewno jeszcze da zarobic, warto sobie pare groszy wladowac
W chwili obecjen jest na -90.6% od ATH, nawet jak rynek mega zwyżkował to ten coin miał racezj trend boczny, dwa niewielkie wybicia to jak dla mnie "pump&dump" tych co byli załadowani grubo albo tzw dead cat bounce. Gdzie nie poszukasz to predykcje na to są na zjazd w okolice zera. Projek z tego co szukałem to nie ma nawet opublikowanych whitepaper. Dodatkowo zobacz jakie jest do niego teraz nastawianie:
View attachment 31922
View attachment 31923
Jakbym miał już w coś niepewnego wchodził w różne coiny związane z metaverse
nie oslabiaj mnie!