Konflikt Rosja-Ukraina

Kochani, nie ma co drzeć szat. Ukraińczycy to nadal nasi bracia, nie dajmy się skłócić, bo o to chodzi Putinowi! Polityka polityką, a ludzie ludźmi. To nasi bracia, a jak wiadomo w rodzinie dochodzi do sporów. Trzeba nadal dawać im broń, tylko pilnować, żeby za nią zbożem nie płacili.

Wpisujcie proszę miasta.

Elbląg.

Jakie są wasze ulubione książki Twardocha? Moja Król, Chołod i dopiero potem Morfina.

Kolejny, ktorego wypowiedzi zupelnie nie rozumiem. Zle, ze jest embargo na zboze. Osmieszylismy sie.

W takim razie co powinnismy zrobic inaczej lub lepiej?

Zablokowac lotnisko lub polaczenia kolejowe.

:brainoverload:

Kto kolejnym expertem od polityki miedzynarodowej? Obstawiam jakis sportowcow lub piosenkarzy.

Jakie są wasze ulubione książki Twardocha? Moja Król, Chołod i dopiero potem Morfina.

Zdecydowanie Król, Drach, Królestwo. Morfina jakoś mnie odrzuciła, a Chołod jeszcze nie czytałem. Dla mnie Twardoch to właśnie Król, tak jak Tyrmand to Zły.

Polish_20230921_073730619.jpg

::really::

Ale nas wyruchają przepięknie. Zresztą zgodnie z przewidywaniami sceptyków, przepraszam onucy. A ukrofile pierdolili coś o odbudowie tego państwa. Przejebaliśmy miliardy, które zostaną do uregulowania następnym pokoleniom na rzecz skurwiałych Szoszonów, którzy wezmą nas bez mydła. Kwintesencja frajerstwa.

Ale nas wyruchają przepięknie. Zresztą zgodnie z przewidywaniami sceptyków, przepraszam onucy. A ukrofile pierdolili coś o odbudowie tego państwa. Przejebaliśmy miliardy, które zostaną do uregulowania następnym pokoleniom na rzecz skurwiałych Szoszonów, którzy wezmą nas bez mydła. Kwintesencja frajerstwa.

Niemożliwe, niemcy mieliby nas oszukać?! :antonio:

Powołując się na dane Głównego Lekarza Weterynarii NIK stwierdza, że na 73 próbki importowanego z Ukrainy zboża w 17 stwierdzono występowanie salmonelli, w innych 17 - pestycydów, w 11 GMO a w 6 - miotoksyny. W innych znajdowano też rtęć, kadm, ołów i żelazo.

Ponad rok temu to przewidywałem, nazywajcie mnie onucoekspertem :mamed:

Last edited:

I jeszcze utworzyli sporą diasporę, która pomalutku będzie przemeblowywać Polskę na swoją modłę. Będą kandydaci do samorządów, do Sejmu itd. a oni będą głosować solidarnie :einsteinsmoke:

Może i koszty kolosalne ale prawie udało nam się zrobić na złość Putinowi!

I jeszcze utworzyli sporą diasporę, która pomalutku będzie przemeblowywać Polskę na swoją modłę. Będą kandydaci do samorządów, do Sejmu itd. a oni będą głosować solidarnie :einsteinsmoke:

Może i koszty kolosalne ale prawie udało nam się zrobić na złość Putinowi!
Dodaj jeszcze wysyp urodzonych już w Polsce ukrobąbli, zatrzęsienie tego. Będzie lipa!

Back