Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Masmichi rip 2013-2016Co się dzieje z grubasami na cohones?!ludzie opamiętajcie się!
A jak ci powiem, że ta kupa mięsa po prawej nie mogła na klepance złapać Michałka i dostała kilka lekkich gongów?Szanuję.

A jak ci powiem, że ta kupa mięsa po prawej nie mogła na klepance złapać Michałka i dostała kilka lekkich gongów?![]()
Obiłby, gdyby ważył więcej. Jak ja zadawałem cios to jego już nie było a nagle z boku pojawiał się kuksaniec. Do tego pieprzony mańkut.Michi Cię obił?

Obiłby, gdyby ważył więcej. Jak ja zadawałem cios to jego już nie było a nagle z boku pojawiał się kuksaniec. Do tego pieprzony mańkut.
Od jutra robię szybkość na drabinkach bo go nigdy na takiej dużej sali nie złapię![]()
Trzeba robić szybkość. Kiedy kupujesz rękawice?
Spokojnie, najpierw forma
Ja pro bono menagierze.Zdupcaj Żmija, to mój zawodnik.
A to spoko, możesz umowy przygotować. Odpale ci coś z moich 99%Ja pro bono menagierze.
Najpierw zrób rozeznanie.A to spoko, możesz umowy przygotować. Odpale ci coś z moich 99%
Pogadam ze Żmiją, załatwi kilka kalek do rankingu. Z moich 99% dam mu 5% jak za caraNajpierw zrób rozeznanie.
Rozumiem, że celem jest UFC dzięki taktyce na klasycznego Leideckera?Pogadam ze Żmiją, załatwi kilka kalek do rankingu. Z moich 99% dam mu 5% jak za cara
KSW, chce mieć wpływ na ich polityke pasie mistrzowskichRozumiem, że celem jest UFC dzięki taktyce na klasycznego Leideckera?

Nie nagrałeś, mam nadzieję@MysticBęben duża prośba-przestań robić obrotowe łokcie na workach![]()

Chociaż i tak lepsze niż garda WewiuraPoza tym - to wszystko przez te obrotów ElChujChuja. Spodobały mi się i w telewizorze wyglądały na łatwe![]()
Dzisiaj naoglądaliśmy sie chujowych gard;)Chociaż i tak lepsze niż garda Wewiura
Ma walkę za tydzień, więc pewnie robi wagę.Dzisiaj naoglądaliśmy sie chujowych gard;)
BTW Sebastian Kotwica wygląda jakby szedł niżej.
No to się grupka zebrała. za 2 tygodnie może wszyscy będą, to będzie jakieś 8 osób(?), a ktoś może jeszcze dołączy![]()

Kurwa, ale tak jakby popatrzeć na Roya z boku, to utuczony bezdomny, który sportu nawet w telewizji nie oglądał. A w rzeczywistości poskładałby wszystkich zawodników MMA w Polsce i to nie pocąc się. Pojebane w chuuuj:DNie zrozumiałes. Ustalamy modę na fit grubasów. Taki Be Like Roy Nelson Challenge![]()