Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tu i ówdzie beka z jaszczura... ALE Panowie, koledzy przesluchajcie to sprzed 7miu lat no nie powiem mi sie trochę scyzoryk w kieszeni otworzył... Gościu jakby to wszystko gdzies tam wyczytał i przepowiedział na to wygląda![]()
Ty dobra wiesz kazdy jest na swoj sposób specjalny ale to co tutaj nawija 7 lat temu obecnie wydaje się w dużym stopniu miec sens. Czytaleś te dokumenty o których mówił? Ja nie ale w wolnej chwili spojrzę na pewnoCzłowieku Olszański jest chory psychicznie, kiedyś o nim czytałem długi reportaż i jego sąsiedzi mówili, że typ był rusofilem jeśli idzie o politykę od 30 lat. Ogółem jednak śmierć żony go dobiła, co z tym człowiekiem jest jeśli jego własna córka wprost powiedziała, że nie chce być z nim łączona i od lat nie mają kontaktu.
Ale by to powiedzieć wystarczy na mapę spojrzeć. Mimo wszystko dobrze, że jesteśmy w NATO bo wbrew pozorom ten ruski niedźwiedź boi się ataku na państwa NATO i wojny z sojuszem. Zaś w 2015-2016 było niemal pewne, że Ruscy pójdą po Ukrainę, Białoruś, a pewnie też Armenię, Gruzję i Mołdawię. Wystarczyło słuchać Cara Władymira Władymirowicza.Ty dobra wiesz kazdy jest na swoj sposób specjalny ale to co tutaj nawija 7 lat temu obecnie wydaje się w dużym stopniu miec sens. Czytaleś te dokumenty o których mówił? Ja nie ale w wolnej chwili spojrzę na pewno
Nie no 100 % racji byku... Gwoli ścisłości ja nie jestem jakims fanem Jaszczura... po prostu kiedys pamiętam że był hajp na beke z niego teraz mi coś wyskoczyło - kliknąłem - obejrzałem i teraz to co wyżej znalazłem dużo wyswietlen/polubien jakies chyyyba w miarę niezależne źródło intrygujący tutał mówię - odpalę sobie w tle na drugim ekraniku.... Słucham i mysle kuuurde sporo rzeczy ma sens dla mnie...Aż się zdziwiłem że to jest sprzed 7miu lat...Ale by to powiedzieć wystarczy na mapę spojrzeć. Mimo wszystko dobrze, że jesteśmy w NATO bo wbrew pozorom ten ruski niedźwiedź boi się ataku na państwa NATO i wojny z sojuszem. Zaś w 2015-2016 było niemal pewne, że Ruscy pójdą po Ukrainę, Białoruś, a pewnie też Armenię, Gruzję i Mołdawię. Wystarczyło słuchać Cara Władymira Władymirowicza.
Ale tam musi być już gruba odklejka skoro uważa, ze krym jest do odzyskania..."Krym będzie ukrainski, albo bezludny"....
To co? O ludobojstwie Rosyjskiej ludności które tam banderowcy najpewniej już urządzają w mediach nic nie będzie?
Ale wiadomo, był pan w buczy, był pan w Irpienu?!?
View attachment 79888
(kolory nieprzypadkowe)
![]()
Będą ciągnąć od frajerów kasę do wyborów w stanach potem nagle się okaże, że można się dogadać.Ale tam musi być już gruba odklejka skoro uważa, ze krym jest do odzyskania...

A jeszcze niedawno nazywali nas onuce planktonem
Ja się tylko boje jednego. Ze moment na rozmowy został przespany i teraz być może Rosja nie będzie chciała. Zajęli dobre punkty logistyczne, sankcje nie tylko uderzają w rosje ale przede wszystkim w europe, najprawdopodobniej doszlismy do tego momentu w którym traci zycie więcej ukraińców niz rosjan (nie potwierdzili tego ale wydaje mi się to logiczne skoro ofensywa trwa tak dlugi czas).Będą ciągnąć od frajerów kasę do wyborów w stanach potem nagle się okaże, że można się dogadać.
![]()
W internetach napisali, że przestali już skarżyć na nas do facetki za zboże...

No to i ja od dawna byłem onucą wojnę na Ukrainie, a nie socjal.
W sumie najbardziej na trwaniu wojny zależy Stanom,upadlinskiemu rządowi i tępym ukrofilom,którzy chcą byśmy ich finansowali.![]()
Putin: Nie rozpoczÄliÅmy wojny na Ukrainie. My próbujemy jÄ zakoÅczyÄ
Nie rozpoczÄliÅmy tak zwanej wojny na Ukrainie. WrÄcz przeciwnie, staramy siÄ jÄ zakoÅczyÄ â powiedziaÅ prezydent Rosji WÅadimir Putin.dorzeczy.pl
W sumie najbardziej na trwaniu wojny zależy Stanom,upadlinskiemu rządowi i tępym ukrofilom,którzy chcą byśmy ich finansowali.
![]()
Putin: Nie rozpoczÄliÅmy wojny na Ukrainie. My próbujemy jÄ zakoÅczyÄ
Nie rozpoczÄliÅmy tak zwanej wojny na Ukrainie. WrÄcz przeciwnie, staramy siÄ jÄ zakoÅczyÄ â powiedziaÅ prezydent Rosji WÅadimir Putin.dorzeczy.pl

Gdyby Amerykanie nie zorganizowali majdanu to nie byłoby wojny. USA potrzebuje Ukrainy jako terenu do prowadzenia wojny z RosjąPiękne są te fikołki fanów ruskiej propagandy. Agresorowi wojny totalnej wcale nie zależało na wojnie.
Piękne![]()
Gdyby Amerykanie nie zorganizowali majdanu to nie byłoby wojny. USA potrzebuje Ukrainy jako terenu do prowadzenia wojny z Rosją
Piękne są fikołki tępych ukrofili,którzy wypierają fakt,że dla Stanów to jeden wielki interes i którzy chcą byśmy finansowali te ich wojenke, kiedy oni maja najwyższe rezerwy walutowe w historii a ich rządzący kupuja sobie wille,a sama pierwsza dama przepuszcza niebotyczne kwoty w zagranicznych butikach.
Ale chuj płać Lachu.
![]()
Poszli do familoka.Dalej logicznie nie potrafisz uargumentować dlaczego mamyA którzy ukrofile to wypierają, że dla USA to interes? Są oni z Tobą w pokoju?
Poszli do familoka.Dalej logicznie nie potrafisz uargumentować dlaczego mamy
ich finansować kiedy oni są najbogatsi w swojej historii.
Jeżeli mam dług to nie kupuje sobie willi i drogiej biżuterii na które mnie nie stać.@vitas jeżeli ty masz dług w banku na 500 tys, ale pożyczysz od kumpli 40 tys, to jesteś bogaty czy biedny?