Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak o 17 plecy.@Orest mamy plany na czwartek?
Bo jak nie to chce sobie ekipke zwerbować na 20 i zrobić kickbokserską szybkościówkę.
Gut.Tak o 17 plecy.
Jaki wzrost?Aktualna forma :D
184cm.Jaki wzrost?
Lekka wycinka i możesz iść po pas półśredniej184cm.
Nie jestem w stanie zejść do średniej, o półśredniej nie marzę nawet, mając 76kg masy beztłuszczowej.Lekka wycinka i możesz iść po pas półśredniej
Od czego masz kumpli z klubu? Będziemy Cię zbierać z podłogi do sauny :DNie jestem w stanie zejść do średniej, o półśredniej nie marzę nawet, mając 76kg masy beztłuszczowej.
Bardzo cię zlał? :DKtoś mi złe słowo na michiego powie to zapierdole. Michi jest git
Dopiero o 20 zbije ;)Bardzo cię zlał? :D
Michi nie umie matematyki. Polskiego też.Ktoś mi złe słowo na michiego powie to zapierdole. Michi jest git
Einstein oblał test przed gimnazjum.Michi nie umie matematyki. Polskiego też.
Angielski za to umiem, a matmę skąd niby możesz wiedziećMichi nie umie matematyki. Polskiego też.
Na podstawie wyniku podstawowej matury.Angielski za to umiem, a matmę skąd niby możesz wiedzieć
Ja miałem nie zdać do 2giej, lo 3ciej, matury, a widzicieEinstein oblał test przed gimnazjum.
Co 80% to tragedia?Na podstawie wyniku podstawowej matury.
No, lipa.Co 80% to tragedia?
A się śmiali jak kiedyś pisałem, że Michi jest spoko gość.Ktoś mi złe słowo na michiego powie to zapierdole. Michi jest git
Zdradzasz mnie?Ide na 20 z michim
Kłopoty techniczne w raju.Zdradzasz mnie?
Przecież wiesz, że takZdradzasz mnie?
Chciałem to usłyszeć. Z nami koniec...do poniedziałkuPrzecież wiesz, że tak

Ja dopuki trenowałem regularnie,to wszystko grało.Ja mam zjebane stawy i raczej nie wiele już zdziałam na tym ziemskim padole.
Bark, łokieć, a najgorzej biodra i kręgosłup

Ja dopuki