D
Deleted member s15431
Guest
Ja to, jednak mocno przecenialem tzw spoleczenstwo. Ten pandemiczny cyrk uswiadomil mi, ze wiekszosc to jebane bezmozgi, ktorymi latwo sterowac. Wystarczy zapanowac nad przekazem medialnym i podkupic kilku ekspertow, koniecznie z tytulami naukowymi bo przeciez tacy nie klamia zeby zrobic z nimi wszystko...Niestety nasz naród to banda bezmózgich bezwartościowych śmieci. Starzy to już wiemy i nie musimy sobie tłumaczyć a młodzi, to korporacyjno-netlixowe twory. Niebyty służące tylko jak roboty bez własnej woli i uczuć wyższych.
Wczoraj słyszałem fragment rozmowy dwóch bab około 60ki. "teraz to tylko 40 latki umierają. W D(tu pada nazwa miejscowości pod moim miastem gdzie buduje się najwięcej nowych drogich domów) to stoją prawie wszystkie zaczęte budowy, bo tak masowo umierają "
No idiotka sieje panikę jak torpedo tylko x10 kłamstwami. Nastraszyła następną idiotkę która te kłamstwa będzie powielać.

Przecież nie jesteś dzieckiem to po cholerę gadasz jak one? Nie chcesz czytać, oglądać, gadać - nie rób tego, żyj w swojej bańce. Odnosisz się zupełnie nie do tego o czym powyżej pisałem do Krzycha jakbyś kompletnie nie rozumiał o co chodzi.