Konflikt Rosja-Ukraina

Tego akurat nikt z nas nie wie ani przecież nikt prawdy nie powie w ogólnodostępnych mediach. Trwa wojna także na polu informacyjnym .
Ale to nie ma sensu. Skoro tylko ośmiu gada dobrze po angielsku, to czemu reszta nie uczyła się tego języka w międzyczasie? Ile było pieprzenia o tym, jacy to są zdolni ci piloci. Mieli być niby od dawna w UK i na symulatorach trenować? To chyba też angielskiego się równocześnie by uczyli, jeżeli mieli takie braki? A teraz okazuje się, że większość z nich będzie dopiero się tego języka intensywnie uczyć, by móc się szkolić na F16.

Po prostu wcześniej było, jak zwykle, zakłamywanie rzeczywistości.

Ale to nie ma sensu. Skoro tylko ośmiu gada dobrze po angielsku, to czemu reszta nie uczyła się tego języka w międzyczasie? Ile było pieprzenia o tym, jacy to są zdolni ci piloci. Mieli być niby od dawna w UK i na symulatorach trenować? To chyba też angielskiego się równocześnie by uczyli, jeżeli mieli takie braki? A teraz okazuje się, że większość z nich będzie dopiero się tego języka intensywnie uczyć, by móc się szkolić na F16.

Po prostu wcześniej było, jak zwykle, zakłamywanie rzeczywistości.
A to Angole nie wiedza, ze

"Ten język coś cudownego robi z mózgiem"

Moze to synowie Albionu powinni uczyc sie szoszonskiego?

Nie wiem jak teraz ale 5 lata temu jak byłem w Odessie to na ulicy mogłeś sobie kupić dosłownie wszystko jeżeli chodzi o polskie papiery. Ja wyszedłem bo chciałem jaranie kupić i łatwiej dostępna była matura, broń, prawo jazdy, badania lekarskie lewe. Generalnie hardkor jeżeli chodzi o miejski handel.

Pamietam jak swojego czasu w Polsce zrobili porzadek z ukrainskim prawem jazdy. Bo robili tak, ze wysylali ukrainskie do ambasady polskiej w UK i im potem legalnie ma polskie wymieniali. Zablokowali taką możliwosc i zaczeli to sprawdzac ale niestety teraz znowu mozesz tak zrobic.
Co zabawne. Jest to mniejszy koszt niż zrobić prawo jazdy.

Pamietam jak swojego czasu w Polsce zrobili porzadek z ukrainskim prawem jazdy. Bo robili tak, ze wysylali ukrainskie do ambasady polskiej w UK i im potem legalnie ma polskie wymieniali. Zablokowali taką możliwosc i zaczeli to sprawdzac ale niestety teraz znowu mozesz tak zrobic.
Co zabawne. Jest to mniejszy koszt niż zrobić prawo jazdy.
Teraz sprawdzaja czy byłes w tym czasie na ua jak niby robiles prawko

Są jeszcze kurwy niepsrzedajne, zwykłe antypolskie, proukraińskie z kozojebnymi brodami
Są też "promile" co przecież nic nie wiedzą o Wołyniu w mniemaniu tych kurew z kozojebnymi brodami

Co właściwie we mnie jest antypolskiego? Jaki mój pogląd? Czy jesteś tak głupi jak Vitas, i nie będziesz umiał wskazać?

Zresztą. Ty, podobnie jak on opierasz swoją działalność tutaj na projekcji- tak często piszecie o tym, że jesteście notorycznie nazywani onucami i trollami, że inni forumowicze zaczynają w to wierzyć, mimo, że nic takiego nie ma miejsca xd projekcje o mnie też masz od dawna, nieuku historyczny.

"- czołgi, karabiny, amunicja, kraby, śmigłowce, Migi
- linia SWAP od NBP- socjal na dzieci- darmowa edukacja dzieci
- prawie rok otwartej granicy na towary rolne
- paliwo od Orlenu, gaz od PGNIG
- miasta kontenerowe od RARS
- darmowe leczenie rannych żołnierzy w polskich szpitalach
- ciągle naprawianie linii przesyłowej prąd
- o Wołyniu wyciszenie
CHYBA KOGOŚ DO RESZTY JUŻ POWALIŁO Nie jesteśmy jeszcze bogatym krajem zachodniej Europy, że nas na to wszystko stać. A poziom wdzięczności strony ukraińskiej, wręcz oszałamiający."

