MysticBęben
UFC Featherweight
A propos naszej miejscówki, to wczoraj dopadły mnie niestety demony (dobrze, że nie były to demony weganizmu):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Tak się obrazuje:Dla zobrazowania, to jest tak, że z Platinium wychodzi się prosto na stoliki Maca![]()
free image hostTo jest jadłospis w dni nietreningowe. Jak są treningowe wtedy modyfikuję w zależności od odczuwalnego poziomu energii. Jeśli czuję się słabiej wtedy dorzucam przed treningiem jakieś płatki jaglane z owocem czy sam owoc a czasem po prostu kawę.
Nie trenuję co drugi dzień. Standardem są dwa treningi w tygodniu, maksymalnie trzy, w tym dwa są bardzo eksploatujące, a jeden lżejszy tj. mniejszy ciężar więcej powtórzeń. Ogólnie rzecz biorąc wszystko staram się robić na oko i z umiarem, intuicyjnie.
W jakim kierunku?Coco jambo i do przoduDzięki za odpowiedź, daje mi to jakiś pogląd na to w jakim kierunku iść :)
Dzięki za odpowiedź, daje mi to jakiś pogląd na to w jakim kierunku iść :)

Chociaż bym szedł przez dolinę cieni, zła się nie ulęknę!
Pamiętaj, że to jest mozolne, bo organizmu nie oszukasz. Trzeba stopniowo zmienić nawyki żywieniowe. Odstawiłem białe pieczywo, fast foody - czasem zjem, ale np. pod postacią zrobionej wlasnoręcznie pizzy. Cukier zastąpiłem stewią, a docelowo zupełnie przestałem używać. Czasem wypiję pepsi, ale jest to pepsi max, czyli bez cukru. Zmniejszaj też stopniowo porcje. Jedz do momentu nasycenia, a nie napchania się.Dzięki za odpowiedź, daje mi to jakiś pogląd na to w jakim kierunku iść :)
Ty weź kurwa stań czasem choć na dwie sekundy, żebym zdążył przycelowaćW jakim kierunku?Coco jambo i do przodu
Pojawiam się i znikamTy weź kurwa stań czasem choć na dwie sekundy, żebym zdążył przycelować
Pojawiam się i znikam

Pamiętaj, że to jest mozolne, bo organizmu nie oszukasz. Trzeba stopniowo zmienić nawyki żywieniowe. Odstawiłem białe pieczywo, fast foody - czasem zjem, ale np. pod postacią zrobionej wlasnoręcznie pizzy. Cukier zastąpiłem stewią, a docelowo zupełnie przestałem używać. Czasem wypiję pepsi, ale jest to pepsi max, czyli bez cukru. Zmniejszaj też stopniowo porcje. Jedz do momentu nasycenia, a nie napchania się.

Zdaję sobie sprawę, dlatego będę stopniowo to wprowadzał. Ale zajawkę chwyciłem, bo jakieś 4-5 lat temu, to ja byłem w genialnej formie, zawody ju jitsu, wyprawy w góry, żywienie zdrowe, choć wówczas metabolizm miałem tak zajebisty, że mogłem jeść syf, a nie tyłem![]()

Profilowe z fejsbuka a dzisiaj![]()

To chyba Wewiura nasyłasz na mnie, on w ciuchach lowkinga lataSam zdecydowałeś-sprawdzimy jak szybko się poruszasz po kilku lowkingach.pl![]()
Ale serio? Nie zwróciłem uwagi. A to szczurTo chyba Wewiura nasyłasz na mnie, on w ciuchach lowkinga lata
No, a na fb to udostępnia posty, a komentuje to chyba każdy.TRAITOR!Ale serio? Nie zwróciłem uwagi. A to szczur
Zawsze chętny. Tylko może być problem z salką-chyba ze jakąś pozna godzinaPanowie w piątek planujecie jakąś grupen workout ?
Zawsze chętny. Tylko może być problem z salką-chyba ze jakąś pozna godzina
sprawdzę jak tam zajęcia sa, ale normalny trening można zawsze zrobicZ późnymi godzinami może być ciężko;/
A to jest czynne w piątek?sprawdzę jak tam zajęcia sa, ale normalny trening można zawsze zrobic
A fakt. W piątek Platinium MogilskaA to jest czynne w piątek?
A fakt. W piątek Platinium Mogilska
Osu!A sobota normalnie sensei?