bombel147
EFC Africa Flyweight
Racjonalne, mądre i naukowe podejście:
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Racjonalne, mądre i naukowe podejście:
![]()
Jakby Się nie zaszczepili to już by było po nich.Rodzina z Warszawy. Betony szczepionkowe po 3 dawkach plus dzieci nastolatki też po przyjęciu dwóch dawek. Wszyscy chorzy ale nie bezobjawowo tylko leżą rozwaleni w domu już tydzień.
I tak będą gadać,że gdyby nie szczepionka,to byłoby gorzej.Rodzina z Warszawy. Betony szczepionkowe po 3 dawkach plus dzieci nastolatki też po przyjęciu dwóch dawek. Wszyscy chorzy ale nie bezobjawowo tylko leżą rozwaleni w domu już tydzień.

Dziś byłem w Aldiku, może z trzeci raz w życiu (nie liczę wizyt w Szwajcarii, tylko polskie). Tak się złożyło, że jest blisko budowy, na której od dziś robię. Wykładam towar na ladę. Przede mną 2 osoby. I nagle kasjerka krzyczy do drugiej dwie kasy obok "A klientów bez maseczek obsługujemy?". Ta jej odkrzyknęła "nic się nie zmieniło". Oczywiście wiem do kogo piją, bo na jakieś 20 osób w sklepie byłem jedyną osobą bez maseczki. Wyjebane, ale w głowie już mam wizję, że każę jej spierdalać i niech teraz te zarażone przeze mnie bułki wypierdoli do kosza. No ale jak przyszła moja kolej to tylko zapytała "a maseczka gdzie, w domu?". Odpowiedziałem tylko wzdrygnięciem ramion, zapłaciłem i wziąłem co moje. Więcej do aldika nie pójdę.
kolego zawiodłeś mnie...a maseczka gdzie, w domu?". Odpowiedziałem tylko wzdrygnięciem ramion, zapłaciłem i wziąłem co moje. Więcej do aldika nie pójdę.

kolego zawiodłeś mnie...
Odpowiedz może być tylko jedna
Skrót na pulpit i #stayready![]()

Mi też cohones na tyle banie zryło,że mam ochotę odpowiadać stonogą na słowo klucz.Się kurwa nie śmiej, bo miałem to na końcu języka![]()

Odpowiedziałem tylko wzdrygnięciem ramion,
Nie poznaje kolegi.Stonogi to mi nawet w smsach brakuje. Choć odnośnik do jutuba do tego słynnego cytatu już parę razy wysłałemMi też cohones na tyle banie zryło,że mam ochotę odpowiadać stonogą na słowo klucz.![]()

Dziś byłem w Aldiku, może z trzeci raz w życiu (nie liczę wizyt w Szwajcarii, tylko polskie). Tak się złożyło, że jest blisko budowy, na której od dziś robię. Wykładam towar na ladę. Przede mną 2 osoby. I nagle kasjerka krzyczy do drugiej dwie kasy obok "A klientów bez maseczek obsługujemy?". Ta jej odkrzyknęła "nic się nie zmieniło". Oczywiście wiem do kogo piją, bo na jakieś 20 osób w sklepie byłem jedyną osobą bez maseczki. Wyjebane, ale w głowie już mam wizję, że każę jej spierdalać i niech teraz te zarażone przeze mnie bułki wypierdoli do kosza. No ale jak przyszła moja kolej to tylko zapytała "a maseczka gdzie, w domu?". Odpowiedziałem tylko wzdrygnięciem ramion, zapłaciłem i wziąłem co moje. Więcej do aldika nie pójdę.

Konkretna riposta, aż jej pewnie w pięty poszłoOdpowiedziałem tylko wzdrygnięciem ramion, zapłaciłem i wziąłem co moje.
Pewnie jak zobaczyła największego kłusownika seksualnego w Lidlu i okolicach od razu założyła na podpiździeA pizda z kasy miała tą jebaną szmatkę na nosie poprawnie założoną czy na podmordziu?
![]()

Miała pod same oczy podciagnięte. A z radiowęzła cały czas nakurwiały komunikaty, że "wszyscy nasi pracownicy dbają o ..."A pizda z kasy miała tą jebaną szmatkę na nosie poprawnie założoną czy na podmordziu?
![]()

Jako bojownik o NIEnoszenie tych jebanych kagańców jestem zawiedziony Twoją postawą!No ale jak przyszła moja kolej to tylko zapytała "a maseczka gdzie, w domu?". Odpowiedziałem tylko wzdrygnięciem ramion, zapłaciłem i wziąłem co moje. Więcej do aldika nie pójdę.

ale chyba jakiś prześwit ma? Rozumiem - ciasna, ale szczelna?jestem szczelna

Vagina dentataale chyba jakiś prześwit ma? Rozumiem - ciasna, ale szczelna?![]()

Vagina dentata![]()

Nie znam dokładnie sprawy ale duże prawdopodobieństw, że to teatr dla oburzonych lub kontrolowana kara. Coś jak Trybunał Stanu w Polsce, który jest straszakiem wymierzającym kary typu odebranie medali lub kara finansowa 5000.Chodzi o międzynarodowe dochodzenie w sprawie zbrodni przeciwko ludzkości popełnionych pod przykrywką pandemii na skalę światową, którego główną postacią jest prawnik, który wygrał procesy sądowe z Deutsche Bank i Volkswagen'em - Dr Reiner Fuellmich. W poście podałem namiary na jego wystąpienie