Igor Janke to też dobry zawodnik. Jak go kiedyś na ulicy ukr napadnie to będzie go jeszcze przepraszał, że ma przy sobie mało pieniędzy.
Słuchanie tych dwóch parodystów to jest mordęga. Skrzypczuk znowu pesymistyczny, zmienia zdanie po raz, bez mała, 100.

Na kanale jakiegoś Ihora z Polski apeluje do państw Zachodnich o większą dywersyfikację sprzętu i większe włączenie się w trenowanie banderowców – na pewno trafi to do Zachodu. Już pomijam to, że naprawdę sporo siły Zachód włożył w ich szkolenie. Sprzętu też "troszkę" dali.

Jeden i drugi non stop zajmują się ukraińską tematyką, a dopiero dzięki wypowiedzi Zełeńskiego dowiedzieli się o korupcji w komisjach wojskowych. Przytaczałem tutaj ukraiński raport na ten temat wiele dni temu. Ihor i tak wciąż to bagatelizuje.

Ihor twierdzi ponadto, że kiedyś to była korupcja w banderowie, że hoho, a teraz nie ma bo? Bo robią jakieś pokazówki? Twierdzi, że młodych nie biorą do wojska? Że każdy Ukrainiec jakoś tam pomaga w kwestii wojny? Przecież ten facet cierpi chyba na porażenie mózgowe.

A jenerał do tego bredzi, że bez ściągnięcia do woja Ukraińców, który zwiali za granicę nie będzie fajnie i potencjał ludzki się wyczerpie. Tak. Na pewno ich ściągną. Potężnym dekretem, potężnego dresiarza.

To chyba jakiś rekord świata. Przebili nawet wierchuszkę KStfu – żeby tyle nabredzić w nieco ponad 7 minut.

"- czołgi, karabiny, amunicja, kraby, śmigłowce, Migi
- linia SWAP od NBP- socjal na dzieci- darmowa edukacja dzieci
- prawie rok otwartej granicy na towary rolne
- paliwo od Orlenu, gaz od PGNIG
- miasta kontenerowe od RARS
- darmowe leczenie rannych żołnierzy w polskich szpitalach
- ciągle naprawianie linii przesyłowej prąd
- o Wołyniu wyciszenie
CHYBA KOGOŚ DO RESZTY JUŻ POWALIŁO Nie jesteśmy jeszcze bogatym krajem zachodniej Europy, że nas na to wszystko stać. A poziom wdzięczności strony ukraińskiej, wręcz oszałamiający."
-karetki dla upadliny
-wagony metra dla Kijowa
-700 zł na "uchodzce"
-darmowa służba zdrowia i szybsze przyjmowanie niż Polaków
-fundusz na kobiety odbite z niewoli rosyjskiej
-wakacje dla ukrainskich dzieci
-ulgi przy zakładaniu firmy
-darmowe mieszkania np w Kielcach
-kredyt 2%

I pewnie coś pomineliśmy.

Zresztą. Ty, podobnie jak on opierasz swoją działalność tutaj na projekcji- tak często piszecie o tym, że jesteście notorycznie nazywani onucami i trollami, że inni forumowicze zaczynają w to wierzyć, mimo, że nic takiego nie ma miejsca xd projekcje o mnie też masz od dawna, nieuku historyczny.
Czy ten Vitas , ktoś go zna w realu? Bo dołączył w okresie gdy Putin puścił płatnych trolle na Polskę i widzę że zajmuje się głównie propaganda.

On gra dla ruskich.

Antyukraińska onuca bezrefleksyjnie łykająca każda treść antyukraińska z sieci - Vitas, też w swoim żywiole :)
Łap i zamknij pizde :kis:

Łap i zamknij pizde :kis:

Czyli 3 posty sprzed pół roku, a nawet roku, z czego często z odpowiednim kontekstem do twojej inwektywy do mnie, to to notoryczne, na każdym kroku nazywanie trollami, onucami ? Czyli jednak projekcja.

Lol. Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. I doskonale pamiętam ten post w którym zapytałem, czy nie jesteś trollem.

Teraz porównaj to do siebie- ile razy użyłeś określenia ukrofil, ukrobot itd :)

I tak, wiemy. Ty tylko stwierdzasz fakt xd

Back