Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakie są wasze ulubione książki Twardocha? Moja Król, Chołod i dopiero potem Morfina.

Jakie są wasze ulubione książki Twardocha? Moja Król, Chołod i dopiero potem Morfina.
A jak juz zginą to:Im to dłużej trwa tym bardziej podtrzymuje teks z początku zamieszania:
"niech giną"
Możliwośći są nieograniczone. Jeszcze niedawno ludzie odbierali energię przez telewizorNie pierwszy i nie ostatni raz lud ruszył w ciemno za kreacją medialną. Aż mnie skręca z ciekawości co będzie po covidzie i ukrach.
A jak juz zginą to:
View attachment 78436

Już oddali... WrocławPewnie, bo nasze silne rządy byłyby w stanie coś dla siebie wziąć. Prędzej by oddali część naszych ziem na poczet rozwoju braci po wojnie, niż dostali chocaż metr kwadratowy.![]()

Już oddali... Wrocław![]()

I Warszawę.Już oddali... Wrocław![]()
Kosmici, temat jest już podkręcany powoliNie pierwszy i nie ostatni raz lud ruszył w ciemno za kreacją medialną. Aż mnie skręca z ciekawości co będzie po covidzie i ukrach.
Ale nas wyruchają przepięknie. Zresztą zgodnie z przewidywaniami sceptyków, przepraszam onucy. A ukrofile pierdolili coś o odbudowie tego państwa. Przejebaliśmy miliardy, które zostaną do uregulowania następnym pokoleniom na rzecz skurwiałych Szoszonów, którzy wezmą nas bez mydła. Kwintesencja frajerstwa.

Ale nas wyruchają przepięknie. Zresztą zgodnie z przewidywaniami sceptyków, przepraszam onucy. A ukrofile pierdolili coś o odbudowie tego państwa. Przejebaliśmy miliardy, które zostaną do uregulowania następnym pokoleniom na rzecz skurwiałych Szoszonów, którzy wezmą nas bez mydła. Kwintesencja frajerstwa.

Dodaj jeszcze wysyp urodzonych już w Polsce ukrobąbli, zatrzęsienie tego. Będzie lipa!I jeszcze utworzyli sporą diasporę, która pomalutku będzie przemeblowywać Polskę na swoją modłę. Będą kandydaci do samorządów, do Sejmu itd. a oni będą głosować solidarnie
Może i koszty kolosalne ale prawie udało nam się zrobić na złość Putinowi!