Miskatonic
Vale Tudo Championship
Dlaczego? Już nas nie chroni? Co się zmieniło? A jak zabijesz czyjąś babcię?maski już nie noszę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dlaczego? Już nas nie chroni? Co się zmieniło? A jak zabijesz czyjąś babcię?maski już nie noszę
Andrzeju, jaki Ty dzisiaj brutalnyDlaczego? Już nas nie chroni? Co się zmieniło? A jak zabijesz czyjąś babcię?
A tak sobie piję kawusię, dzieci śpią, to se myślę: a wejdę na cohones jakąś dezinformację posiać i dywersję przeprowadzić na kimśAndrzeju, jaki Ty dzisiaj brutalny

Jaki wyrok?Dzisiaj dostalem wyrok sadu za brak kaganca
popotrze co z tym fantem zrobic
nawet mnie nie wzywali kurwie
Bądźmy odpowiedzialni do qrwy nędzy pandemia się nie skończyła tempe Huje!!Dlaczego? Już nas nie chroni? Co się zmieniło? A jak zabijesz czyjąś babcię?
150 cebulionówJaki wyrok?
Ile lat dostałeś?
Skubany, albo to ukryty siewca śmierci, albo chłop to jebany terminator i niczego się nie cyka.Dlaczego? Już nas nie chroni? Co się zmieniło? A jak zabijesz czyjąś babcię?

teraz chyba jak się odwołasz to Ci umorzą.Dzisiaj dostalem wyrok sadu za brak kaganca
popotrze co z tym fantem zrobic
nawet mnie nie wzywali kurwie

To kwestia odmiennego spojrzenia na "podążanie za nauką". Karateka ma takie:Wszystkie te materialy, w ktorych cie oznaczylem jak psu w dupe.
W Chinach masz bardzo duże poszanowanie drugiej osoby jak i życia. Lockdownują ich żeby przez nieodpowiedzialnych ludzi nie umarła przypadkiem czyjaś babcia. Ja ich rozumiem i szanuje. Przede wszystkim szczepić się.Zastanawia mnie jedna rzecz.
Podejście żółtków do pandemii.
Niby lockdownują się tam ostro, testują i blokują na dzień dzisiejszy kilkadzesiąt milionów ludzi.
Teraz pytanie czy to zwyczajnie nieprawda, czy coś jest na rzeczy?
A jeśli jest, to po co taki kraj robi takie rzeczy?
Testują nowe techniki kontroli.Zastanawia mnie jedna rzecz.
Niby lockdownują się tam ostro, testują i blokują na dzień dzisiejszy kilkadzesiąt milionów ludzi.
Jasne! Braci się nie traci! Odwołuj się, nie płać im za to!Ta
Już mieli nigdzie milicjanty tego nie puszczac dalej
Odwołam sie i co dalej?
nastepna rozprawa juz ze mna i wtedy co? moga dowalic wiecej ? anulowac? Pytam czy ktos mial doswiadczenia z takich rozpraw?
Bedzie cohones słac rakiety pod cele?
Ta
Już mieli nigdzie milicjanty tego nie puszczac dalej
Odwołam sie i co dalej?
nastepna rozprawa juz ze mna i wtedy co? moga dowalic wiecej ? anulowac? Pytam czy ktos mial doswiadczenia z takich rozpraw?
Bedzie cohones słac rakiety pod
paniprawnik.com
Jasne! Braci się nie traci! Odwołuj się, nie płać im za to!

Nie tutaj hehe
Pamiętasz początek w 2020 roku i te śmieszne filmiki z trupami na ulicach zChin?Zastanawia mnie jedna rzecz.
to widziałem![]()
Mandat za brak maseczki i co dalej? Sprzeciw od wyroku nakazowego - wzór do pobrania - Pani Prawnik
W przypadku otrzymania mandatu, można go albo przyjąć albo odmówić jego przyjęcia. W przypadku jego przyjęcia sprawa jest prosta – mandat należy zapłacić, ponieważ staje się on prawomocny z chwilą pokwitowania jego odbioru przez ukaranego. W przypadku jego nieprzyjęcia, procedura...paniprawnik.com