Teraz uwierzyłem w UFO ! UFO porwało torpeda-covdianina-coviidiote i PODMIENILI go na torpeda-foliarza-płaskoziemce.Zastanawiałem się czy się dojebią że nie mam maski,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Teraz uwierzyłem w UFO ! UFO porwało torpeda-covdianina-coviidiote i PODMIENILI go na torpeda-foliarza-płaskoziemce.Zastanawiałem się czy się dojebią że nie mam maski,
Jak wygladaja dane a propos Australii. Jakos nie pokazuja w tv, ze ludzie sie przekrecaja na ulicach. Cos tam sie mocno pierdoli. Kolej na Kanade.
Dziwne, że jeszcze nie próbowali powiązać tej delty z Tuskiem.Włączam TVP INFO i patrzę na pasek a tam:
Badania: wariant delta roznosi się 1000 razy szybciej
JEZUS MARIA!!!!! Zamknac lasy!Włączam TVP INFO i patrzę na pasek a tam:
A ja na wrealu 24 sie dowiedziale, ze w szczepionkach jest grafen i on zamieni zaszczepionych w anteny do 5G.Włączam TVP INFO i patrzę na pasek a tam:
Już od lat ostrzegam przed w Izraelu 24 ! To taka sama (bliźniaki) chujnia jak Media Antynarodowe . Taki sabotaż robią celowo by ośmieszać i obalić wszystkie zarzuty wobec plandemii i śmiercionek.A ja na wrealu 24 sie dowiedziale, ze
Taki sabotaż robią celowo by ośmieszać i obalić wszystkie zarzuty wobec plandemii i śmiercionek.
"Przywłaszczają" takich dr Hałatów tylko po to by mieć nad nimi kontrole.
Możesz jaśniej? Oczywiście takiego Roli prawie nie da sie słuchać, trochę lepiej jest z Szlachtowiczem ale to jeszcze daleko do odpowiedniego poziomu, jedynie Łuksza coś tam prezentuje, jednak najważniejsze jest kogo zapraszają i tutaj należy się pochylić - wiele cennych materiałów dzięki odpowiednim ludziom, którzy tam zawitali.
Kociołek panoramixa mmm
Sami nie mają pojęcia co robią... ale to nie jest eksperyment!
FoliarzSami nie mają pojęcia co robią... ale to nie jest eksperyment!
Sami nie mają pojęcia co robią... ale to nie jest eksperyment!
Szok i niedowierzanie. Nikt się tego nie spodziewał...Już kurwa pierdolą w radiu czy tv o czwartej fali. 100 przypadków dzienni i się zaczyna 4 fala, czarny scenariusz Niedzielskiego się rozpoczyna, już ponad 60% nowych przypadków to delta
Zeby nie bylo. Tekst o grafenie i 5G rzucila jakas babka na konferencji, ale jakos nikt nie zaprzeczyl. Tylko Halat stwierdzil, ze on sie medycznymi aspektami, ktore da sie udowodnic, zajmuje. Pare ich materialow ostatnio obejrzalem i dziennikarze nie wysowaja tak daleko idacych tez.Już od lat ostrzegam przed w Izraelu 24 ! To taka sama (bliźniaki) chujnia jak Media Antynarodowe . Taki sabotaż robią celowo by ośmieszać i obalić wszystkie zarzuty wobec plandemii i śmiercionek.
To samo Socha ze StopNop to Bolek 2.0