Konflikt Rosja-Ukraina

No ale jak się nie będą asymilowac jak jeden kolega wyżej pisał, że będą :childcry:

Jeżeli jeden niezasymilowany Ukrainiec to dowód na to, że Ukraińcy się nie asymilują, to 10 zasymilowanych Ukraińców jest dowodem na to, że Ukraińcy się asymilują?

F2oH6gdXkAIb5-Y

Koty też zabijają dla zabawy. Co prawda nie widłami, ale jednak mają już coś wspólnego.
Nie zabijają, one zamęczają dla zabawy, a to różnica, czasem darują życie . Mam wrażenie, że jakbyś wyzwał moje kotki od Ukrów to dostałbyś od nich widłami, a buliki by pomogły

No ale jak się nie będą asymilowac jak jeden kolega wyżej pisał, że będą :childcry:
Nastepnym razem zrobie wpis na twitterze.

Mozesz byc jakims zupelnym randomem, ale jak napiszesz, ze sie nie asymiluja, ale tylko na twiterze, to musi byc prawda i wokekonfederaci beda uzywac wpisu jako argumentu w dyskusji.

:jjsmile:

Artykuł z 15 lipca: "Early in the counteroffensive, Ukraine lost as much as 20 percent of its weapons and armor. The rate dropped as the campaign slowed and commanders shifted tactics."

sprzed dwóch dni.

"Pierwsze tygodnie długo oczekiwanej kontrofensywy Ukrainy nie były łaskawe dla ukraińskich żołnierzy, którzy byli szkoleni i uzbrojeni przez Stany Zjednoczone i ich sojuszników.

Wyposażone w zaawansowaną amerykańską broń i zapowiadane jako awangarda wielkiego ataku, oddziały ugrzęzły w gęstych rosyjskich polach minowych pod ciągłym ostrzałem artylerii i helikopterów. Jednostki się zgubiły. Jedna jednostka opóźniła nocny atak do świtu, tracąc przewagę. Inny radził sobie tak źle, że dowódcy całkowicie usunęli go z pola bitwy.

Decyzja Ukrainy o zmianie taktyki jest wyraźnym sygnałem, że nadzieje NATO na duże postępy ukraińskich formacji uzbrojonych w nową broń, nowe wyszkolenie i zastrzyk amunicji artyleryjskiej nie spełniły się, przynajmniej na razie.

Stawia pytania o jakość wyszkolenia Ukraińców z Zachodu oraz o to, czy uzbrojenie warte dziesiątki miliardów dolarów, w tym prawie 44 miliardy od administracji Bidena, wystarczyło do przekształcenia ukraińskiej armii w NATO-wską armię. "

Back