manfred004
Legacy FC Light Heavyweight
Lega Artis - wiadomości z Polski i świata
Najnowsze wiadomości z Polski i świata. Polityka, społeczeństwo, prawo, pieniądze, bezpieczeństwo, motoryzacja i sprawy obywatelskie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sygnał został nadany. Teraz wszystkie Horbany i Grzesiuki tego świata będą opowiadać, że pandemia się kończy.![]()
Szef Pfizera zapowiada koniec pandemii. Może mieć rację? Ekspert wyjaśnia
"Koronawirus będzie krążył jeszcze przez wiele lat, ale fala związana z wariantem Omikron powinna być ostatnią, która wiąże się z licznymi ograniczeniami" — to słowa szefa koncernu Pfizera. Czy to znaczy, że faktycznie pandemię wkrótce zostawimy za sobą? Pytamy o to lek.www.medonet.pl
Dr medycyny celebryckiej krociotko wyjaśnię foliarzy
Oczywiście dzięki szczepionkom.Sygnał został nadany. Teraz wszystkie Horbany i Grzesiuki tego świata będą opowiadać, że pandemia się kończy.
Oczywiście.Oczywiście dzięki szczepionkom.
Najbardziej mnie smieszy jak oni pisza i apeluja zeby sluchac nauki i prawdziwych lekarzy a potem pytaja o sytuacje epidemiologiczna chlopa od stawow i kosci....![]()
Szef Pfizera zapowiada koniec pandemii. Może mieć rację? Ekspert wyjaśnia
"Koronawirus będzie krążył jeszcze przez wiele lat, ale fala związana z wariantem Omikron powinna być ostatnią, która wiąże się z licznymi ograniczeniami" — to słowa szefa koncernu Pfizera. Czy to znaczy, że faktycznie pandemię wkrótce zostawimy za sobą? Pytamy o to lek.www.medonet.pl
Dr medycyny celebryckiej krociotko wyjaśnię foliarzy
Zniżkę na 5 boosterOpłaca się być oficjalnie ozdrowieńcem? Daje to coś w realu?
Narazie chyba nie. Ja w pracy nic nie potrzebuje narazie, w busach, galeriach, restauracjach spokoj u mnie wiec jeszcze chyba mozna miec to w pizdzieOpłaca się być oficjalnie ozdrowieńcem? Daje to coś w realu?
Ostatnio dużo się pojawia dowodów w jaki sposób są pompowane i fałszowane statystyki covidowe. Śledząc to co się dzieje na świecie i u nas mam wrażenie, że jedyna słuszna narracja zaczyna się powoli sypać. Dla mnie to i tak jest niepojęte, że tak wiele ludzi przez tak długi czas nie widzi w tym wszystkim niczego dziwnego czy podejrzanego. Dobrze się tu sprawdza powiedzenie, że łatwiej jest oszukać ludzi niż przekonać ich, że zostali oszukani.
Ostatnio dużo się pojawia dowodów w jaki sposób są pompowane i fałszowane statystyki covidowe. Śledząc to co się dzieje na świecie i u nas mam wrażenie, że jedyna słuszna narracja zaczyna się powoli sypać. Dla mnie to i tak jest niepojęte, że tak wiele ludzi przez tak długi czas nie widzi w tym wszystkim niczego dziwnego czy podejrzanego. Dobrze się tu sprawdza powiedzenie, że łatwiej jest oszukać ludzi niż przekonać ich, że zostali oszukani.
Demagog? Czy jakiś inny Der onet, jankeski ha tfuN...? Źródła jakieś podali?

Hold your horses, na jesień znajdzie się coś nowego, żeby dojebać suwerenowi.Wracam do UK!
![]()
Dokładnie, za chwilę wjedzie jakiś "niespodziewany" i zmutowany wariant zeta czy inna eta który rozkręci na nowo teatrzyk.Wybory lokalne w maju są, trzeba poluznic trochę bata, potem pewnie wracamy do nowej normalności![]()

NO jasne, ze demagog i jasne, że podaliDemagog? Czy jakiś inny Der onet, jankeski ha tfuN...? Źródła jakieś podali?
Najbardziej optymistyczna wiadomość w Europie od dwóch lat